Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

Kochani, zaktulizowałam opłaty, ale na razie bez wyszczególnienia miesięcy dla poszczególnych osób - na komputerze jestem już teraz z doskoku. Przepraszam za zwłokę. Chociaż robić przelewy staram się regularnie. Reszta musi niestety poczekać. Pozdraiwam gorąco!!!

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Poprosiłam Sylwię o umieszczenie tu kilku słów, ponieważ ja mam w miarę stały z nią kontakt, ale z kolei nie mam dostępu do komputera - stąd moja rzadka obecność na dogomanii.

Za chwilę uaktualnię rozliczenie Kamykowych finansów i zrobię przelew.

Mam natomiast prośbę - gdyby ktoś chciał przejąć po mnie prowadzenie finansów to byłabym wdzięczna.

W tej chwili konto, które jest kontem do wpłat dla Kamienia jest nie tylko moje, ma też współwłaściela. Raz zdarzyło się, ze współwłaściciel nieświadomie zrobił nam "dług", a że wypadło to mniej więcej w czasie płatności, to musiałam czekać na przelew z innego konta i wpłacić z opóźnieniem. Żeby uniknąć takich sytuacji, potrzebujemy kogoś, kto ma konto sam jeden, dostęp do komputera (na smartfonach nie polecam), dużo czasu i serca do tej psiny. Może ktoś chętny?

• 3 weeks later...
Posted
O 19.02.2016o16:47, madcat1981 napisał:

Poprosiłam Sylwię o umieszczenie tu kilku słów, ponieważ ja mam w miarę stały z nią kontakt, ale z kolei nie mam dostępu do komputera - stąd moja rzadka obecność na dogomanii.

Za chwilę uaktualnię rozliczenie Kamykowych finansów i zrobię przelew.

Mam natomiast prośbę - gdyby ktoś chciał przejąć po mnie prowadzenie finansów to byłabym wdzięczna.

W tej chwili konto, które jest kontem do wpłat dla Kamienia jest nie tylko moje, ma też współwłaściela. Raz zdarzyło się, ze współwłaściciel nieświadomie zrobił nam "dług", a że wypadło to mniej więcej w czasie płatności, to musiałam czekać na przelew z innego konta i wpłacić z opóźnieniem. Żeby uniknąć takich sytuacji, potrzebujemy kogoś, kto ma konto sam jeden, dostęp do komputera (na smartfonach nie polecam), dużo czasu i serca do tej psiny. Może ktoś chętny?

Wytrzymasz jeszcze trochę? Jest szansa na wyadoptowanie psa, którego rozliczenia prowadzę i jeśli się to uda, będę mogła przejąć od ciebie obowiązki

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

OK. Zaraz zaktualizuję wpłaty. Można mieć z Tobą kontakt przez fb? Tak by mi było najwygodniej. Podam numer konta itd

Oczywiście Twoje też będzie potrzebne do przelewu i do powiadomienia osób wpłacających. 

Posted

Olenko, dziękuję za bazarek, mam propozycję żeby już to przekazać Selendze, 

I jeszcze jedna prośba - ponieważ znów po edycji postu zjadło mi całą zawartość rozliczenia za marzec, proszę o chwilę cierpliwości, sprawdzę czy wszystko się zgadza z wpłatami. Tak to wyglądało te aktualizowanie - jednego dnia wprowadzone, drugiego znikało :(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
O 6.05.2016 o 08:54, Olena84 napisał:

Własnie dostałam powiadomienie że 11 kwietnia pisałyście na tym wątku, chyba dogo sie psuje...

Mnie od tej ostatniej zmiany brakuje cierpliwości.Może to wina mojej przeglądarki  - więc niech ktoś mnie oświeci. Najpierw mam wieeeeelki Regulamin, i z obserwowanych otwiera mi się pierwsza strona- nie da się "przeskoczyć" jak wcześniej od razu do ostatniej strony... Albo ja nie potrafię :( 

Przepraszam Kamysiu, że u Ciebie te żale. Ściskam Kochany pyszczku (chciałabym tutaj wstawić emotikona ale ich od dawna nie mam)

Posted

Na konto Kamysia wpłynęło 30 zł od Oleny84 i 20 zł od Magenka1 - deklaracje stałe.
W sumie na dzisiaj Kamyk dysponuje kwotą 90 zł...

Postaram się na FB zaczepić Sylwię w spawie zdjęć i info o Kamyku.