madcat1981 Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 Kochani, zaktulizowałam opłaty, ale na razie bez wyszczególnienia miesięcy dla poszczególnych osób - na komputerze jestem już teraz z doskoku. Przepraszam za zwłokę. Chociaż robić przelewy staram się regularnie. Reszta musi niestety poczekać. Pozdraiwam gorąco!!! Quote
maarit Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Kochani wszystkim Wam życzę Wesołych Świąt a psiakom w potrzebie cudownych domków :) 1 Quote
madcat1981 Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Wpadam i wypadam, ale uściski zostawiam ;-) Quote
elficzkowa Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Kamyczku kochany - pozdrowienia zostawiam Quote
madcat1981 Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 Poprosiłam Sylwię o umieszczenie tu kilku słów, ponieważ ja mam w miarę stały z nią kontakt, ale z kolei nie mam dostępu do komputera - stąd moja rzadka obecność na dogomanii. Za chwilę uaktualnię rozliczenie Kamykowych finansów i zrobię przelew. Mam natomiast prośbę - gdyby ktoś chciał przejąć po mnie prowadzenie finansów to byłabym wdzięczna. W tej chwili konto, które jest kontem do wpłat dla Kamienia jest nie tylko moje, ma też współwłaściela. Raz zdarzyło się, ze współwłaściciel nieświadomie zrobił nam "dług", a że wypadło to mniej więcej w czasie płatności, to musiałam czekać na przelew z innego konta i wpłacić z opóźnieniem. Żeby uniknąć takich sytuacji, potrzebujemy kogoś, kto ma konto sam jeden, dostęp do komputera (na smartfonach nie polecam), dużo czasu i serca do tej psiny. Może ktoś chętny? Quote
Olena84 Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 ZAPRASZAM NA BAZAREK CIUSZKOWY I TROCHE KOSMETYCZNY m.in. dla Kamysia Quote
Selenga Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 O 19.02.2016o16:47, madcat1981 napisał: Poprosiłam Sylwię o umieszczenie tu kilku słów, ponieważ ja mam w miarę stały z nią kontakt, ale z kolei nie mam dostępu do komputera - stąd moja rzadka obecność na dogomanii. Za chwilę uaktualnię rozliczenie Kamykowych finansów i zrobię przelew. Mam natomiast prośbę - gdyby ktoś chciał przejąć po mnie prowadzenie finansów to byłabym wdzięczna. W tej chwili konto, które jest kontem do wpłat dla Kamienia jest nie tylko moje, ma też współwłaściela. Raz zdarzyło się, ze współwłaściciel nieświadomie zrobił nam "dług", a że wypadło to mniej więcej w czasie płatności, to musiałam czekać na przelew z innego konta i wpłacić z opóźnieniem. Żeby uniknąć takich sytuacji, potrzebujemy kogoś, kto ma konto sam jeden, dostęp do komputera (na smartfonach nie polecam), dużo czasu i serca do tej psiny. Może ktoś chętny? Wytrzymasz jeszcze trochę? Jest szansa na wyadoptowanie psa, którego rozliczenia prowadzę i jeśli się to uda, będę mogła przejąć od ciebie obowiązki 1 Quote
madcat1981 Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 Wytrzymam... Na razie czekam na przelew żeby uaktualnić zapiski. Mam nowy komputer, więc jak już na moment siądę to przynajmniej jest na czym pracować :? Quote
Selenga Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 madcat, Cygan w piątek pojechał do domu - mogę przejąć od ciebie obowiązki bankiera kamysiowego :) Quote
madcat1981 Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 OK. Zaraz zaktualizuję wpłaty. Można mieć z Tobą kontakt przez fb? Tak by mi było najwygodniej. Podam numer konta itd Oczywiście Twoje też będzie potrzebne do przelewu i do powiadomienia osób wpłacających. Quote
madcat1981 Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 Olenko, dziękuję za bazarek, mam propozycję żeby już to przekazać Selendze, I jeszcze jedna prośba - ponieważ znów po edycji postu zjadło mi całą zawartość rozliczenia za marzec, proszę o chwilę cierpliwości, sprawdzę czy wszystko się zgadza z wpłatami. Tak to wyglądało te aktualizowanie - jednego dnia wprowadzone, drugiego znikało :( Quote
Olena84 Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 ok to Selenga podaj konto będzie ode mnie bazarkowa wpłata Quote
Selenga Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Kamyś wzbogacił się o 40 zł z bazarku Oleny :) Quote
Olena84 Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Własnie dostałam powiadomienie że 11 kwietnia pisałyście na tym wątku, chyba dogo sie psuje... Quote
maarit Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 O 6.05.2016 o 08:54, Olena84 napisał: Własnie dostałam powiadomienie że 11 kwietnia pisałyście na tym wątku, chyba dogo sie psuje... Mnie od tej ostatniej zmiany brakuje cierpliwości.Może to wina mojej przeglądarki - więc niech ktoś mnie oświeci. Najpierw mam wieeeeelki Regulamin, i z obserwowanych otwiera mi się pierwsza strona- nie da się "przeskoczyć" jak wcześniej od razu do ostatniej strony... Albo ja nie potrafię :( Przepraszam Kamysiu, że u Ciebie te żale. Ściskam Kochany pyszczku (chciałabym tutaj wstawić emotikona ale ich od dawna nie mam) Quote
Olena84 Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 To że otwiera sie pierwsza strona to coś co mi bardzo przeszkadza, ale inaczej też nie umiem:( Quote
Olena84 Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Czy cos wiadomo co u Kamyka? Żadnych zdjęć i informacji nie było dawno, a Sylwii od 2 lat nie ma na dogo:( Quote
Selenga Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Na konto Kamysia wpłynęło 30 zł od Oleny84 i 20 zł od Magenka1 - deklaracje stałe. W sumie na dzisiaj Kamyk dysponuje kwotą 90 zł... Postaram się na FB zaczepić Sylwię w spawie zdjęć i info o Kamyku. Quote
Recommended Posts