Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selenga']
No i oczywiście zapraszam na bazarek :diabloti:[/quote]

Jeżeli to ten z Twojego opisu to i ja polecam - wspaniałości:loveu: Wielka szkoda, ze się spłukałam :roll::roll::roll:

Posted

[quote name='madcat1981']Jeżeli to ten z Twojego opisu to i ja polecam - wspaniałości:loveu: Wielka szkoda, ze się spłukałam :roll::roll::roll:[/quote]
Tak, to ten :)
Będą następne, więc nic straconego :evil_lol:

Posted

Cóż, moich kamieni
nie da się zamienić
ni w złoto, ni w srebro...
Kamyku, bądź ze mną.
Ogrzeję cię w dłoni,
a ty mi odsłonisz
kamykowe serce.
I czego chcieć więcej?

Posted

[quote name='agata51']Cóż, moich kamieni
nie da się zamienić
ni w złoto, ni w srebro...
Kamyku, bądź ze mną.
Ogrzeję cię w dłoni,
a ty mi odsłonisz
kamykowe serce.
I czego chcieć więcej?[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/3014/dsc01721640x480.jpg[/IMG]

[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/8104/dsc01722640x480.jpg[/IMG]

[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/8172/dsc01726640x480.jpg[/IMG]

Posted

[I]Ref. A wszystko Kamyka oczy,[/I]
[I]gdybym miała je...[/I]
[I]Za te bursztynowe oczęta[/I]
[I]serce oddam ja swe.[/I]
[I]Za te bursztynowe oczęta[/I]
[I]serce oddam ja swe.[/I]

[I]Fajki trzy wypalę,[/I]
[I]wódki spiję dwie.[/I]
[I]Tylko do ciebie, Kamyku słodki,[/I]
[I]serce mi się rwie.[/I]
[I]Tylko do ciebie, Kamyku słodki,[/I]
[I]serce mi się rwie. [/I]

[I]Ludzie mówią: "Głupia,[/I]
[I]na co ci ten pies?"[/I]
[I]Kto raz spojrzy w te przecudne oczy,[/I]
[I]zakochany jest.[/I]
[I]Kto raz spojrzy w te przecudne oczy,[/I]
[I]zakochany jest. [/I]

[I](ze skarbnicy pieśni biesiadnych)[/I]

Przed południem jakoś trudniej rymy składać.

Posted

Renatko o badaniach pamietam, napewno jeszcze raz trzeba bedzie odrobaczyc Kamysia, ale mialam problem ostatnio z kotami a w tej chwili z samochodem i dlatego nic na razie nie robie.

Posted

Tym bardziej że Kamien jest straszna zadziora wyprowadzany na spacer najchetniej pobilby sie z Fartem, z Alfem wcześniej myslał nawet o owczarki i Akicie Inu. Ciekawe przy bliskim starciu co on by zrobil bezzębny?

Posted

[quote name='Vitka'][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/8104/dsc01722640x480.jpg[/IMG][/QUOTE]
tak sobie siedzę w domu, więc za dnia zaglądnęłam do Kamyczka i wiecie co zauważyłam, że on ma coraz smutniejsze oczy, kochaną mordkę ale oczęta coraz smutniejsze. Trzeba mu na prawdę szybko poszukać domku, bo nam uschnie z tęsknoty :loveu:

Posted

Marysiu dobrze ma coraz smutniejsze oczy, ale w cudzoslywiu, szczegolnie ma smutne oczy jak chce zagryzc Alfa, albo Farta, albo jak rozwala pilke, bo teraz bawi sie pika, jednak zgadzam sie dom to by mu sie juz przydal.

Posted

[quote name='Moria']Marysiu dobrze ma coraz smutniejsze oczy, ale w cudzoslywiu, szczegolnie [B]ma smutne oczy jak chce zagryzc Alfa, albo Farta,[/B] albo jak rozwala pilke, bo teraz bawi sie pika, jednak zgadzam sie dom to by mu sie juz przydal.[/QUOTE]
no nie uwierzę, że nasz Diamentowy Kamień o takich smutaśnych, nostalgicznych oczach może mieć takie krwiożercze zapędy. Wszyscy wiemy, że Kamień to samo dobro :p
tylko gdzie ten domek :mad::mad:

Posted

Kochane cioteczki Kamienia, czy jedyna zabawka Kamienia ma byc Kamien?
Ja juz nie mam sily, od dzisiaj Kamien z powrotem bedzie sie nudzil, albo gadal do Kamienia. Dzisiaj po tygodniu zabawy popsul nastepna pilkę swoimi bezzębnymi dziąslami. teraz sie nudzi i piszczy. Kochane cioteczki wymyslcie jakąs mocna zabawke dla Kamienia i zafundujcie mu, w imieniu Kamienia bardzo was prosze.
Kamien zepsul juz wiele psich gumowych zabawek i pilek, może jakąś kauczokowa byście mu zafundowały, rozwalil miske metalową, niejedna poduszke, kulę smakulę pozbawil denka, gdybym mu nie zabrała tez by jej nie bylo, a tak ma ja chociaż Fart.
Ogromny Apel do ciotek, Kamieniowi potrzeba mocnych albo jednej mocnej zabawki, ktory umili mu czas pobytu w boksie, pomiędzy spacerami, i posilkami.
Tak wszystko w porządku.