Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='marysia55']Lara :loveu: cioteczko, bardzo dziękujemy :buzi: oczywiście wyróżnione allegro poprosimy. Jutro ci wpłacę kasiorkę, żeby agatka51 mnie nie ubiegła :diabloti: tylko przypomnij mi na pw ile, konto znam :evil_lol:[/quote]

Marysiu, a skąd to :diabloti:? :loveu:

Lara, zrobisz oprócz allegro ogloszenia, czy prosić inne ciotki?

Posted

[quote name='agata51']Marysiu, a skąd to :diabloti:? :loveu:

Lara, zrobisz oprócz allegro ogloszenia, czy prosić inne ciotki?[/quote]

Dobra, dziś się postaram, zakasam rękawy i do roboty :diabloti: jak będzie allegro to podam jego cenę :razz:

Posted

[quote name='agata51']Marysiu, a skąd to :diabloti:? :loveu:[/QUOTE]
bo ja Cię znam i wiem jaka jesteś szybka w te 'klocki' stąd moja radość, że Cię ubiegłam. Byłam pierwsza :eviltong::diabloti: wykorzystałam, że wcześniej wchodzę na Dogo :evil_lol: jesteś większym nocnym markiem niż ja.

Posted

[quote name='__Lara']Ciotki, a na kogo namiary???[/QUOTE]

ojjj , nie wiem ale Agatka pewnie wie :p:p A w ogóle Agatka to sobie zmień link do banerka Kamyka, bo jak chciałam wejść dzisiaj do naszego Diamencika przez Twój banerek to otwiera sie strona zamkniętego wątku Kamyczka :roll:

Posted

Namiary chyba na Morię, nie?

Marysiu, słonko ty moje, łatwo powiedzieć - zmień link! Cha, cha, cha! Wymieniłam bannerek i już.

madcat, możesz sprawdzić - nie widzę mojej sierpniowej wpłaty. Ani tej za transport.

Lara, dziękuję.

Posted

[quote name='agata51']

madcat, możesz sprawdzić - nie widzę mojej sierpniowej wpłaty. Ani tej za transport.

[/quote]

[quote name='luka1']a może moje 30,- też można dopisać?:oops:[/quote]

Zaraz sprawdzę dokładnie w phistorii bankowej. Luka podaj mi na pw swoje imię i nazwisko - ja teraz nie kojarzę Twoich wpłat, moze Cię z kimś pomyliłam????

Posted

[quote name='madcat1981']W rozliczeniu na wątku nie jest wyszczególniona Agata51, która wpłaciła mi 50 zł dla Kamienia łącznie z bazarkiem - dlatego się gdzieś 50 zł "zawieruszyło". Sorki:oops:[/quote]

Tu jest informacja o sierpniowej wpłacie 50 zł Agaty51. Wpłynęło 13 sierpnia.

Szukam dalej.

Posted

...a to jest cytat z pierwszego postu, w którym są wpłaty za transport i deklaracja miesięczna. Dostając pierwszą wpłatę potraktowałam ją jako deklarację, a potem okazało się że to na transport i deklaracja (razem z kasą za bazarek Elzy) przyszła później. Czy w tym czasie coś jeszcze było wpłacane dla Kamienia oprócz tego? Przebrnęłam w wyciągu od końca sierpnia do początku czerwca i nic innego nie znalazłam:oops:

[quote name='Olena84'][COLOR=Black]
[/COLOR][CENTER][COLOR=Red][B][SIZE=3][I][U]ROZLICZENIE WPŁAT:[/U][/I][/SIZE][/B][/COLOR]

[/CENTER]

[B][COLOR=#7030a0]ROZLICZENIA LIPIEC 2009 r. [/COLOR][/B]

[B][COLOR=#00b050]Deklaracje: [/COLOR][/B]

07.07.09. acha44 10 zł
07.07.09. bambino 10 zł
[B]07.07.09. agata51 50 zł (transport)[/B]
08.07.09. magenka1 20zł
13.07.09. ketunia 50 zł
13.07.09. aneta335 20 zł
14.07.09. magdina 40 zł
14.07.09. ala 25 zł
25.07.09 - madcat1981 - 5zł
31.07 - bambino - 10zł
[B]31.07 - agata51 - 50zł[/B]
[B][COLOR=red]
[/COLOR][/B][/quote]

Posted

[quote name='agata51']Marysiu, słonko ty moje, łatwo powiedzieć - zmień link! Cha, cha, cha! Wymieniłam bannerek i już.[/QUOTE]
No teraz jest 'siur' :grins::grins: mogę latać po Dogo na skróty przez Twoje banerki :evil_lol:

Posted

[quote name='__Lara']Ciotki, podajcie mi te namiary, bo inaczej nie zrobię żadnego ogłoszenia :p a już wczoraj chciałam robić, a tu klapa :cool1:[/QUOTE]
Lara, zaraz napisze do morii aby sie upewnić. Poczekaj kochaniutka chwilę

Posted

[quote name='madcat1981']Dotarło 40 zł od Magdiny - bardzo dziękujemy:) Jest 678 zł.[/quote]

hi hi cała przyjemnośc po mojej stronie:) śledzę wątek ,spokojna głowa:)