Selenga Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Renata5']No i co?No i co?:eek: Pisz kochana najszybciej jak możesz:modla:[/QUOTE] Pan napisał: "[I]W nawiązaniu do Pani listu, zapewniam że mam wolę adoptownia owego pieska. Oczywiście wpierw muszę go poznać, co uczynię niebawem. Proszę o pomoc w zorganizowaniu spotkania.[/I]" Wysłałam panu namiary na hotelik, powiadomiłam Morię, teraz czekamy na spotkanie i mocno ściskamy kciuki :cool3: Quote
Lionees Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Selenga']Pan napisał: "[I]W nawiązaniu do Pani listu, zapewniam że mam wolę adoptownia owego pieska. Oczywiście wpierw muszę go poznać, co uczynię niebawem. Proszę o pomoc w zorganizowaniu spotkania.[/I]" Wysłałam panu namiary na hotelik, powiadomiłam Morię, teraz czekamy na spotkanie i mocno ściskamy kciuki :cool3:[/QUOTE] Super wieści:multi:.Oby Panowie przypadli sobie do gustu:thumbs: Quote
madcat1981 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Ooooooooojej:-o:loveu::kciuki: Quote
agata51 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Renata5']Jasne,że kastrujemy,bo jak pójdzie do adopcji teraz czy kiedyś,to jak w razie zwieje,bo takie rzeczy sie zdarzają niestety,to żeby po drodze nie pozostawiał po sobie x potomków:shake:[/QUOTE] Ojej, to nie będzie małych kamyczków :placz:;) Nic nie mówię, nie cieszę się, udaję, że o niczym nie wiem. [IMG]http://i231.photobucket.com/albums/ee28/pinkdolphin11/smilies/fingers-crossed-emoticon.gif[/IMG] Quote
Moria Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dzisiaj juz po pilce fluorescencyjnej, Nie chce nic gdybac, ale gdyby temu panu tak zależalo na psie to by juz sie dawno odezwał, tym bardziej że mieszka w tym samym miescie co jest pies, ale zobaczymy bo chcialabym aby Kamien znalazl dom. Uporam sie z kastracja Farta i umowie Kamienia. Kamien będzie pewno droższy ale może hurtem oba będą taniej, piszę o kastracji bo może dzi eki temu Kamieniowi odechce sie wielu rzeczy, może zrobi sie podtatusiały i nie bedzie skakac aby uciekać na ten przykład. To czekamy, z Kamieniem mam jeszcze jeden problem muszę mu zrobić super mega ciężkie poslanie, wszystko co mu sie pożciele rozwala w drobny pyl. Quote
agata51 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Poczekaj, Kamyku, jajeczka ci utną, to się wreszcie ustatkujesz! Quote
Olena84 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Kamysiu witaj, wiem, że rzadko jestem na dogo, ale cały czas mam nadzieje, że znajdziesz domek. Trzymam kciuki za spotkanie z Panem. Quote
madcat1981 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Stanowczo za rzadko:diabloti: Prześlę Ci mailem rozliczenie, bo to w pierwszym poście coś już nieaktualne. Jak zawitasz znowu to proszę wklej:loveu: Quote
agata51 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Olenko kochana, o 17.59. promyczek jasny przemknął nad dogo i na krótką chwilę zawisł nad wątkiem Kamyczka, rozświetlając jego (Kamyka) mroczne i pokrętne dzieje. Wiem, że to byłaś ty. Olenko, błagamy, a Kamyk to już czwartą zabawkę zgryzł bęzzębnymi szczękami, żeby zwrócić na siebie twoją uwagę - zawisaj częściej i rozświetlaj [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_4_34.gif[/IMG] Quote
madcat1981 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Mamy nowe wpłaty: Magenka1 - 20 zł Agata51 - 62 zł - deklaracja i 12 zł, które wcześniej poszło na allegro. Dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Stan na dziś 648,50 zł Zadania na najbliższe dni: przelew do Morii 06.11. rozliczenie dla Oleny84 (tak sobie zapisuję, bo już mi się wszystko kićka:oops:) Quote
Moria Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Z domkiem cisza i spokoj jak sie uporam z Farcikiem to zabiorę sie za kastrację Kamyka,proszę dojrzeć do tej decyzji. Quote
agata51 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Madcat, żebyś wiedziała, jak mnie się kićka! 2 Kamyki, 2 Kleksiki, 3 Rufiki, 3 Rudziki [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_4.gif[/IMG] Quote
madcat1981 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Dotarło 25 zł od ala - dziękujemy:loveu: (Razem 673,50 zł) Wpłaciłam 300 zł Morii na najbliższy miesiąc. Aktualny stan 373,50 zł. Rozliczenie na I post odkładam na długie spokojne sopbotnie popołudnie;) Quote
agata51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kurcze, to Kamyk bogaty facet jest! Nikt nie chce chłopaka z posagiem? Quote
magenka1 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Właśnie Kamyk zamożny jest a wiadomo tacy mężczyźni są pożądani, Kamyczki bądź grzeczny buzka Quote
__Lara Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kamyk, czyżby Ci trzeba ogłoszenia wznowić? Quote
LadyS Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dziewczyny, dziś wystawiam allegro wyróżnione od madcat - nie będzie się mam nadzieję dublować z innym Allegro? Quote
Selenga Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja na razie się wstrzymuję z allegro - czekam czy się pan z Elbląga umówi na spotkanie z Kamysiem... Jak się nie umówi, to mogę wystawić jak się Twoje skończy Quote
madcat1981 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Czyli LadyS, bardzo proszę ogłaszaj. Dopók Pan się nie zmobilizuje do kontaktu, to zakładam, że nadal szukamy... Quote
LadyS Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Allegro Kamyka (troszkę później, ale nie miałam dostępu do wszystkich ustawień na kompie): [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=813137239]Kamień, piękny inteligentny pies szuka domu (813137239) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Wyróżnione za 12 zł. Quote
agata51 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Pokazuj się, Kamysiu! Oczaruj wreszcie kogoś! Quote
magenka1 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Tak bym chciała żeby nasz Kamyk i Ogryzek mieli już domki i wierzę, że na pewno się znajdą superasne domki! Quote
agata51 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='magenka1']Tak bym chciała żeby nasz Kamyk i Ogryzek mieli już domki i wierzę, że na pewno się znajdą superasne domki![/QUOTE] Wiara czyni cuda ;) Oby! Quote
madcat1981 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Dotarło 10 złod acha44 - serdecznie dziękuję w imieniu Kamyka:loveu: Quote
Recommended Posts