Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

No moglby już iść szczerbol jeden rzuca sie przez kraty, najpierw na Akite inu, kiedy poszla na dużego owczarka teraz na Alfa, jest lajza zadziorny a nie ma czym gryżć.

Posted

Jestem nudna do bólu - dotarło 20 zł od aneta 335:multi::multi::multi:Jest 741 zł.

Cioteczki, na prośbę Morii zapraszam na wątek Farcika z mojego podpisu - to ten PIES NA BABY:diabloti::lol::lol::lol:

edit. Oj, zaraz mnie Kamyś pogoni, bo przecież on się z Fartem nie lubi...:oops::thinkerg::scared:

Posted

[quote name='madcat1981']Jestem nudna do bólu - dotarło 20 zł od aneta 335:multi::multi::multi:Jest 741 zł.
Cioteczki, na prośbę Morii zapraszam na wątek Farcika z mojego podpisu - to ten PIES NA BABY:diabloti::lol::lol::lol:
[B]edit. Oj, zaraz mnie Kamyś pogoni, bo przecież on się z Fartem nie lubi...:oops::thinkerg::scared:[/QUOTE][/B]
tym bardziej trzeba , któregoś szybko do domu wyekspediować, żeby był w miarę spokój u Morii :evil_lol:
a po za tym , niedziela, niedzielą ale jakaś cioteczka mogłaby zaglądnąć do chłopaka :cool3:

Posted

Zrobiłam przelew dla Morii - 300 zł za okres 07.09.09 - 06.10.09. Stan finansów Kamienia na dzień 07.09.09 wynosi[B] 454 zł[/B] . Tradycyjnie proszę o potwierdzenie jak pieniądze wpłyną.

No, Kamyku, czas do domu. Możesz zabrać ze sobą kulę:)

Posted

Na watku Kamysia chyba nikt nie będzie zły na mnie:cool3:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wylaniamy-kandydata-do-krakvetu-na-wrzesien-146030/[/URL]

Poproszę o głosy na Fundację Nero z Sochaczewa.(poz. nr 1)

Dobre ciotki, Ziutka i Luka1, mają juz 80 psich podopiecznych.

Posted

Kamyś nie ma mozliwości kpania dolow. Swoja energie wykorzystuje nastepująco. Ma podusie z ktorą sie bawi, ma kule smakule i i pileczke ktore tez gryzie zapamietale. Tłucze w bksie miską bierze do pyska metalową miske i tlucze nia o drewniana podloge. Nie zalatwia sie w boksie, tylko regularnie na spacerkach, wychodzi i wie po co.
Wrzeszczy na Farta i Alfika. Zebow nie ma w ogole. Pchly tez sobie gdzies poszly. Nawet na lokciach ta ala grzybica tez juz znika. Czasami zawyje i najgorzej jak znajdzie sobie sojusznika do wycia w sąsiednim boksie. Nadal boi sie burzy i ma cheć ucieczki, przyznam sie że boje go wypuszczać, od razu szuka plotu i może by przeskoczyl. Mieszka w zabudowanym boksie.
Nie ma mozliwosci kopania dolow ale i na spacerach też nie przejawia takiej ochoty, może mu sie to zajecie juz zapomnialo. Nadal rozmawia z Kamieniem, to taki pies ktory ma bardzo bogate zycie wewnętrzne, nie nudzi sie nawet sam ze soba.

Posted

.... [B][COLOR=red]Nadal rozmawia z Kamieniem[/COLOR][/B], to taki pies ktory ma bardzo bogate zycie wewnętrzne, nie nudzi sie nawet sam ze soba.[/quote]

Taa, czasem trzeba z kimś inteligentnym pogadać :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madcat1981']Zrobiłam przelew dla Morii - 300 zł za okres 07.09.09 - 06.10.09. Stan finansów Kamienia na dzień 07.09.09 wynosi[B] 454 zł[/B] . Tradycyjnie proszę o potwierdzenie jak pieniądze wpłyną.

[/quote]

Czy kasa jest na koncie?

Posted

[quote name='Moria']Też poczytałam o tym oszustwie,szok.[/QUOTE]
niektórzy ludzie nie mają skrupułów i nawet na nieszczęsciu psów chcą ubic własny interes, to na prawdę poraża :shake: