KaRa_ Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Tabletki z drożdżami piwnymi • skuteczne w walce z łuszczeniem się skóry, suchą skórą i utratą sierści. Zapewniają zdrową skórę i lśniące futro; zawierają drożdże, witaminy z grupy B, biotynę, cynk, proteiny i wartościowe, kwasy tłuszczowe Omega-3 • 1tabletka na 4kg wagi psa • opakowanie 260 tabletek Dziś kupiłam i zaczynam test czy faktycznie takie dobre są jak chwalą przedstawiciele ;) Póki co psy chętnie połykają je,że nie muszę w szyneczkę chować ;) Quote
anjaga Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='KaRa_']Tabletki z drożdżami piwnymi • skuteczne w walce z łuszczeniem się skóry, suchą skórą i utratą sierści. Zapewniają zdrową skórę i lśniące futro; zawierają drożdże, witaminy z grupy B, biotynę, cynk, proteiny i wartościowe, kwasy tłuszczowe Omega-3 • 1tabletka na 4kg wagi psa • opakowanie 260 tabletek Dziś kupiłam i zaczynam test czy faktycznie takie dobre są jak chwalą przedstawiciele ;) Póki co psy chętnie połykają je,że nie muszę w szyneczkę chować ;)[/QUOTE] No i jak wypadł test?? Quote
hekate811 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ja wprawdzie nie stosowałam tego preparatu, ale przez dłuższy czas tabl Rumen tabs u mojego niejadka i efektem "ubocznym" była znaczna poprawa futra. Spojrzałam w skład: żwacze, drożdże piwne i witamina C. Troche poczytałam i jedynie to efekt drożdży mógł być, więc podejrzewam że tym bardziej ten preprat pomoże. Quote
Marcelaa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Witam, jestem nowa na forum, znalazłam taki wątek i spróbuję go odźwieżyć ponieważ też używam tabletek drożdżowych 8in1 od niedawna. Zostały mi polecone jako najlepsze, jeszcze za wcześnie na zaobserwowanie rezultatów ale może KaRa_ podzieliłaby sie swoimi opiniami Quote
Marcelaa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Po z górą miesiącu mogę napisać, że te tabletki drożdżowe są bardzo dobre, a skutki ich działania zauważone nawet przez weterynarza Quote
Sylwia95 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Zamówiłam swojemu psiakowi, może coś pomogą. Czy ktoś jeszcze kupował te tabletki? Quote
Recommended Posts