Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Renata5']No i co?No i co?:eek:
Pisz kochana najszybciej jak możesz:modla:[/QUOTE]
Pan napisał:
"[I]W nawiązaniu do Pani listu, zapewniam że mam wolę adoptownia owego pieska. Oczywiście wpierw muszę go poznać, co uczynię niebawem. Proszę o pomoc w zorganizowaniu spotkania.[/I]"
Wysłałam panu namiary na hotelik, powiadomiłam Morię, teraz czekamy na spotkanie i mocno ściskamy kciuki :cool3:

Posted

[quote name='Selenga']Pan napisał:
"[I]W nawiązaniu do Pani listu, zapewniam że mam wolę adoptownia owego pieska. Oczywiście wpierw muszę go poznać, co uczynię niebawem. Proszę o pomoc w zorganizowaniu spotkania.[/I]"
Wysłałam panu namiary na hotelik, powiadomiłam Morię, teraz czekamy na spotkanie i mocno ściskamy kciuki :cool3:[/QUOTE]
Super wieści:multi:.Oby Panowie przypadli sobie do gustu:thumbs:

Posted

[quote name='Renata5']Jasne,że kastrujemy,bo jak pójdzie do adopcji teraz czy kiedyś,to jak w razie zwieje,bo takie rzeczy sie zdarzają niestety,to żeby po drodze nie pozostawiał po sobie x potomków:shake:[/QUOTE]

Ojej, to nie będzie małych kamyczków :placz:;)

Nic nie mówię, nie cieszę się, udaję, że o niczym nie wiem. [IMG]http://i231.photobucket.com/albums/ee28/pinkdolphin11/smilies/fingers-crossed-emoticon.gif[/IMG]

Posted

Dzisiaj juz po pilce fluorescencyjnej,
Nie chce nic gdybac, ale gdyby temu panu tak zależalo na psie to by juz sie dawno odezwał, tym bardziej że mieszka w tym samym miescie co jest pies, ale zobaczymy bo chcialabym aby Kamien znalazl dom.
Uporam sie z kastracja Farta i umowie Kamienia. Kamien będzie pewno droższy ale może hurtem oba będą taniej, piszę o kastracji bo może dzi eki temu Kamieniowi odechce sie wielu rzeczy, może zrobi sie podtatusiały i nie bedzie skakac aby uciekać na ten przykład.
To czekamy, z Kamieniem mam jeszcze jeden problem muszę mu zrobić super mega ciężkie poslanie, wszystko co mu sie pożciele rozwala w drobny pyl.

Posted

Olenko kochana, o 17.59. promyczek jasny przemknął nad dogo i na krótką chwilę zawisł nad wątkiem Kamyczka, rozświetlając jego (Kamyka) mroczne i pokrętne dzieje. Wiem, że to byłaś ty. Olenko, błagamy, a Kamyk to już czwartą zabawkę zgryzł bęzzębnymi szczękami, żeby zwrócić na siebie twoją uwagę - zawisaj częściej i rozświetlaj [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_4_34.gif[/IMG]

Posted

Mamy nowe wpłaty:

Magenka1 - 20 zł
Agata51 - 62 zł - deklaracja i 12 zł, które wcześniej poszło na allegro.

Dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Stan na dziś 648,50 zł

Zadania na najbliższe dni:
przelew do Morii 06.11.
rozliczenie dla Oleny84

(tak sobie zapisuję, bo już mi się wszystko kićka:oops:)

Posted

Dotarło 25 zł od ala - dziękujemy:loveu: (Razem 673,50 zł)

Wpłaciłam 300 zł Morii na najbliższy miesiąc.

Aktualny stan 373,50 zł.

Rozliczenie na I post odkładam na długie spokojne sopbotnie popołudnie;)

Posted

Ja na razie się wstrzymuję z allegro - czekam czy się pan z Elbląga umówi na spotkanie z Kamysiem...
Jak się nie umówi, to mogę wystawić jak się Twoje skończy

Posted

Allegro Kamyka (troszkę później, ale nie miałam dostępu do wszystkich ustawień na kompie): [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=813137239]Kamień, piękny inteligentny pies szuka domu (813137239) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Wyróżnione za 12 zł.