agata51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Selenga, dzięki za newsa. Miło usłyszeć, że coś drgnęło. Obawiałabym się o losy koguta :evil_lol: Cioteczki, wybierajcie raczej ciche zabawki, bo nas Moria pogoni![IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_111v.gif[/IMG] A pierwszy oberwie Kamyk Quote
Moria Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Spokojnie piszczące mogą byc, tylko co najwyżej jak Kamien bedzie na spacerze to mu Kladzia ukradnie, ale piszcząca może byc byle by szybko, albo może cos kauczokowego. Quote
madcat1981 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Obiecuję po weekendzie rozejrzeć się za zabawką. Jeśli ktoś już coś wysłał do Morii, proszę o znak, poczekamy czy prezencik odpowiada. Acha, opłaciłam 12 zł allegro wyróznione dla LadySwallow. Quote
agata51 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Miał Kamyczek koguta, koguta, koguta, wystarczyła minuta zębom jak nóż. O mój miły Kamyku, Kamyku, Kamyku, Kamyku, Kamyku, Kamyku, Dość już płaczu i krzyku, i krzyku - kogutek w kociołku już! [I](ze skarbnicy nie wiem jakiej)[/I] Quote
malibo57 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='madcat1981']Obiecuję po weekendzie rozejrzeć się za zabawką. Jeśli ktoś już coś wysłał do Morii, proszę o znak, poczekamy czy prezencik odpowiada. Acha, opłaciłam 12 zł allegro wyróznione dla LadySwallow.[/QUOTE] Kogut, czy kura? Nie wiem, ale coś dojedzie w przyszłym tygodniu. I jeszcze 2 zabawki do testów:evil_lol: Poczekajcie na wyniki. Quote
agata51 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Pokaż, Kamysiu, co porządny pies z kurą robi! Quote
Lionees Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='agata51']Pokaż, Kamysiu, co porządny pies z kurą robi![/QUOTE] Lepiej nie chciej widzieć...mój pies tak w realu robi z realną kurą:shake::mad: Quote
madcat1981 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='malibo57']Kogut, czy kura? Nie wiem, ale coś dojedzie w przyszłym tygodniu. I jeszcze 2 zabawki do testów:evil_lol: Poczekajcie na wyniki.[/QUOTE] Dzięki Malibo57:bigok: Quote
aneta355 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ja myślę, że to będzie tak: Kamyk zniszczy 5 piszczących kogutów, a póżniej minie 2 tygodnie bez zabawki i zatęskni ogromnie i już nie będzie żarł zabawek. Tak uczynił mój Korek i teraz potrafi się bawić bez szkody dla piszczących kurczaków i tym podobnych :lol: Quote
agata51 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Renata5']Lepiej nie chciej widzieć...mój pies tak w realu robi z realną kurą:shake::mad:[/QUOTE] Myślisz, że nie widziałam? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_100.gif[/IMG] Quote
LadyS Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Mam pieniądze za wyróżnienie, ale jeśli pozwolicie - nie ma sensu wyróżniać allegro, które będzie takie tylko przez 4 dni, więc niech trwa na razie zwykłe, a jak się skończy, to je odnowię z wyróżnieniem - może jeszcze jakieś zdjęcia będą? Quote
madcat1981 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Czy będą zdjęcia to nie wiem, ale na pewno wyróżnienie od następnego razu to świetny pomysł :bigok: Quote
Lionees Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='madcat1981']Czy będą zdjęcia to nie wiem, ale na pewno wyróżnienie od następnego razu to świetny pomysł :bigok:[/QUOTE] Nowe zdjęcia to jeszcze świetniejszy pomysł:cool3: Quote
LadyS Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cieszę się, w takim razie za 4 dni ruszy wyróżnione allegro :) Quote
Selenga Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wystawiałam już allegro na maksa wyróżnione dla Kamienia i nawet jeden pan z Elbląga się zgłosił jako chętny do adopcji Kamysia... Ale kiedy poprosiłam o informacje o warunkach i wysłałam tekst umowy adopcyjnej to się już więcej nie odezwał... I dobrze, bo to na pewno nie był dobry dom dla Kamysia :mad: Jakby co, to ogłoszenie jest gotowe - w każdej chwili mogę wznowić, tylko żebyśmy nie opublikowały jednocześnie dwóch, bo jak nas allegro przyuważy to zablokuje konta :( Quote
Moria Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Malibo57 przyszly dzisiaj trzy zabawki. Nie wiem bede mu dawać po kolei zaczne od kury, albo od razu wszystkie trzy. Najmocniejsza wydaje sie zabawka ramowa. Dziekuje bardzo w imieniu Kamienia. Dzisiaj juz nie bedzie sie nudził, mam nadzieje, dzisiaj równiez zostanie po raz drugi odrobaczony, nie będzie miał wspołtowarzyszy, w najblizszym czasie zostanie wykapany, tych zewnętrznych towarzyszy to nie ma juz od dawna. no i tylko domku szukac. jeszcze rzuce haslo do zastanowienia sie, może go wykastrujemy.? Quote
madcat1981 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Chcemy zdjęć Kamienia z zabawkami:multi::multi::multi: Dotarło 20 zł od Bambino, za co gorąco dziękuję. Mamy 566,50 zł. Czas już niedługo znów się rozliczyć z Morią. Quote
Moria Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Mysle że w sobote poprosze dziewczyny o zdjecia kamienia z zabawkami. Odrobaczonego. Quote
malibo57 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 O ile któraś przeżyje do soboty:evil_lol: Zabawka, oczywiście. Quote
Moria Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Przyznam sie ,że obawiam sie o nogi kurze. Najlepsza chyba jest ta ramowa, ale zobaczymy jak to bedzie najważniejsze że jak na razie ma zajecie. Quote
agata51 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Wczoraj wysłałam 62zł. Pocztą. 50+12 za wyróżnienie. Kastrujemy Kamienia? Quote
Selenga Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Trzymajcie ciotki kciuki - pan, który licytował Kamienia na allegro odezwał się... Quote
Lionees Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Selenga']Trzymajcie ciotki kciuki - pan, który licytował Kamienia na allegro odezwał się...[/QUOTE] No i co?No i co?:eek: Pisz kochana najszybciej jak możesz:modla: Quote
Lionees Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='agata51']Wczoraj wysłałam 62zł. Pocztą. 50+12 za wyróżnienie. [B]Kastrujemy Kamienia?[/B][/QUOTE] Jasne,że kastrujemy,bo jak pójdzie do adopcji teraz czy kiedyś,to jak w razie zwieje,bo takie rzeczy sie zdarzają niestety,to żeby po drodze nie pozostawiał po sobie x potomków:shake: Quote
__Lara Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Selenga']Trzymajcie ciotki kciuki - pan, który licytował Kamienia na allegro odezwał się...[/QUOTE] To ja mocno trzymam!!! :lol: Quote
Recommended Posts