Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

Selenga, dzięki za newsa. Miło usłyszeć, że coś drgnęło.

Obawiałabym się o losy koguta :evil_lol: Cioteczki, wybierajcie raczej ciche zabawki, bo nas Moria pogoni![IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_111v.gif[/IMG] A pierwszy oberwie Kamyk

Posted

Spokojnie piszczące mogą byc, tylko co najwyżej jak Kamien bedzie na spacerze to mu Kladzia ukradnie, ale piszcząca może byc byle by szybko, albo może cos kauczokowego.

Posted

Obiecuję po weekendzie rozejrzeć się za zabawką. Jeśli ktoś już coś wysłał do Morii, proszę o znak, poczekamy czy prezencik odpowiada.

Acha, opłaciłam 12 zł allegro wyróznione dla LadySwallow.

Posted

Miał Kamyczek koguta, koguta, koguta,
wystarczyła minuta zębom jak nóż.
O mój miły Kamyku, Kamyku,
Kamyku, Kamyku, Kamyku, Kamyku,
Dość już płaczu i krzyku, i krzyku -
kogutek w kociołku już!

[I](ze skarbnicy nie wiem jakiej)[/I]

Posted

[quote name='madcat1981']Obiecuję po weekendzie rozejrzeć się za zabawką. Jeśli ktoś już coś wysłał do Morii, proszę o znak, poczekamy czy prezencik odpowiada.

Acha, opłaciłam 12 zł allegro wyróznione dla LadySwallow.[/QUOTE]
Kogut, czy kura? Nie wiem, ale coś dojedzie w przyszłym tygodniu. I jeszcze 2 zabawki do testów:evil_lol:
Poczekajcie na wyniki.

Posted

Ja myślę, że to będzie tak: Kamyk zniszczy 5 piszczących kogutów, a póżniej minie 2 tygodnie bez zabawki i zatęskni ogromnie i już nie będzie żarł zabawek. Tak uczynił mój Korek i teraz potrafi się bawić bez szkody dla piszczących kurczaków i tym podobnych :lol:

Posted

[quote name='Renata5']Lepiej nie chciej widzieć...mój pies tak w realu robi z realną kurą:shake::mad:[/QUOTE]

Myślisz, że nie widziałam? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_100.gif[/IMG]

Posted

Mam pieniądze za wyróżnienie, ale jeśli pozwolicie - nie ma sensu wyróżniać allegro, które będzie takie tylko przez 4 dni, więc niech trwa na razie zwykłe, a jak się skończy, to je odnowię z wyróżnieniem - może jeszcze jakieś zdjęcia będą?

Posted

[quote name='madcat1981']Czy będą zdjęcia to nie wiem, ale na pewno wyróżnienie od następnego razu to świetny pomysł :bigok:[/QUOTE]
Nowe zdjęcia to jeszcze świetniejszy pomysł:cool3:

Posted

Wystawiałam już allegro na maksa wyróżnione dla Kamienia i nawet jeden pan z Elbląga się zgłosił jako chętny do adopcji Kamysia...
Ale kiedy poprosiłam o informacje o warunkach i wysłałam tekst umowy adopcyjnej to się już więcej nie odezwał...
I dobrze, bo to na pewno nie był dobry dom dla Kamysia :mad:
Jakby co, to ogłoszenie jest gotowe - w każdej chwili mogę wznowić, tylko żebyśmy nie opublikowały jednocześnie dwóch, bo jak nas allegro przyuważy to zablokuje konta :(

Posted

Malibo57 przyszly dzisiaj trzy zabawki. Nie wiem bede mu dawać po kolei zaczne od kury, albo od razu wszystkie trzy. Najmocniejsza wydaje sie zabawka ramowa. Dziekuje bardzo w imieniu Kamienia. Dzisiaj juz nie bedzie sie nudził, mam nadzieje, dzisiaj równiez zostanie po raz drugi odrobaczony, nie będzie miał wspołtowarzyszy, w najblizszym czasie zostanie wykapany, tych zewnętrznych towarzyszy to nie ma juz od dawna. no i tylko domku szukac.
jeszcze rzuce haslo do zastanowienia sie, może go wykastrujemy.?

Posted

[quote name='Selenga']Trzymajcie ciotki kciuki - pan, który licytował Kamienia na allegro odezwał się...[/QUOTE]
No i co?No i co?:eek:
Pisz kochana najszybciej jak możesz:modla:

Posted

[quote name='agata51']Wczoraj wysłałam 62zł. Pocztą. 50+12 za wyróżnienie.

[B]Kastrujemy Kamienia?[/B][/QUOTE]
Jasne,że kastrujemy,bo jak pójdzie do adopcji teraz czy kiedyś,to jak w razie zwieje,bo takie rzeczy sie zdarzają niestety,to żeby po drodze nie pozostawiał po sobie x potomków:shake: