Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania74']witam! szukam ładnego imienia dla suczki yorkshire terrier. Czekam na propozycje.Z góry dziękuje!:multi:[/quote]

a jakie ma w metryce? może zostań przy nim?

Posted

[quote name='ania74']witam! szukam ładnego imienia dla suczki yorkshire terrier. Czekam na propozycje.Z góry dziękuje!:multi:[/quote]

Ostatnio słyszałam następujące: Mimi , Mimzi , Zoja , Tola , Maja , Riki , Lenka . ;) moze jakies ci sie spodoba. Pozdrawiam

Posted

[quote name='ania74']to nie jest piesek z hodowli tylko mi sie sunia oszczeniła[/quote]
O łał :loveu::roll:
Więc masz psa w typie :eviltong:
[quote name='ania74']A co myślicie o channel czyt: szanel ?[/quote]
Ładne.

Posted

Ania74, a czy Ty przypadkiem wczoraj nie pytałaś czy maltańczyk byłby dobrym psem dla dziecka?

Tu jest wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f973/imiona-szczeniat-15121/[/url]

Posted

[quote name='Erica']Ania74, a czy Ty przypadkiem wczoraj nie pytałaś czy maltańczyk byłby dobrym psem dla dziecka? [/quote]
Taa :D
Przeniesli do 'Jaka rase mam wybrać'. Później pytala o yorka i czym karmić :roll:

Posted

[quote name='ania74']to nie jest piesek z hodowli tylko mi sie sunia oszczeniła[/quote] Ja też się chyba trochę gubię... :roll: To jak to jest? Na innym wątku zastanawiasz się czy Maltańczyk będzie odpowiednim pieskiem dla 12-letniej córki. Potem pytasz czy może jednak York nie będzie lepszy. Ba! Nawet pytasz czym takiego Yorkowego szczeniora się karmi, a teraz piszesz, że suczka (nierodowodowa :angryy:) Ci się oszczeniła i szukasz imienia dla malucha. Nie wiem czy to ja taka ciemna czy to Ty coś się gubisz w zeznaniach? :razz:

A wracając do tematu przewodniego: [quote name='ania74'] A co myślicie o channel czyt: szanel ?[/quote] to moim zdaniem jet to imię hmmmm... jak by to ładnie określić... stylowe (czyt. ciut pretensjonalne), ale do Yorka może faktycznie pasuje a poza tym o gustach się przecież nie dyskutuje ;)

Posted

[quote name='Jagoodkaxd']Mi się wydaje ,że ona coś kręci :roll: Śledziłam jej wątek w sprawie tego maltańczyka.[/quote] O! Widzę, że nie tylko ja się pogubiłam! ;)

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']szanel...jakkolwiek pisane kojarzy mi sie z szalet:diabloti:
miejski szalet:diabloti:[/quote]

nie mogłaś sobie darować co? :evil_lol:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']soryyyyyyyyyyyy

ale nie mogłam:diabloti:[/quote]

wiedziałam, że tak będzie
nie na darmo Ci linka podrzuciłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

krętacz ktory chcial maltanczyka potem yorka a teraz sam ma yorka (kundelka sie znaczy) o czym wczesniej nie wspominal, nawet nie bylo mowy o jakeisjs ciazy.
i co? wiadomo co z takiego psa wyrosnie przy takich wlascicielach...
kolejna mala zastraszona "chanelka " co to na raczkach na spacerki wychodzi...

Posted

[quote name='bartek1208']
kolejna mala zastraszona "chanelka " co to na raczkach na spacerki wychodzi...[/quote]

Przynajmnaiej do czasu, kiedy właścicielka się nią nie znudzi ( albo dopóki yorki nie wyjdą z mody) i już wtedy Szalet zamieszka w schronie :roll:

A możer to taka sprytna reklama miała być? :hmmmm: Spytać czy maltany dobre dla dzieci, licząc, że ludzie zaoferują yorka, albo jeszcze lepiej powiedzą, że właśnie szukają yorka dla dziecka i wtedy BAM - zaproponować ( za odpowiednią cenę) te kundelki od jej suni...
To tylko moje cyniczne przypuszczenia :roll: