Moria Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Zastanawiam sie do jakiego domu pasuje Kamys. W kojcu jak bedzie sam bedzie wyl, na mieszkanie jest za duzy, przy budzie bedzie kopał. W ogrodku w domu z ogrodem, nie bedzie uciekal. Może byc mieszkanie w bloku, ale nie może sam zostawac bo bedzie wyl. To na tyle ode mnie. Quote
Olena84 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='agata51']Chyba na Morię. Dzięki, Olenko :loveu:[/quote] Tak własnie mi sie wydaje. Bardzo prosze o ten nr. tel. bo nie mozna ruszyc z ogloszeniami. Quote
clo Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 kamulec sie przypomina:)))jak chcecie mozecie tez podac w ogloszeniach moj tel tak awaryjnie ja jestem w stalym z moria kontakcie i sledze watek kamysia oraz bede odbierac tel w sprawie djka wiec moze byc moj lub jezeli moria sie zgodzi to lepiej jej tylko trzeba ja zapytac czy sie zgadza i ma czas na to i trzeba by sie do lary usmiechnac o allegro dla kamysia i oplacci mu takie fajne z wszelkimi wyroznieniami tylko zjdec kamysia sie wiecej przyda:) Quote
Bambino Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='madcat1981']Mamy 45 zł z bazarku, w które [B]"zamieszane" były Ra_dunia, Dogo07 i Elmira - wybaczcie kochane, ale nie jestem pewna która miała jaką rolę, więc podziękuję potrzykroć każdej:loveu::loveu::loveu:[/B] Przygotowuję właśnie nowe rozliczenie do I postu. Edit. No i tak je przygotowuję, że zasypiam nad klawiaturą... Lepiej zrobię to rano, ze świeżą głową:roll:[/quote] Będę wredna, ale napiszę a co! - Dla mnie też proszę podziękowania - to ja spiknęłam Dogo07 i elmirę ( Ha!) :diabloti: Quote
madcat1981 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Zaraz wyedytuję gdzie sie tylko da :):evil_lol: Quote
Olena84 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Madcat możesz usunąć posta, już poprawiony jest pierwszy. Quote
madcat1981 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 W tym tygodniu chcę zakończyć zbiórkę rzeczy na bazarek dla Kamyka i tenże przygotować. Jeśli jest jeszcze ktoś chętny:cool3: do przesyłki rzeczy, to zapraszam. Jak widać przyda się dodatkowy grosz, bo prawdopodobnie Kamyka czeka w najbliższym czasie wizyta u weterynarza. Quote
madcat1981 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='Olena84']Madcat możesz usunąć posta, już poprawiony jest pierwszy.[/quote] O super :D Dzięki:D Olenka, miło Cię znów widzeic na dogo:loveu: Quote
jestem_wredna Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Bambino']Będę wredna, ale napiszę a co! - Dla mnie też proszę podziękowania - to ja spiknęłam Dogo07 i elmirę ( Ha!) :diabloti:[/quote] Nie możesz! To ja jestem wredna! ;P A co do mojego bazarku, to stan na dziś wygląda następująco: mam już wszystkie wpłaty, jutro wysyłam fanty i przeleję kasiorę dla Kamulca. Quote
Moria Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Kamulec przejawia nastepne zdolności, obok wycia, ktore już pomalu ustepuje i kopania dołów, cudownie przeskakuje przez płoty, sciankę w boksie pokonac nie może, ale wisi i już nie raz go wypychaliśmy. Zdolniacha, że hej. Quote
ocelot Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='madcat1981']W tym tygodniu chcę zakończyć zbiórkę rzeczy na bazarek dla Kamyka i tenże przygotować. Jeśli jest jeszcze ktoś chętny:cool3: do przesyłki rzeczy, to zapraszam. Jak widać przyda się dodatkowy grosz, bo prawdopodobnie Kamyka czeka w najbliższym czasie wizyta u weterynarza.[/quote] Czekaj cierpliwie, paczka już spakowana, tylko na pocztę trzeba dotargać:evil_lol: Quote
Olena84 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Kamyś na pajeczyna.pl, pineska.pl, 4lapy.pl, gumtree.pl, kokosy.pl. Na razie. Quote
agata51 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Dzięki, Olenko! Fajnie, że znów jesteś. Kamyś, ty nie bądź taki Leonardo da Vinci! Nadmiar talentów nie każdemu służy. A jak masz skakać, to najlepiej od razu do domku, mądralo! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_31_2.gif[/IMG] Quote
madcat1981 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='ocelot']Czekaj cierpliwie, paczka już spakowana, tylko na pocztę trzeba dotargać:evil_lol:[/quote] Ciotka, jakie wczoraj były jajka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - przyszła paczka, ja myślałam, że to już od Ciebie i oglądam sobie jakie fajne rzeczy na bazarek przysłałaś.. hmmm. Super, myślę sobie, chętnie bym takie sama kupiła...i coś mnie tknęło... i tak sobie myślę.... hmmm... ja to ostatnio chyba licytowałam...hmm... no taaaak... bo to paczka z moimi fantami przyszła, moimi czyli kupionymi przeze mnie:D:splat: :splat: :stupid:Dobrze, ze nie wystawiłam spowrotem na dogo :D:diabloti: Musiałabym sama od siebie odkupywać :D Quote
elmira Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='madcat1981']Ciotka, jakie wczoraj były jajka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - przyszła paczka, ja myślałam, że to już od Ciebie i oglądam sobie jakie fajne rzeczy na bazarek przysłałaś.. hmmm. Super, myślę sobie, chętnie bym takie sama kupiła...i coś mnie tknęło... i tak sobie myślę.... hmmm... ja to ostatnio chyba licytowałam...hmm... no taaaak... bo to paczka z moimi fantami przyszła, moimi czyli kupionymi przeze mnie:D:splat: :splat: :stupid:Dobrze, ze nie wystawiłam spowrotem na dogo :D:diabloti: Musiałabym sama od siebie odkupywać :D[/quote] :laugh2_2:Dobre. Coraz więcej na glowie i czlowiek zaczyna sie gubić;) Quote
madcat1981 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='elmira']:laugh2_2:Dobre. Coraz więcej na glowie i czlowiek zaczyna sie gubić;)[/quote] Mylę też imiona psów na dogo i... za diabła nie mogę się doliczyć 10 zł u jednego. Potrzebuję urlopu, naprawdę :placz: Quote
Ra_dunia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Mad - no przykro nam bardzo ale jako naczelnej księgowej urlop Ci nie przysługuje :evil_lol: A historia z paczką - rewelka :evil_lol: Kamyś - ty może już nie ujawniaj żadnych dodatkowych zdolności...:mad: Te co masz w zupełności wystarczą... Quote
Bambino Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='jestem_wredna']Nie możesz! To ja jestem wredna! ;P A co do mojego bazarku, to stan na dziś wygląda następująco: mam już wszystkie wpłaty, jutro wysyłam fanty i przeleję kasiorę dla Kamulca.[/quote] Ale ja jestem wredna jednorazowo, a Ty może permanentnie :diabloti::diabloti: Quote
agata51 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Więcej takich wredot chcemy na wątku Kamysia! :multi: Quote
madcat1981 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Ciotka, jakj a tęsknię za Tobą:placz: Czy już się net naprawił? Quote
jestem_wredna Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='madcat1981']Ciotka, jakie wczoraj były jajka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - przyszła paczka, ja myślałam, że to już od Ciebie i oglądam sobie jakie fajne rzeczy na bazarek przysłałaś.. hmmm. Super, myślę sobie, chętnie bym takie sama kupiła...i coś mnie tknęło... i tak sobie myślę.... hmmm... ja to ostatnio chyba licytowałam...hmm... no taaaak... bo to paczka z moimi fantami przyszła, moimi czyli kupionymi przeze mnie:D:splat: :splat: :stupid:Dobrze, ze nie wystawiłam spowrotem na dogo :D:diabloti: Musiałabym sama od siebie odkupywać :D[/quote] Dobre! :D Wszyscy tak powinni robić! Gdyby każdy od siebie odkupywał to ile by się kasy nazbierało! :evil_lol: Quote
Olena84 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='madcat1981']Ciotka, jakj a tęsknię za Tobą:placz: Czy już się net naprawił?[/quote] Net naprawił, po 3tyg. pan stwierdził, że jednak to ich błąd, bo nie zauważył, że bezpiecznik "wypadł im", ale cały czas mówił, że u nich widac, że mi internet działa więc oni nic nie moga zrobić:angryy:. Quote
Recommended Posts