agata51 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 madcat, a co będziesz miała na tym bazarku? cioteczko, to ile mamy stałych deklaracji? Uszy do góry, cudny Kamorku! :loveu: Quote
Ra_dunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Kamyś śliczny :loveu: Cały czas prosi o wsparcie... Quote
madcat1981 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='agata51']madcat, a co będziesz miała na tym bazarku? [/quote] Stringi, plecak podobno-izotermiczny, kubki, takie tam "popierdułki" :roll: Może komuś się spodobają... [quote name='agata51']to ile mamy stałych deklaracji? [/quote] Liczba osób deklarujących zwiększyła nam się o jedną osobę - Magdinę:loveu: Na koncie mamy 147 zł. Czekam też na dwie jednorazowe wpłaty, a potem zacznę przypominać o zbliżającym się 7 sierpnia...:oops: Quote
madcat1981 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Dotarło 40 zł miesięcznej deklarcji od Magdiny:loveu: Super:loveu: Mamy 187 zł:multi: Quote
Moria Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dzisiaj po spacerku zobaczyłam co Kamień wyprawia z kamieniem, większym od jego glowy. Kładzie sie na boku, przytula kamień do siebie, gryzie go i rozmawia z nim. Quote
Olena84 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [quote name='agata51']No właśnie! Pojawia się tu i tam na sekundę i znika! Olenko, wciąż problemy z komputerem? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_4_12.gif[/IMG] [/quote] Słów mi brak, to już 16 dzień bez internetu w domu:shake:, ech moze jutro pan naprawi:cool3:. Madcat mnie wychodzi 230zł stałych deklaracji, a nie 187zł. Z pierwszego postu, kserowanego od Ciebie, to jak w końcu jest:razz:. Zaraz podopisuje zmiany. Quote
Ra_dunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [quote name='Moria']Dzisiaj po spacerku zobaczyłam co Kamień wyprawia z kamieniem, większym od jego glowy. Kładzie sie na boku, przytula kamień do siebie, gryzie go i rozmawia z nim.[/quote] Wiecie co... w sumie to smutne... pomyślcie... te kamienie tam w schronisku były jedynymi przyjaciółmi naszego Kamysia :-( Ja się nie dziwię, że on tak wyje... On wyje z samotności - bo nie rozumie, że nie tylko kamienie mogą być fajne, że ludzie też są fajni... Jeszcze nie rozumie. Ale mam nadzieję, że niedługo zacznie... Quote
bumel Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Przeuroczy ten Kamyś...trzymam kciuki za niego! Madcat, konto to samo:cool3:? Quote
Ajula Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [quote name='Ra_dunia']Wiecie co... w sumie to smutne... pomyślcie... te kamienie tam w schronisku były jedynymi przyjaciółmi naszego Kamysia :-( Ja się nie dziwię, że on tak wyje... On wyje z samotności - bo nie rozumie, że nie tylko kamienie mogą być fajne, że ludzie też są fajni... Jeszcze nie rozumie. Ale mam nadzieję, że niedługo zacznie...[/quote] Radunia tak napisałas, że aż się płakać chce :-( a jak mojego Gacusia zgarnęlismy z ulicy, to on nie wiedział do czego są zabawki, co robi piłeczka, do czego jest jeżyk i gumowa kostka - bał się zabawek, uciekał przed nimi, Hexi chciała się z nim bawić, rzucała mu piłeczkę pyszczkiem, a on się tego bał biedny Kamyk :bigcry: Quote
Ajula Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 jak myślicie, czy on by się bawił kulą-smakulą? bo bym mu taką wysłała Quote
agata51 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Witaj, bumelku! :loveu: Ajula, jak już pisałam, moje wyżły też tylko kamienie uznawały. Niczym innym się nie bawiły. Ale kula-smakula? Kto wie? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_4_10.gif[/IMG] Kamysiu, pozbyłeś się już pchełek? Quote
madcat1981 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='bumel'] Madcat, konto to samo:cool3:?[/quote] Jes:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madcat1981 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Olena84'] Madcat mnie wychodzi 230zł stałych deklaracji, a nie 187zł. Z pierwszego postu, kserowanego od Ciebie, to jak w końcu jest:razz:. [/quote] Jest 187 zł gotówki na koncie. Deklaracji jest na 230 zł. [SIZE=1]Uprzedzajac możliwe pytanie - to nie znaczy, ze ktoś nie wpłacił. To znaczy, ze zanim zebrałam wszystkie pieniądze z deklaracji, przyszły wydatki (opłata za hotel z góry). Na pokrycie tych różnic poszła część wpłat jednorazowych.[/SIZE] [SIZE=1]Tak naprawdę nadal potrzebujemy 70 zł deklaracji, ponieważ wpłaty jednorazowe raz są (i Bogu dzięki), a raz nie ma... [/SIZE] Quote
Ajula Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='agata51'] Ale kula-smakula? Kto wie? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_4_10.gif[/IMG] [/quote] też twarda i okrągła - moze by mu się spodobała :cool3: martwię się, że Kamys sobie do końca zęby na tych kamieniach zetrze Quote
madcat1981 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Bumel to jest zuch dziewczyna:loveu: Przesłała nam 30 zl dla Kamyka:loveu: Dziękujemy:loveu: [U][I][B][COLOR="Magenta"]Stan na dzień 15 lipca 2009 r.: 217 zł[/COLOR][/B][/I][/U] Quote
Moria Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Może i ta kula smakula której nie znam jest dobrym pomysłem. Quote
Ra_dunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Kule smakule są fajne :) Laduje się do nich karmę i psiak to kula, żeby mu ta karma wypadła. Świetne zajęcie dla psa - zwłaszcza jak musi siedzieć sam. a wygląda to tak: [URL="http://www.allegro.pl/item683696762_kula_smakula_14_5_cm_duza_rasa_pilka_trixie.html"]KULA SMAKULA 14,5 CM DUŻA RASA PIŁKA TRIXIE (683696762) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] Quote
agata51 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Moja jagdterrierka uwielbia kule-smakule! Tylko jej ostre ząbki pomagają. Ale za to Kamyk ma dłuuuuugi ozorek! :evil_lol: Cioteczki, startujemy z ogłoszeniami, czy czekamy na więcej fotek Kamorka? Quote
Ajula Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='Ra_dunia'] Świetne zajęcie dla psa - zwłaszcza jak musi siedzieć sam. [/quote] u nas to nie zadziałało - dlatego mam zbędną nieużywaną Hexi interesowała się kulą tylko wtedy, jak wylatywały z niej orzeszki :mad: to ja wyślę tą kulę, jak się nie przyda Kamykowi, to może inny piesek się zainteresuje Quote
Ajula Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ale nie mogę znaleźć adresu Morii, może mi ktos poda? Quote
madcat1981 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 O:) Dzięĸujemy w imieniu Kamienia :cool1: Quote
Recommended Posts