Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy deklarację na comiesięczny pobyt Fety w hotelu. Właśnie napisała do mnie p. Marta, że ona pokryje całkowite koszty transportu.

Tak więc wszystko idzie ku lepszemu. :multi:

• Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a spojrzalam na wątek Logana - też biedaczek :(
ale zauwazyłam , ze Pit-R6 proponował pomoc w transporcie - moze przy suni też by chciał pomoc?
doddy skąd ty bierzesz tak wspaniałych ludzi :))?

Posted

:loveu::loveu::loveu: od rana takie nowiny :loveu::loveu::loveu:
u suni jeszcze trzeba będzie na 100% zrobić ogólne badania i okulista, no i sprawdzić co z jej wątrobą , bo w schronisku nikt tego przecież nie zrobił i jeśli będzie możliwość sterylkę , więc jeśli chodzi o sunię to jeszcze brak finansów na badania

Posted

Karolina, jak zwykle mam ochotę Cię wyściskać. :calus:
Dzięki jak zwykle!

No to dziś robimy jakąś "kampanie" Loganowi, może i jemu udałoby się pomóc.

Posted

Jak uda mi się dograć ze schroniskiem zabranie jej w sobotę, to umawiam okulistę na cito, badania i dopiero do Radomia. By laleczki nie wozić ciągle Warszawa - Radom - Warszawa.

Posted

Piękna, na prawdę gdybym miała dom z ogrodem już bym się zdecydowała...:-(a tak przy 3 psach w mieszkaniu już niestety nie mogę...

Podnoszę, trzymam kciuki... Żeby ktoś Cię jeszcze pokochał słoneczko...

Posted

I bazarek dla Fety:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowa-drukarka-hp-na-niewidoma-amstaffke-fete-do-10-07-a-140148/#post12472294[/url]

Zaraz będą kolejne. :cool3:
Fanty na bazarek przekazała nam Aga.

Posted

Widzisz kikou a martwilas sié czy sunie sie uda uratowac - a tu doddy jak rakieta akcje przeprowadzila :multi::multi::multi:.
tak sobie myśle ze jak bazarki na dogo nie pojdą to na allegro powinny się cieszyc zainteresowaniem

Posted

nie mialam wczoraj kiedy usiasc do komputera a tu takie wspaniale wiesci...

swietna akcja!!!

to trzymam kciuki za dziewuszke, zeby jej sie jeszcze i ze stalym domkiem tak poszczescilo...

rozumiem z tego co przeczytalam, ze juz nic nie mam ustalac ze schroniskiem, wiedza ze w sobote po nia przyjedziecie i sterylka bedzie juz w dt? tak?

Posted

Tak Kikou, ze schroniskiem także wszystko dograne. Nawet do Ciebie dzwoniłam, ale miałaś wyłączony tel cały czas.

Sterylkę przeprowadzimy u nas po badaniach. ;)

Posted

[quote name='doddy']Tak Kikou, ze schroniskiem także wszystko dograne. Nawet do Ciebie dzwoniłam, ale miałaś wyłączony tel cały czas.

Sterylkę przeprowadzimy u nas po badaniach. ;)[/quote]

telefon caly czas jest wlaczony.. wczoraj rozmawialam z 10 osobami conajmniej....moze masz jakis zly numer:crazyeye: