Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

Ponoć ma chorobę lokomocyjną. Wymiotowacnie mial czym, to wymiotowal żółcią. Nienauczony jezdzic i dzieki za kaske. Najutro mam zamowione gryzaki dla psow.

Posted

:multi::multi::multi:

Dzisiaj Kamyś zmęczony (i ze Renatką pewnie tęskni), ale juz jutro da popalić!

Reniu, Pati, Moria - dziekujemy! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_218v.gif[/IMG]

Posted

[quote name='madcat1981'] Jak by co, to ja moge Ci sniadania i kolacje dosyłać bo jestem na diecie:evil_lol:[/quote]
dobra :) stoi :eviltong: to czekam :evil_lol:
na szczęście to ja co mniej wiecej 2 tygodnie jeżdżę do rodziców, a że oni uważają, że jestem stanowczo za chuda (:crazyeye: dziwni jacyś) to będą przeszczęśliwi jak wreszcie po 3 latach odmawiania zabierania wałówki wreszcie coś przyjmę od nich z wdzięcznością :evil_lol:
Kamyś a ty chłopie się przyzwyczajaj, że teraz będziesz miał super :lol:

Posted

[quote name='Ra_dunia']dobra :) stoi :eviltong: to czekam :evil_lol:
na szczęście to ja co mniej wiecej 2 tygodnie jeżdżę do rodziców, a że oni uważają, że jestem stanowczo za chuda (:crazyeye: dziwni jacyś) to będą przeszczęśliwi jak wreszcie po 3 latach odmawiania zabierania wałówki wreszcie coś przyjmę od nich z wdzięcznością :evil_lol:
Kamyś a ty chłopie się przyzwyczajaj, że teraz będziesz miał super :lol:[/quote]

Raduniu, to za jednym posunięciem uszczęśliwiłaś Rodziców i Kamyka :)

Posted

[B]jestem_ wredna[/B], dziękujemy! :loveu: Czy mi się zdaje, czy któraś z cioteczek ma zamiar wkrótce się hajtnąć? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_12_6.gif[/IMG]

Posted

Mam nadzieję, że zmęczony i wyć mu się nie chce. Biedna Moria. :evil_lol:

Eee, całkiem długi urlopik sobie zafundowałaś! A co tam, należy ci się. [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_1_14.gif[/IMG]

Posted

[quote name='agata51']Mam nadzieję, że zmęczony i wyć mu się nie chce. Biedna Moria. :evil_lol:

[B]Eee, całkiem długi urlopik sobie zafundowałaś! A co tam, należy ci się. [/B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_1_14.gif[/IMG][/quote]
Urlopik zależy od pogody...jak będzie do dupy,to wracam wcześniej;)
A tak na prawdę to już zapyziałam w tym domu,odkąd mam tyle psiaków(prawie już rok),to praktycznie nigdzie nie wychodzę z domu,nawet czasami na zakupy nie chce mi się iść,tylko dzieci/męża wysyłam.Psiaki zostają pod opieką teściów i męża(bo ktoś musi pracować,żeby nie pracować mógł ktoś:p),także krzywda im się nie stanie.:)

Posted

czy kamyk zostaje juz u morii?
bo ma zaklepane miejsce w kolejce u murki... moze warto go stamtad usunac, wtedy inne psiaki posuna sie do przodu o jedno miejsce :)

nareszcie chlopaku szczeliwie dojechales. po tylu probach udalo sie. super.

Posted

Oooo, irysek o 4 rano porządek na wątku zaprowadza! :evil_lol: A idźże ty wreszcie spać, dziewczyno! :mad: Strach lodówkę otwierać! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_100.gif[/IMG]

Posted

Kamien noc przespal spokojnie, teraz po sniadaniu slysze że sie awanturuje. Zobaczę za jakiś czas jak nie bedzie rozrabial to go bedę luzem puszczac. Dostal sniadanie, dostal nozke swińska do gryzienia, a raczej memlania ale szczeka bo widzi dzieci przy koniach.
Jest strasznym smierdzielem trzeba go wykąpac, ale jak nie będzie padać,
Najważniejsze nie mażadnej dokumentacji i nie ma szczepienia przeciwko wściekliznie trzeba go będzie zaszczepic i koszt szczepienia to okolo 30 zł. Totez jest to nastepny wydatek.

Posted

[quote name='Moria']
Najważniejsze nie mażadnej dokumentacji i nie ma szczepienia przeciwko wściekliznie [/quote]

Kamień jak opuszczał schronisko to dostał :
1. wypis ze schroniska
2. kartę szczepień
3. kwit za wykup

Posted

[quote name='Ziutka']Kamień jak opuszczał schronisko to dostał :
1. wypis ze schroniska
2. kartę szczepień
[B]3. kwit za wykup[/B][/quote]

Oj, zapomniałam! Kto uiścił opłatę adopcyjną? 30zł to było, tak? Chyba obiecałam, że zwrócę. :oops:

W dalszym ciągu nic się nie wiadomo sprawie kosztów transportu?

Posted

Dotarło 50 zł od Ra_duni :modla::loveu: i 20 zł od Magenki1 :modla::loveu:

[B]Stan na dziś 177 zł. [/B]

Nie wiecie ile trzeba oddać za załozenie za Kamienia Renacie? Dziewczyna wyskoczyła z kasy ekspresowo, a tu teraz cisza :mad: :niewiem: Było chyba razem 340 zł za transport, ale pogubiłam się ile psów jechało (dwa, trzy?) i jaką część drogi (o ile to ma znaczenie).

Kamieniu, mam nadzieję, że się aklimatyzujesz?:cool3:

Posted

[quote name='madcat1981']Dotarło 50 zł od Ra_duni :modla::loveu: i 20 zł od Magenki1 :modla::loveu:

[B]Stan na dziś 177 zł. [/B]

Nie wiecie ile trzeba oddać za załozenie za Kamienia Renacie? Dziewczyna wyskoczyła z kasy ekspresowo, a tu teraz cisza :mad: :niewiem: Było chyba razem 340 zł za transport, ale pogubiłam się ile psów jechało (dwa, trzy?) i jaką część drogi (o ile to ma znaczenie).

Kamieniu, mam nadzieję, że się aklimatyzujesz?:cool3:[/quote]

Jechały 2 psy, ale te 340 zł to jedze jest kwota razem z dojazdem po DJa do Czestochowy, więc to nie jest 340 na pół, tylko mniej dla Kamyka.
Właśnie Pati-c miała podać ile to wyszło za który odcinek.
Bez tego nei wiem jak to podzielić
Ale pieniążki na DJa są uzbierane, tylko czekamy na znak ile wpłacić Reni