agata51 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Dogo07']Jakie pustki na wątku Kamyczka :roll:.[/quote] Pewnie cioteczki na weekend powyjeżdżały. A u nas burza za burzą - strach kompa włączyć. Quote
Moria Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Do nas burza nie doszła i dobrze, ze względu na Kam,ysiowe strachy. Agatko 51 już mam wyrzuty ze względu na te zdjecia i tutaj i u Neli, prosze i prosze te dziewczyny, ale nie przesylaja. Proszę poczekac. Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 to będziemy grzecznie czekać :) Burze okropne - dzisiaj jestem nieprzytomna bo spać się nie dało tak u nas waliło... :shake: Quote
agata51 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Moria, czekamy i wcale się nie niecierpliwimy [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_109v.gif[/IMG] To chociaż napisz, jak się Kamyczek miewa i zachowuje. :lol: Dziś w nocy 3 burze przewaliły się nad Łodzią. Ja to ja, nawet lubię, ale moje psiaki źle je znoszą. A te wszystkie bidy samotne? :-( Kamysiu, niech cię omijają wszystkie burze świata! :loveu: Quote
Moria Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kamys czuje sie dobrze, lobuzuje, chce wyskakiwac z boksu, bardzo nie lubi sie z Fartem. Jest malym szczerbolem z językiem na bok, czasami jeszcze wyje, załatwia sie tylko na spacerkach. Quote
agata51 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Cioteczki na pewno nie zapomniały o tobie, Kamyczku. Zaraz któraś zajrzy do ciebie. Kopiesz jeszcze doły? ;) Quote
agata51 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 I ja się melduję, Kamysiu, z buziakami na dzieńdoberek. [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_5_1.gif[/IMG] Quote
agata51 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 I kołysanka na dobranoc: [I]Z popielnika iskiereczka mruga na Kamysia -[/I] [I]domek będzie, rzecz to pewna, choć jeszcze nie dzisiaj.[/I] [SIZE=1](ze skarbnicy kołysanek akcji "Każda matka śpiewa dziecku")[/SIZE] Quote
madcat1981 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Dotarły dwie wpłaty - 20 zł od Magenki1 i 20 zł od Ocelot. Serdecznie dziękujemy:loveu: [B]Moria,[/B] chciałabym zapłacić do jutra za kolejny miesiąc hotelikowania. Wychodzi 300 zł, tak? Quote
Moria Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Tak madcat tak wychodzi. Kamys z tymi swoimi zaletami, wyglada tak.. Wyje juz tylko czasami, jak sobie przypomni, burz dawno nie bylo ale najgorsze jest to że gdyby nie uciekal i nie przejawial takich sklonności biegalby luzem po podworku, a tak jest w kojcu i wychodzi na spacery i na tych spacerach sie załatwia więc to jest plus. Bardzo nie lubi sie z Fartem. Quote
madcat1981 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 OK. Przelewik puszczę wieczorkiem. Kamień, uciekinierze, czy mamy Ci jeszcze terapeutę zafundować?;):cool3: Quote
madcat1981 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Zrobiłam przelew dla Morii na 300 zł. Mamy więc 308 zł. Quote
clo Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 witam i jak mojego kochanego kamysia!i przesylam mu pozdrowionka i buziaki z wakacji! Quote
marysia55 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/6407/imgx1338au4.jpg[/IMG] nie mogłam sobie odmówić przypomnienia tego zdjęcia Kamyka :loveu: Quote
Moria Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Są ładne zdjecia nowe, ale jak zwykle musze sie naprzypominać. Mam juz od wczoraj obiecane. Quote
marysia55 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='madcat1981']To się chyba dzieje po jakimś czasie z wszystkimi zamkniętymi wątkami. Do tej pory miałam ten problem z wątkiem Mozarta, no, ale ten był zamknięty ze względu na naruszenie regulaminu:oops: Szkoda, bo na starych wątkach nadal pozostaje dużo informacji, które kiedyś mogą być przydatne - na drugi raz trzeba chyba sobie strone po stronie skopiować ...:niewiem: A może poprosić moderaotra o przywrócenie?[/QUOTE] ufff 2 godziny czytałam wątek Kamyka i robiłam sobie ściągę. Ciocia Agatka51 poprosiła mnie o tekścik dla Kamolka, a ja cioci Agatce odmówić nie potrafię:loveu:. Jednak z tego co przeczytałam informacji o piesku ( tzn. jego historii dziejów) jest bardzo mało i tak szczerze mówiąc to za mało aby napisać dobry tekst. Nawet nie wiem ile ma lat i jak trafił do schroniska :roll:. próbowałam wejść na stary wątek Kamyka, niestety podobnie jak Agatka nie mam do niego dostępu. Czy ktoś może mi pomóc w uzupełnieniu wcześniejszych informacji o Kamyku bo bez tego pomimo szczerych chęci będzie mi trudno coś napisać. Licze na Lukę1 jako załozycielkę wcześniejszego wątku. Czekam na jakieś informacje :p Quote
agata51 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dziękuję, Marysiu. :loveu: Kogo można by prosić o odblokowanie starego wątku? Trudno, trzeba się skupić na tym, co dzieje się z Kamysiem teraz. Najwięcej może o tym powiedzieć Moria. A może nowe fotki nam pomogą? Quote
luka1 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Niestety ja tez nie znam losów psa przed dowiezieniem go do schroniska. A w schronisku po prostu był. Quote
Moria Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Kamyś jest sympatycznym bezkonfliktowym psem, no chyba ze ktos mu mocno dokucza w koncu nie wytrzymuje. Kocha Kamienie i lubi uciekać, z kamieniem potrafi rozmawiać i przytulać go. Niestety wadą jest sklonność do ucieczek, potrafi wyskakiwać z boksu, boi sie burzy, zachowuje czystość. Lubi człowieka ale raczej jest indywidualistą. Quote
clo Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 o rany chcialabym zobaczyc filmik jak on tak z kamieniem sobie gada..;) Quote
marysia55 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='luka1']Niestety ja tez nie znam losów psa przed dowiezieniem go do schroniska. A w schronisku po prostu był.[/QUOTE] Rozumiem, że zostawiacie mi wolną rękę jeżeli chodzi o rekonstrukcje jego historii. Może jednak ktos mi podpowie chociaż ile ma latek ten nasz bohater [CENTER][IMG]http://s8.rimg.info/052464b727591578673db77e7852b4f7.gif[/IMG][/CENTER] Quote
agata51 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Marysiu, tego nigdy nie zdołałam się dowiedzieć. Może ktoś wspominał, ale jeśli nawet to na starym wątku. Można by rzec, że ta informacja przepadła jak kamień w wodę. Wymyślisz coś, genialna istoto. :lol: Zresztą, pytałabyś o wiek takie cudo? Na diabła ludziom to wiedzieć? [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/6407/imgx1338au4.jpg[/IMG] Też uwielbiam to zdjęcie. :loveu: Quote
asiamm Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Jak 2-3 lata temu zamieszczałam psy na stronie Azorka to Kamień został wrzucony w I przedział wiekowy (czyli 1-3 lata). Informacje te miałam od pracowników Azorka, ewentualnie od luki. Quote
Recommended Posts