ocelot Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='clo']ocelot a wybacz ma nie wiedze..ale co to za schron ten twoj?jakas strone ma?psiaki jezdza na dt?[/quote] Schron w Tomaszowie Maz. Niewielki, na 120 psiaków, ale zawsze jest więcej, teraz znacznie. Współpraca nam się nieźle przez rok układała. Dzięki Bazyliah powstała strona, potem wszystko szlag trafił, stronę też. Miałyśmy nawet sporo kontaktów, ale przez kilka miesięcy wszystko sobie umarło śmiercią naturalną. No i psiaki nie wychodzą na spacer. Z Dt zawsze był problem, najczęściej nie mówiłyśmy, że na DT w i mię wyższego celu. No i chyba jedyna pozytywna strona, że psy są kastrowane, sterylizowane i czipowane. I jest chęć współpracy ze strony Urzędu Miasta. Ale pracujemy, żeby strona znowu ruszyła. Właściwie liczę, że na dniach powstanie. Tzn. przywrócimy starą, ale na nowym adresie. Adopcji w schronisku bardzo mało, za mało. Grozi nam teraz usypianie psów mimo, że wet jest bardzo niechętny, ale może dojść do sytuacji, że nie będzie wyjścia. Quote
clo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 o matko ocelot..to rzeczywiscie trzeba to rozruszac..sluchaj chetnie bym sie jeszcze czegos wiecej podowiadywala i postarala pomoc..tlko dogo mi wolno chodzi..masz jakeis zdjecia psiakow?moglybysmy sie przez maila [email protected] Quote
jestem_wredna Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Nasz Łatuś też strasznie boi się burzy, mimo że z nami w mieszkaniu siedzi. CO on wtedy wyprawia... np. wchodzi pod poduszki na łóżku. Tak mi go wtedy szkoda :( Natomiast mój wcześniejszy pies, a obecnie pies moich rodziców, nie boi się ani trochę. W ogóle niewiele go rusza. Fajerwerki w Nowy Rok też nie ;) Dobrze Moria, że u Ciebie w hoteliku tak troszczycie się o psiaki :) Też mi strasznie szkoda tych schroniskowych :( Quote
agata51 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Mam pytanie: czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego nie mam dostępu do starego wątku Kamyka? Wy możecie tam wejść? Quote
madcat1981 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 To się chyba dzieje po jakimś czasie z wszystkimi zamkniętymi wątkami. Do tej pory miałam ten problem z wątkiem Mozarta, no, ale ten był zamknięty ze względu na naruszenie regulaminu:oops: Szkoda, bo na starych wątkach nadal pozostaje dużo informacji, które kiedyś mogą być przydatne - na drugi raz trzeba chyba sobie strone po stronie skopiować ...:niewiem: A może poprosić moderaotra o przywrócenie? Quote
Onaa Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 A ja z pytankiem do ocelot, czy jest wątek psiaków z Waszego schroniska na dogomanii ? A Kamyczka pozdrawiam w letnie niedzielne południe ;). Quote
agata51 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='madcat1981']To się chyba dzieje po jakimś czasie z wszystkimi zamkniętymi wątkami. Do tej pory miałam ten problem z wątkiem Mozarta, no, ale ten był zamknięty ze względu na naruszenie regulaminu:oops: Szkoda, bo na starych wątkach nadal pozostaje dużo informacji, które kiedyś mogą być przydatne - na drugi raz trzeba chyba sobie strone po stronie skopiować ...:niewiem: A może poprosić moderaotra o przywrócenie?[/quote] Do Yogiego wciąż można wejść, a jego wątek zamknięty był dużo wcześniej. Trzeba by ostro wziąć się za ogłoszenia. Jak tylko nowe fotki będą. Chwytający za serce tekst potrzebny - stary wątek by się przydał. No nic, trzeba się do Marysi uśmiechnąć. ;) Quote
ocelot Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Dogo07']A ja z pytankiem do ocelot, czy jest wątek psiaków z Waszego schroniska na dogomanii ? A Kamyczka pozdrawiam w letnie niedzielne południe ;).[/quote] Tu jest wątek, co prawda kilka miesięcy temu zmarł śmiercią naturalną, z racji oziębienia stosunków między nami a kierownictwem. Cały czas mam nadzieję, że się uda go rozruszać. Zdjęć niewiele psiaków, które są obecnie. Jak Bazyliah myślę będzie miała dostęp do Internetu to je wrzuci, bo obfotografowałyśmy wszystkie ostatnio. Zresztą za tydzień tam będziemy, więc będą jakieś na pewno. Quote
Moria Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wiem wiem, z fotkami sie musze pospieszyc dajcie troche czasu do jutra. W tekscie o Kamysiu musi byc wszystko uczciwie. nie lubi byc sam, bawi sie kamieniami, jest lagodny, moze przskakiwac i uciekac, ma wywieszony jezor. Ogolnie wszystko mu zwisa. Nie ma juz pchel, jest czystym psem. Dolow nie kpie, moze zapomnial albo nie ma mozliwosci, boi sie burzy. Quote
Ra_dunia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Poczekamy na zdjęcia ;) wszyscy są cierpliwi :) co do zamkniętego wątku to można chyba z moderatorami pogadać... w końcu ten Kamysia wcale nie tak dawno został zamknięty... a zdjęć tam rzeczywiście sporo było. Quote
Moria Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Zdjecia juz są teraz potrzebny kabelek aby wgrac, prosiłam dziewczyne o Ładne zdjecia a wiec chociaż krok do przodu. Quote
clo Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 super!moria a djka jakies jeszcze fotki tez sa?:) Quote
agata51 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Czekamy na fotki i szukamy chętnych do ogłoszeń! Buziaki, Kamyczku! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_7_104v.gif[/IMG] Quote
Moria Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Robiła zdjecia i Kamieniowi i DJ owi, tylko trzeba chwile poczekać. Quote
Ra_dunia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Poczekamy a potem ciotki od ogłoszeń trzeba ślicznie poprosić o zrobienie zmasowanej akcji ;) Quote
elmira Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Moria']Wiem wiem, z fotkami sie musze pospieszyc dajcie troche czasu do jutra. W tekscie o Kamysiu musi byc wszystko uczciwie. nie lubi byc sam, [B]nikt nie lubi :)[/B] bawi sie kamieniami, [B]...bo to zabawowy chłopak,[/B] jest lagodny, [B]...bo ma świetny charakter,[/B] moze przskakiwac i uciekac, [B]...każdego pieska trzeba pilnować,[/B] ma wywieszony jezor, [B]co dodaje mu uroku.[/B] Ogolnie wszystko mu zwisa, [B]bo on oszczędza uczucia dla nowego domku:)[/B] Nie ma juz pchel, jest czystym psem. Dolow nie kpie, moze zapomnial albo nie ma mozliwosci, [B]...zalet cd.[/B] boi sie burzy. [B] i dlatego potrzebny człowiek, co utuli cielaczka[/B].[/quote] Same zalety:multi: Trzeba o nich pisać uczciwie:lol: Quote
ocelot Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 O proszę odpowiednie spojrzenie na naszego Kamyczka;) Quote
madcat1981 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [I][B]Ogolnie wszystko mu zwisa, [/B][B]bo on oszczędza uczucia dla nowego domku:smile: [/B][/I]To Wam uczciwie powiem, ze zachlapałam monitor :D Quote
madcat1981 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Dotarło na moje konto 50 zl od mariamc dla Kamyka - serdecznie dziękuję:loveu::loveu::loveu: Proszę Olenę o edycję pierwszego postu:modla: Quote
agata51 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Kamysiu kochany [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_7_1.gif[/IMG] Quote
madcat1981 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Jak to możliwe, ze ja się dziś u Kamienia nie pojawiłam??? Quote
fizia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/kam001.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts