ania74 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 witam! szukam ładnego imienia dla suczki yorkshire terrier. Czekam na propozycje.Z góry dziękuje!:multi: Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='ania74']witam! szukam ładnego imienia dla suczki yorkshire terrier. Czekam na propozycje.Z góry dziękuje!:multi:[/quote] a jakie ma w metryce? może zostań przy nim? Quote
LakusiowaPani Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='ania74']witam! szukam ładnego imienia dla suczki yorkshire terrier. Czekam na propozycje.Z góry dziękuje!:multi:[/quote] Ostatnio słyszałam następujące: Mimi , Mimzi , Zoja , Tola , Maja , Riki , Lenka . ;) moze jakies ci sie spodoba. Pozdrawiam Quote
ania74 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 to nie jest piesek z hodowli tylko mi sie sunia oszczeniła Quote
Kisses Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='ania74']to nie jest piesek z hodowli tylko mi sie sunia oszczeniła[/quote] O łał :loveu::roll: Więc masz psa w typie :eviltong: [quote name='ania74']A co myślicie o channel czyt: szanel ?[/quote] Ładne. Quote
saba98 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ja słyszałam o imionach: Szira i Roxi. Myślę, że pasują do yorkshire terriera.[B][B][/B][/B][B][/B] Quote
Erica Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ania74, a czy Ty przypadkiem wczoraj nie pytałaś czy maltańczyk byłby dobrym psem dla dziecka? Tu jest wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f973/imiona-szczeniat-15121/[/url] Quote
Kisses Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Erica']Ania74, a czy Ty przypadkiem wczoraj nie pytałaś czy maltańczyk byłby dobrym psem dla dziecka? [/quote] Taa :D Przeniesli do 'Jaka rase mam wybrać'. Później pytala o yorka i czym karmić :roll: Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='ania74']to nie jest piesek z hodowli tylko mi sie sunia oszczeniła[/quote] to masz kundelka a nie yorka Quote
Jagoodkaxd Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Mi się wydaje ,że ona coś kręci :roll: Śledziłam jej wątek w sprawie tego maltańczyka. Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 moja sunia York ma na imie FILA :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Jagoodkaxd']Mi się wydaje ,że ona coś kręci :roll: Śledziłam jej wątek w sprawie tego maltańczyka.[/quote] niektórym się nudzi :evil_lol: Quote
Kisses Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 To sie porobiło :D Teraz to ja teź nic nie wiem :roll: Quote
Jagoodkaxd Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Justynak']O! Widzę, że nie tylko ja się pogubiłam! ;)[/quote] I co tu zrobić ? Zaraz zapewne poleci kolejna ściema :roll::evil_lol: Quote
Justynak Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='ania74']to nie jest piesek z hodowli tylko mi sie sunia oszczeniła[/quote] Ja też się chyba trochę gubię... :roll: To jak to jest? Na innym wątku zastanawiasz się czy Maltańczyk będzie odpowiednim pieskiem dla 12-letniej córki. Potem pytasz czy może jednak York nie będzie lepszy. Ba! Nawet pytasz czym takiego Yorkowego szczeniora się karmi, a teraz piszesz, że suczka (nierodowodowa :angryy:) Ci się oszczeniła i szukasz imienia dla malucha. Nie wiem czy to ja taka ciemna czy to Ty coś się gubisz w zeznaniach? :razz: A wracając do tematu przewodniego: [quote name='ania74'] A co myślicie o channel czyt: szanel ?[/quote] to moim zdaniem jet to imię hmmmm... jak by to ładnie określić... stylowe (czyt. ciut pretensjonalne), ale do Yorka może faktycznie pasuje a poza tym o gustach się przecież nie dyskutuje ;) Quote
Justynak Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Jagoodkaxd']Mi się wydaje ,że ona coś kręci :roll: Śledziłam jej wątek w sprawie tego maltańczyka.[/quote] O! Widzę, że nie tylko ja się pogubiłam! ;) Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 szanel...jakkolwiek pisane kojarzy mi sie z szalet:diabloti: miejski szalet:diabloti: Quote
Olka_Olga Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Spokojnie, spokojnie. To się wszystko może połączyć - może Dogomańczyk ma kilka opcji do zrealizowania. Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']szanel...jakkolwiek pisane kojarzy mi sie z szalet:diabloti: miejski szalet:diabloti:[/quote] nie mogłaś sobie darować co? :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='GameBoy']nie mogłaś sobie darować co? :evil_lol:[/quote] soryyyyyyyyyyyy ale nie mogłam:diabloti: Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']soryyyyyyyyyyyy ale nie mogłam:diabloti:[/quote] wiedziałam, że tak będzie nie na darmo Ci linka podrzuciłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bartek1208 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 krętacz ktory chcial maltanczyka potem yorka a teraz sam ma yorka (kundelka sie znaczy) o czym wczesniej nie wspominal, nawet nie bylo mowy o jakeisjs ciazy. i co? wiadomo co z takiego psa wyrosnie przy takich wlascicielach... kolejna mala zastraszona "chanelka " co to na raczkach na spacerki wychodzi... Quote
Erica Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='bartek1208'] kolejna mala zastraszona "chanelka " co to na raczkach na spacerki wychodzi...[/quote] Przynajmnaiej do czasu, kiedy właścicielka się nią nie znudzi ( albo dopóki yorki nie wyjdą z mody) i już wtedy Szalet zamieszka w schronie :roll: A możer to taka sprytna reklama miała być? :hmmmm: Spytać czy maltany dobre dla dzieci, licząc, że ludzie zaoferują yorka, albo jeszcze lepiej powiedzą, że właśnie szukają yorka dla dziecka i wtedy BAM - zaproponować ( za odpowiednią cenę) te kundelki od jej suni... To tylko moje cyniczne przypuszczenia :roll: Quote
Olka_Olga Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Każdy ma po trochę racji;) Ale może poczekajmy z tymi wnioskami do odzewu ze strony Autorki temtów. . . (która chyba przestraszyła się Naszej reakcji) Quote
Recommended Posts