sylwiaso11 Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Kasieńko jesteśmy z Tobą i Zosią w głowie się nie mieści,a u mnie trampolina przed domem stoi!!!!!!!!:shake:Pieniążki dotarły Dziękuję Quote
Olena84 Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 A ja zdajsie pozapominałam jak to miałam z tym Kamysiem robić, i zaczęłam wysyłać w ciągu miesiąca i chyba nie wysłałam w tym miesiącu, ech:(, nie mogę się przyzwyczaić, że nie na koniec miesiąca. Quote
agata51 Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 (edited) [quote name='Olena84']A ja zdajsie pozapominałam jak to miałam z tym Kamysiem robić, i zaczęłam wysyłać w ciągu miesiąca i chyba nie wysłałam w tym miesiącu, ech:(, nie mogę się przyzwyczaić, że nie na koniec miesiąca.[/QUOTE] Olenko, wysyłaj, kiedy chcesz, jakoś sobie poradzimy. To nawet fajne, kiedy po opłaceniu wszystkiego nagle wpływa na konto Kamysia jakaś horrendalna suma. Lubię! Kamyś cały w kwiatkach - też lubię. Trochę sztywno mi się pisze - Kasiu, nie wiem, co powiedzieć. Muszę się zastanowić. Edited August 25, 2014 by agata51 Quote
sylwiaso11 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Ciociu Agatko jak fajnie,że znów jesteś z nami:buzi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Olena84 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Matko nie kapuje rozliczenia:( Nie zapłaciłam od czerwca? Quote
madcat1981 Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Pewnie to mój jakiś błąd. Wpłacałaś: 03.05., 30.05., 29.06., 02.07., 01.09. Pewnie Cię nie wpisałam albo pomyliłam z twoją Mamą. Sprawdzę i poprawię oczywiście. A teraz po dzisiejszej wpłacie masz kilka miesięcy wolnego;-) Przepraszam :oops: Quote
Olena84 Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='madcat1981']Pewnie to mój jakiś błąd. Wpłacałaś: 03.05., 30.05., 29.06., 02.07., 01.09. Pewnie Cię nie wpisałam albo pomyliłam z twoją Mamą. Sprawdzę i poprawię oczywiście. A teraz po dzisiejszej wpłacie masz kilka miesięcy wolnego;-) Przepraszam :oops:[/QUOTE] Parę kartonów czekoladek naprawi Twój błąd :diabloti: Quote
madcat1981 Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Niech mnie kule biją, co tu się porobiło na tym dogo???? To chyba cud, ze odnalazłam wątek! Wszystko mam wykasowane! :pissed: Quote
Olena84 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Wykasowane nie jest, za to masz subskrypcje od kiedy jesteś na dogo, ja mam watki jakiś zakończonych bazarkó przed lat, hehe, ale fajny bałagan! a rano miałąm info że nie mam nic:( Quote
agata51 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Cześć, ciotki! Zajrzałam, bo jutro chcę wysłać kaskę i muszę wiedzieć ile. Dziękuję, że jesteście. Wrócę jak tylko te MŚ w siatkówce się skończą. Pozdrawiam gorąco. Kamysia miziam, a Zosię tulę czule. Quote
madcat1981 Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Dzien dobry :) Kamyś opłacony. W zeszłym miesiącu chyba przelałam więcej niż trzeba było o 30 zł. POstaram się jeszcze dziś zrobić porządek z rozliczeniem. Jeśłi to się potwierdzi, to za miesiąc skoryguję. Przepraszam, ale o ile pamiętam było wtedy spore zamieszanie ;-) p.s. Zocha już OK. Po pięciu dniach w szpitalu ( i to nie z powodu jej urazu a papierkologii) uznali, że nic jej nie jest. Mogę napisać tylko tyle - tych pięciu dni i straconych nerwów to mi nikt nie zwróci.Ale już jest dobrze i tego zamierzam się trzymać. Dziękuję :) p.s. rozliczenie już poprawione, w drugim poscie. Proszę bez wahania pisać jeśli jeszcze cos się nie zgadza. Quote
agata51 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Oj, Kamyku, ty Kasi dziękuj i Sylwii, że życie masz jak w raju. Quote
madcat1981 Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 A mnie za co dziękować? Jest tu taka nade mną, któej bardzo się należy, o wiele bardziej ;-) Co tam u Was słychać? Quote
sylwiaso11 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ciociu Kasiu ja Ci dam!!Dzięki Tobie księgowość się kręci i Kamyś może być szczęśliwy!Myślisz o nim i to się liczy!! Quote
madcat1981 Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Tak tu cicho, to napiszę chociaż, że wpłynęły pieniądze i opłaciłam hotelik i karmę... dziękuję! uściski! nie zimno wam tam? Zaczęła się już ta mniej przyjemna część jesieni (byle do pierwszego śniegu...) Quote
madcat1981 Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Hmmmmm nie miałam na myśli śniegu z deszczem ale dzisiaj rano pani Pogoda bardzo dosłownie potraktowała mój poprzedni wpis ;-) Quote
madcat1981 Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 nieprzyjemnie jest i tyle!!! Ale że niby gdzie, tutaj na wątku? :o ;-) Quote
Olena84 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Na dworzu, wstaje - noc, wracam do domu - noc, w ciągu dnia przy świetle 8 godzin, blee Quote
maarit Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Żeby chociaż śnieg spadł to tak jakoś weselej by było, a tu tylko deszcz i szarość za oknami. Quote
agata51 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Cześć, cioteczki kochane. Jak ja się za wami stęskniłam! Pamiętam o was i o Kamysiu, tylko że od miesiąca tyle się dzieje. Nasza kochana mamuśka stwierdziła pewnie, że zbyt mało się wokół niej kręci i postanowiła złamać sobie nogę w biodrze. Trzeba mieć niezwykle wyrafinowane poczucie humoru, żeby wpaść na coś takiego! Było co robić! Ciągle jest, ale już na spokojniej, bo na początku mocno wytrąceni z równowagi byliśmy. 4 grudnia badanie kontrolne - ciekawe, czy się zrosła. 98 lat! A poza tym wszystko ok. Tyle, żem coraz starsza, coraz słabsza i wcale mi się to nie podoba. Przede mną weekend z wnuchą (dłużej niż 2 tygodnie żyć bez siebie nie możemy) - i to mi się akurat podoba. Nic to, że po takim spotkaniu co najmniej 3 dni muszę odpoczywać, najważniejsze, że bardzo lubimy być ze sobą. Lecę dalej, bo znów mi się zaległości płatnicze porobiły i muszę pogrzebać w swoich karteluszkach. Zakrzę niebawem. A Kamyk w jakiej formie? Quote
Olena84 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Haha ale sie pośmiałąm;)... mimo nieciekawej sytuacji Quote
madcat1981 Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Znóóóów znalazłam błąd w rozliczeniach i poprawiłam. Przepraszam Mamę Oleny, ze w listopadzie zapomniałam wpisać jej wpłatę :oops: Pozdrawiam Was wszystkich mikołajkowo ;-) Quote
Olena84 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Znóóóów znalazłam błąd w rozliczeniach i poprawiłam. Przepraszam Mamę Oleny, ze w listopadzie zapomniałam wpisać jej wpłatę :oops: Pozdrawiam Was wszystkich mikołajkowo ;-) :krach: :krach: :krach: :krach: :krach: :krach: :krach: :krach: Quote
Recommended Posts