AniaGd Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witam wszystkich Mam na imie Anna; mieszkam w Gdyni i jestem właścicielką dwóch uroczych Papillonek : SUNSHINE i TIFFANIE z niemieckiej hodowli "vom Cavalierchen"; nazywam je - moje "Panny Migotki", bo to określenie doskonale oddaje naturę Papillonek; możecie je zobaczyć na naszej stronie: [URL="http://www.amberlady.pl"]www.amberlady.pl[/URL] Oprócz Papillonek mamy jeszcze Berneńczyka POMPEJĘ z Deikowej Doliny. Quote
czikot Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 witaj Aniu pozdrawiaja Was cavalierki z Łodzi :-) chciałam zostawic ślad w księdze gości na Twojej stronce ale chyba nie masz jej jeszcze . Pozdrawiamy i zapraszamy na naszą stronke :-) Bogusia Quote
lewka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witaj Aniu. Sliczne są Twoje Panny Migotki. :lol: Jestem ciekawa jakie maja charaktery. Quote
AniaGd Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Witaj Bogusiu, Witaj "Lewka" dzięki za powitanie. A moje "ozdóbki" to dwa przeciwne żywioły: ogień i woda. Sunshine - to ogień - ciekawska, wszędzie jej pełno, zazdrosna, rozrabiaka, "żywe srebro", chochlik, Tiffanie - to woda - spokojna, elegancka, subtelna, szalenie delikatna. Świetnie się "uzupełniają" i "dogadują" no i przepadają za sobą. Są nierozłączne i prześcigają się w jak najlepszym wykonywaniu zadań, za które otrzymują smakołyki. Acha - i wspólnie zaczepiają Berneńkę POMPEJĘ. Quote
Recommended Posts