Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata51']madcat, a co będziesz miała na tym bazarku? [/quote]

Stringi, plecak podobno-izotermiczny, kubki, takie tam "popierdułki" :roll: Może komuś się spodobają...

[quote name='agata51']to ile mamy stałych deklaracji?
[/quote]

Liczba osób deklarujących zwiększyła nam się o jedną osobę - Magdinę:loveu:

Na koncie mamy 147 zł.

Czekam też na dwie jednorazowe wpłaty, a potem zacznę przypominać o zbliżającym się 7 sierpnia...:oops:

Posted

Dzisiaj po spacerku zobaczyłam co Kamień wyprawia z kamieniem, większym od jego glowy.
Kładzie sie na boku, przytula kamień do siebie, gryzie go i rozmawia z nim.

Posted

[quote name='agata51']No właśnie! Pojawia się tu i tam na sekundę i znika! Olenko, wciąż problemy z komputerem? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_4_12.gif[/IMG]

[/quote]

Słów mi brak, to już 16 dzień bez internetu w domu:shake:, ech moze jutro pan naprawi:cool3:.

Madcat mnie wychodzi 230zł stałych deklaracji, a nie 187zł. Z pierwszego postu, kserowanego od Ciebie, to jak w końcu jest:razz:. Zaraz podopisuje zmiany.

Posted

[quote name='Moria']Dzisiaj po spacerku zobaczyłam co Kamień wyprawia z kamieniem, większym od jego glowy.
Kładzie sie na boku, przytula kamień do siebie, gryzie go i rozmawia z nim.[/quote]
Wiecie co... w sumie to smutne... pomyślcie... te kamienie tam w schronisku były jedynymi przyjaciółmi naszego Kamysia :-(
Ja się nie dziwię, że on tak wyje...
On wyje z samotności - bo nie rozumie, że nie tylko kamienie mogą być fajne, że ludzie też są fajni... Jeszcze nie rozumie. Ale mam nadzieję, że niedługo zacznie...

Posted

[quote name='Ra_dunia']Wiecie co... w sumie to smutne... pomyślcie... te kamienie tam w schronisku były jedynymi przyjaciółmi naszego Kamysia :-(
Ja się nie dziwię, że on tak wyje...
On wyje z samotności - bo nie rozumie, że nie tylko kamienie mogą być fajne, że ludzie też są fajni... Jeszcze nie rozumie. Ale mam nadzieję, że niedługo zacznie...[/quote]
Radunia tak napisałas, że aż się płakać chce :-(
a jak mojego Gacusia zgarnęlismy z ulicy, to on nie wiedział do czego są zabawki, co robi piłeczka, do czego jest jeżyk i gumowa kostka - bał się zabawek, uciekał przed nimi, Hexi chciała się z nim bawić, rzucała mu piłeczkę pyszczkiem, a on się tego bał
biedny Kamyk :bigcry:

Posted

Witaj, bumelku! :loveu:

Ajula, jak już pisałam, moje wyżły też tylko kamienie uznawały. Niczym innym się nie bawiły. Ale kula-smakula? Kto wie? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_4_10.gif[/IMG]

Kamysiu, pozbyłeś się już pchełek?

Posted

[quote name='Olena84']
Madcat mnie wychodzi 230zł stałych deklaracji, a nie 187zł. Z pierwszego postu, kserowanego od Ciebie, to jak w końcu jest:razz:. [/quote]

Jest 187 zł gotówki na koncie. Deklaracji jest na 230 zł.

[SIZE=1]Uprzedzajac możliwe pytanie - to nie znaczy, ze ktoś nie wpłacił. To znaczy, ze zanim zebrałam wszystkie pieniądze z deklaracji, przyszły wydatki (opłata za hotel z góry). Na pokrycie tych różnic poszła część wpłat jednorazowych.[/SIZE] [SIZE=1]Tak naprawdę nadal potrzebujemy 70 zł deklaracji, ponieważ wpłaty jednorazowe raz są (i Bogu dzięki), a raz nie ma...

[/SIZE]

Posted

[quote name='agata51'] Ale kula-smakula? Kto wie? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_4_10.gif[/IMG]
[/quote]
też twarda i okrągła - moze by mu się spodobała :cool3:
martwię się, że Kamys sobie do końca zęby na tych kamieniach zetrze

Posted

Bumel to jest zuch dziewczyna:loveu: Przesłała nam 30 zl dla Kamyka:loveu: Dziękujemy:loveu:

[U][I][B][COLOR="Magenta"]Stan na dzień 15 lipca 2009 r.: 217 zł[/COLOR][/B][/I][/U]

Posted

Kule smakule są fajne :)
Laduje się do nich karmę i psiak to kula, żeby mu ta karma wypadła. Świetne zajęcie dla psa - zwłaszcza jak musi siedzieć sam.
a wygląda to tak:
[URL="http://www.allegro.pl/item683696762_kula_smakula_14_5_cm_duza_rasa_pilka_trixie.html"]KULA SMAKULA 14,5 CM DUŻA RASA PIŁKA TRIXIE (683696762) - Aukcje internetowe Allegro[/URL]

Posted

Moja jagdterrierka uwielbia kule-smakule! Tylko jej ostre ząbki pomagają. Ale za to Kamyk ma dłuuuuugi ozorek! :evil_lol:

Cioteczki, startujemy z ogłoszeniami, czy czekamy na więcej fotek Kamorka?

Posted

[quote name='Ra_dunia'] Świetne zajęcie dla psa - zwłaszcza jak musi siedzieć sam.
[/quote]
u nas to nie zadziałało - dlatego mam zbędną nieużywaną
Hexi interesowała się kulą tylko wtedy, jak wylatywały z niej orzeszki :mad:
to ja wyślę tą kulę, jak się nie przyda Kamykowi, to może inny piesek się zainteresuje