madcat1981 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 O, no proszę... My tu gadu, gadu a Kamień na miejscu:crazyeye: kamień, nie olewaj, pociesz się troszkę:cool3: My tu takie ceregiele a ty co? p.s. Moria, kaska w drodze. Quote
Moria Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ponoć ma chorobę lokomocyjną. Wymiotowacnie mial czym, to wymiotowal żółcią. Nienauczony jezdzic i dzieki za kaske. Najutro mam zamowione gryzaki dla psow. Quote
agata51 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 :multi::multi::multi: Dzisiaj Kamyś zmęczony (i ze Renatką pewnie tęskni), ale juz jutro da popalić! Reniu, Pati, Moria - dziekujemy! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_218v.gif[/IMG] Quote
jestem_wredna Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Bazarek dla Kamulca: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-slubny-choc-nie-tylko-na-kamyka-do-15-07-a-141636/[/url] Reklamujcie gdzie się da i podrzucajcie! Quote
Ra_dunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='madcat1981'] Jak by co, to ja moge Ci sniadania i kolacje dosyłać bo jestem na diecie:evil_lol:[/quote] dobra :) stoi :eviltong: to czekam :evil_lol: na szczęście to ja co mniej wiecej 2 tygodnie jeżdżę do rodziców, a że oni uważają, że jestem stanowczo za chuda (:crazyeye: dziwni jacyś) to będą przeszczęśliwi jak wreszcie po 3 latach odmawiania zabierania wałówki wreszcie coś przyjmę od nich z wdzięcznością :evil_lol: Kamyś a ty chłopie się przyzwyczajaj, że teraz będziesz miał super :lol: Quote
elmira Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Ra_dunia']dobra :) stoi :eviltong: to czekam :evil_lol: na szczęście to ja co mniej wiecej 2 tygodnie jeżdżę do rodziców, a że oni uważają, że jestem stanowczo za chuda (:crazyeye: dziwni jacyś) to będą przeszczęśliwi jak wreszcie po 3 latach odmawiania zabierania wałówki wreszcie coś przyjmę od nich z wdzięcznością :evil_lol: Kamyś a ty chłopie się przyzwyczajaj, że teraz będziesz miał super :lol:[/quote] Raduniu, to za jednym posunięciem uszczęśliwiłaś Rodziców i Kamyka :) Quote
agata51 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [B]jestem_ wredna[/B], dziękujemy! :loveu: Czy mi się zdaje, czy któraś z cioteczek ma zamiar wkrótce się hajtnąć? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_12_6.gif[/IMG] Quote
agata51 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mam nadzieję, że zmęczony i wyć mu się nie chce. Biedna Moria. :evil_lol: Eee, całkiem długi urlopik sobie zafundowałaś! A co tam, należy ci się. [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_1_14.gif[/IMG] Quote
Lionees Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='agata51']Mam nadzieję, że zmęczony i wyć mu się nie chce. Biedna Moria. :evil_lol: [B]Eee, całkiem długi urlopik sobie zafundowałaś! A co tam, należy ci się. [/B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_1_14.gif[/IMG][/quote] Urlopik zależy od pogody...jak będzie do dupy,to wracam wcześniej;) A tak na prawdę to już zapyziałam w tym domu,odkąd mam tyle psiaków(prawie już rok),to praktycznie nigdzie nie wychodzę z domu,nawet czasami na zakupy nie chce mi się iść,tylko dzieci/męża wysyłam.Psiaki zostają pod opieką teściów i męża(bo ktoś musi pracować,żeby nie pracować mógł ktoś:p),także krzywda im się nie stanie.:) Quote
irysek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 czy kamyk zostaje juz u morii? bo ma zaklepane miejsce w kolejce u murki... moze warto go stamtad usunac, wtedy inne psiaki posuna sie do przodu o jedno miejsce :) nareszcie chlopaku szczeliwie dojechales. po tylu probach udalo sie. super. Quote
agata51 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Oooo, irysek o 4 rano porządek na wątku zaprowadza! :evil_lol: A idźże ty wreszcie spać, dziewczyno! :mad: Strach lodówkę otwierać! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_100.gif[/IMG] Quote
madcat1981 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Ta ślubna to sem ja, ale wielkiego weselicha to nie będzie :p Już włażę na bazar:cool3::cool3::cool3: Quote
Moria Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Kamien noc przespal spokojnie, teraz po sniadaniu slysze że sie awanturuje. Zobaczę za jakiś czas jak nie bedzie rozrabial to go bedę luzem puszczac. Dostal sniadanie, dostal nozke swińska do gryzienia, a raczej memlania ale szczeka bo widzi dzieci przy koniach. Jest strasznym smierdzielem trzeba go wykąpac, ale jak nie będzie padać, Najważniejsze nie mażadnej dokumentacji i nie ma szczepienia przeciwko wściekliznie trzeba go będzie zaszczepic i koszt szczepienia to okolo 30 zł. Totez jest to nastepny wydatek. Quote
Ziutka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Moria'] Najważniejsze nie mażadnej dokumentacji i nie ma szczepienia przeciwko wściekliznie [/quote] Kamień jak opuszczał schronisko to dostał : 1. wypis ze schroniska 2. kartę szczepień 3. kwit za wykup Quote
Moria Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Nic do mnie nie dotarlo, a ważne jest szczepienie. Quote
Lionees Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Sorki,ja mam wszystko,zapomniałam podać Pati:splat:.Podaj mi Moria adres na pw,to wyślę prirytetem poleconym i dojdzie za 2 dni Quote
agata51 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Ziutka']Kamień jak opuszczał schronisko to dostał : 1. wypis ze schroniska 2. kartę szczepień [B]3. kwit za wykup[/B][/quote] Oj, zapomniałam! Kto uiścił opłatę adopcyjną? 30zł to było, tak? Chyba obiecałam, że zwrócę. :oops: W dalszym ciągu nic się nie wiadomo sprawie kosztów transportu? Quote
madcat1981 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Dotarło 50 zł od Ra_duni :modla::loveu: i 20 zł od Magenki1 :modla::loveu: [B]Stan na dziś 177 zł. [/B] Nie wiecie ile trzeba oddać za załozenie za Kamienia Renacie? Dziewczyna wyskoczyła z kasy ekspresowo, a tu teraz cisza :mad: :niewiem: Było chyba razem 340 zł za transport, ale pogubiłam się ile psów jechało (dwa, trzy?) i jaką część drogi (o ile to ma znaczenie). Kamieniu, mam nadzieję, że się aklimatyzujesz?:cool3: Quote
irysek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 czyli kamyk juz od morii nie bedzie wedrowal do murki... mozna jego miejsce zwolnic? (ten kto mu je zajal u murki) Quote
fizia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='madcat1981']Dotarło 50 zł od Ra_duni :modla::loveu: i 20 zł od Magenki1 :modla::loveu: [B]Stan na dziś 177 zł. [/B] Nie wiecie ile trzeba oddać za załozenie za Kamienia Renacie? Dziewczyna wyskoczyła z kasy ekspresowo, a tu teraz cisza :mad: :niewiem: Było chyba razem 340 zł za transport, ale pogubiłam się ile psów jechało (dwa, trzy?) i jaką część drogi (o ile to ma znaczenie). Kamieniu, mam nadzieję, że się aklimatyzujesz?:cool3:[/quote] Jechały 2 psy, ale te 340 zł to jedze jest kwota razem z dojazdem po DJa do Czestochowy, więc to nie jest 340 na pół, tylko mniej dla Kamyka. Właśnie Pati-c miała podać ile to wyszło za który odcinek. Bez tego nei wiem jak to podzielić Ale pieniążki na DJa są uzbierane, tylko czekamy na znak ile wpłacić Reni Quote
Moria Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Pati-C powiedziala, że musi to rozliczyc, toteż najlepiej zwrocić sie do niej o kosztorys. Pozdrawiamy od Kamienia. Quote
agata51 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Madcat, czyżby mi cos umknęło? Przelałaś kaskę Morii? Quote
Piromanka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Sory dziewczyny, coś mi się porąbało <zawstydzony> Quote
Recommended Posts