Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

Zastanawiam sie do jakiego domu pasuje Kamys. W kojcu jak bedzie sam bedzie wyl, na mieszkanie jest za duzy, przy budzie bedzie kopał. W ogrodku w domu z ogrodem, nie bedzie uciekal. Może byc mieszkanie w bloku, ale nie może sam zostawac bo bedzie wyl.
To na tyle ode mnie.

Posted

kamulec sie przypomina:)))jak chcecie mozecie tez podac w ogloszeniach moj tel tak awaryjnie ja jestem w stalym z moria kontakcie i sledze watek kamysia oraz bede odbierac tel w sprawie djka wiec moze byc moj lub jezeli moria sie zgodzi to lepiej jej tylko trzeba ja zapytac czy sie zgadza i ma czas na to i trzeba by sie do lary usmiechnac o allegro dla kamysia i oplacci mu takie fajne z wszelkimi wyroznieniami tylko zjdec kamysia sie wiecej przyda:)

Posted

[quote name='madcat1981']Mamy 45 zł z bazarku, w które [B]"zamieszane" były Ra_dunia, Dogo07 i Elmira - wybaczcie kochane, ale nie jestem pewna która miała jaką rolę, więc podziękuję potrzykroć każdej:loveu::loveu::loveu:[/B]

Przygotowuję właśnie nowe rozliczenie do I postu.

Edit. No i tak je przygotowuję, że zasypiam nad klawiaturą... Lepiej zrobię to rano, ze świeżą głową:roll:[/quote]

Będę wredna, ale napiszę a co! - Dla mnie też proszę podziękowania - to ja spiknęłam Dogo07 i elmirę ( Ha!) :diabloti:

Posted

W tym tygodniu chcę zakończyć zbiórkę rzeczy na bazarek dla Kamyka i tenże przygotować. Jeśli jest jeszcze ktoś chętny:cool3: do przesyłki rzeczy, to zapraszam. Jak widać przyda się dodatkowy grosz, bo prawdopodobnie Kamyka czeka w najbliższym czasie wizyta u weterynarza.

Posted

[quote name='Bambino']Będę wredna, ale napiszę a co! - Dla mnie też proszę podziękowania - to ja spiknęłam Dogo07 i elmirę ( Ha!) :diabloti:[/quote]

Nie możesz! To ja jestem wredna! ;P

A co do mojego bazarku, to stan na dziś wygląda następująco:
mam już wszystkie wpłaty, jutro wysyłam fanty i przeleję kasiorę dla Kamulca.

Posted

Kamulec przejawia nastepne zdolności, obok wycia, ktore już pomalu ustepuje i kopania dołów, cudownie przeskakuje przez płoty, sciankę w boksie pokonac nie może, ale wisi i już nie raz go wypychaliśmy. Zdolniacha, że hej.

Posted

[quote name='madcat1981']W tym tygodniu chcę zakończyć zbiórkę rzeczy na bazarek dla Kamyka i tenże przygotować. Jeśli jest jeszcze ktoś chętny:cool3: do przesyłki rzeczy, to zapraszam. Jak widać przyda się dodatkowy grosz, bo prawdopodobnie Kamyka czeka w najbliższym czasie wizyta u weterynarza.[/quote]
Czekaj cierpliwie, paczka już spakowana, tylko na pocztę trzeba dotargać:evil_lol:

Posted

Dzięki, Olenko! Fajnie, że znów jesteś.

Kamyś, ty nie bądź taki Leonardo da Vinci! Nadmiar talentów nie każdemu służy. A jak masz skakać, to najlepiej od razu do domku, mądralo! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_31_2.gif[/IMG]

Posted

[quote name='ocelot']Czekaj cierpliwie, paczka już spakowana, tylko na pocztę trzeba dotargać:evil_lol:[/quote]

Ciotka, jakie wczoraj były jajka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - przyszła paczka, ja myślałam, że to już od Ciebie i oglądam sobie jakie fajne rzeczy na bazarek przysłałaś.. hmmm. Super, myślę sobie, chętnie bym takie sama kupiła...i coś mnie tknęło... i tak sobie myślę.... hmmm... ja to ostatnio chyba licytowałam...hmm... no taaaak... bo to paczka z moimi fantami przyszła, moimi czyli kupionymi przeze mnie:D:splat: :splat: :stupid:Dobrze, ze nie wystawiłam spowrotem na dogo :D:diabloti: Musiałabym sama od siebie odkupywać :D

Posted

[quote name='madcat1981']Ciotka, jakie wczoraj były jajka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - przyszła paczka, ja myślałam, że to już od Ciebie i oglądam sobie jakie fajne rzeczy na bazarek przysłałaś.. hmmm. Super, myślę sobie, chętnie bym takie sama kupiła...i coś mnie tknęło... i tak sobie myślę.... hmmm... ja to ostatnio chyba licytowałam...hmm... no taaaak... bo to paczka z moimi fantami przyszła, moimi czyli kupionymi przeze mnie:D:splat: :splat: :stupid:Dobrze, ze nie wystawiłam spowrotem na dogo :D:diabloti: Musiałabym sama od siebie odkupywać :D[/quote]

:laugh2_2:Dobre. Coraz więcej na glowie i czlowiek zaczyna sie gubić;)

Posted

[quote name='elmira']:laugh2_2:Dobre. Coraz więcej na glowie i czlowiek zaczyna sie gubić;)[/quote]

Mylę też imiona psów na dogo i... za diabła nie mogę się doliczyć 10 zł u jednego. Potrzebuję urlopu, naprawdę :placz:

Posted

Mad - no przykro nam bardzo ale jako naczelnej księgowej urlop Ci nie przysługuje :evil_lol:
A historia z paczką - rewelka :evil_lol:

Kamyś - ty może już nie ujawniaj żadnych dodatkowych zdolności...:mad: Te co masz w zupełności wystarczą...

Posted

[quote name='jestem_wredna']Nie możesz! To ja jestem wredna! ;P

A co do mojego bazarku, to stan na dziś wygląda następująco:
mam już wszystkie wpłaty, jutro wysyłam fanty i przeleję kasiorę dla Kamulca.[/quote]

Ale ja jestem wredna jednorazowo, a Ty może permanentnie :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='madcat1981']Ciotka, jakie wczoraj były jajka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - przyszła paczka, ja myślałam, że to już od Ciebie i oglądam sobie jakie fajne rzeczy na bazarek przysłałaś.. hmmm. Super, myślę sobie, chętnie bym takie sama kupiła...i coś mnie tknęło... i tak sobie myślę.... hmmm... ja to ostatnio chyba licytowałam...hmm... no taaaak... bo to paczka z moimi fantami przyszła, moimi czyli kupionymi przeze mnie:D:splat: :splat: :stupid:Dobrze, ze nie wystawiłam spowrotem na dogo :D:diabloti: Musiałabym sama od siebie odkupywać :D[/quote]

Dobre! :D Wszyscy tak powinni robić! Gdyby każdy od siebie odkupywał to ile by się kasy nazbierało! :evil_lol:

Posted

[quote name='madcat1981']Ciotka, jakj a tęsknię za Tobą:placz: Czy już się net naprawił?[/quote]

Net naprawił, po 3tyg. pan stwierdził, że jednak to ich błąd, bo nie zauważył, że bezpiecznik "wypadł im", ale cały czas mówił, że u nich widac, że mi internet działa więc oni nic nie moga zrobić:angryy:.