Chanelle Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [COLOR="DimGray"]Moonek. Nasze suczki są w podobnym wieku. Moja mała przechodziła ostatnio ciążę urojoną. Może u ciebie jest podobnie? Mała była leniwa, na spacery wychodzić nie chciała, cały czas spała i takie tam. Kiedy Sammi miała cieczkę?[/COLOR] Quote
tigrunia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Jofka- Ty powinnaś się cieszyć, że Toluś rośnie .. Jessi przez miesiąc ani grama nie przytyła! Byłam z nią wczoraj u weterynarza i warzy dokładnie 1,475 kg.Tyle samo co miesiąc temu jak tam byliśmy. Ma już 4,5 m-ca i nie wiem czy to dobrze, że tak mało waży Quote
Jofka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='tigrunia']Jofka- Ty powinnaś się cieszyć, że Toluś rośnie .. Jessi przez miesiąc ani grama nie przytyła! Byłam z nią wczoraj u weterynarza i warzy dokładnie 1,475 kg.Tyle samo co miesiąc temu jak tam byliśmy. Ma już 4,5 m-ca i nie wiem czy to dobrze, że tak mało waży[/quote] Ja sie ciesze,ze on tak rosnie,bo to znaczy,ze zdrowy,ale ma 2 i 2 tyg i wazy 1,1kg:lol:...Moj lakomczuch...Wet mi powiedziala,ze to bardzo dobrze....tylko moze to nie york,a malutki slonik:lol: Tigrunia nie przejmuj sie...Jessi po prostu trzyma linie...typowa kobieta Quote
nane Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Tanya ma 10 miesięcy i waży 1,5kg :cool3:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]nie chce jeść wredota jedna :diabloti:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ale cóż [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]z drugiej strony ona wie najlepiej ile jedzenia potrzebuje a z głodu przecież nie zdechnie :evil_lol: zawsze coś tam przekąsi w ciągu dnia ;) [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
binkaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Daisy kładzie się spać coś ok. 22-23, mniej więcej tak jak ja;) Za to przez weekendy śpi razem ze mną do 10, czasem zdarza się nawet, że do 11:roll: A w tygodniu, jak wstaję rano, to wstanie ze mną i nie odstępuje mnie na krok. Jak wychodzę do szkoły, znowu kładzie się spać i śpi tak do 11. I przynajmniej raz w ciągu dnia zrobi sobie krótką drzemkę. Śpioooch:shake: Quote
Jofka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Tolek dzisiaj wstal o 9.35...hihi.ciesze sie:p..troche poszalal,a teraz....znowu sie polozyl...Ciekawe jak to bedzie jak zaczna sie zajecia i bedzie musial siedziec w domku sam albo z babcia....pewnie bedzie meczyl babcie:cool3: Quote
PositiveThought Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Dusiakowski ma fazę na "nocne igraszki" :p ja kładę się spać tak koło 1.00, on od 20.00 śpi, a ostatnio zaczął mi wstawać o północy i piszczeć piłką pod uchem... a ja się uczę :p Quote
Jofka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='PositiveThought']Dusiakowski ma fazę na "nocne igraszki" :p ja kładę się spać tak koło 1.00, on od 20.00 śpi, a ostatnio zaczął mi wstawać o północy i piszczeć piłką pod uchem... a ja się uczę :p[/quote] Hihi nie chce abys zasnela nad ksiazkami:lol: Quote
tigrunia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Mój brzdąc potrafi ze mną przespać całą noc i następne 8h śpi ze swoim Panem, który wraca z nocki!! :crazyeye::crazyeye: Śpioch jakich mało! Quote
Jofka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='tigrunia']Mój brzdąc potrafi ze mną przespać całą noc i następne 8h śpi ze swoim Panem, który wraca z nocki!! :crazyeye::crazyeye: Śpioch jakich mało![/quote] To rzeczywiscie...moj maly tez spi juz cale noce,a pozniej dopiero po poludniu ma dzremke....np teraz spioszka sobie;) Quote
Ramona Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Moja Sandra [IMG]http://images22.fotosik.pl/116/aabd34db17eefcbb.jpg[/IMG] Quote
Magda Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jak Mój Mikuś:loveu: Też się tak pięknie świeci Przypomnij mi ile ona już ma? Quote
danani Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ufff... wreszcie udało mi się zrobić zdjęcie śpiocha na kolanach przy komputerze tak sypiam od czasu do czasu ( a często tez pod biurkiem ) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images29.fotosik.pl/90/a1d55c2c96194ae8.jpg[/IMG][/URL] Quote
binkaa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 danani - moja też tak uwielbia spać^^ ale pod biurkiem, to rzadko, bo jej nie wygodnie:p Quote
Ramona Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Magda_Miki']Jak Mój Mikuś:loveu: Też się tak pięknie świeci Przypomnij mi ile ona już ma?[/quote] Magdus ona ma tak miej wiecej 2,5 a 3 lata dokładnie niewiem.Znalezlismy ja przeszłorok temu na wakacjach w Sarbinowie niestety własciciel do tej pory sie nie znalazł wiec Sandra mieszka z nami.Teraz to juz za zadne pieniadze bym jej nie oddała.Mysle ze ktos ja bił bo bardzo sie boi nawet jak sie delikatnie podniesie głos. Quote
danani Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='binkaa']danani - moja też tak uwielbia spać^^ ale pod biurkiem, to rzadko, bo jej nie wygodnie:p[/quote] wiadomo- kobietka :lol: Quote
PositiveThought Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Aidusia stała miejscówka, gdy pańcia terroryzuje dogo :razz: Quote
binkaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Moja też zawsze śpi jak 'siedzę' na kompie, czy tv oglądam.. Chociaż nigdy nie zdarzyło się jej zasnąć na Pierwszej Miłości:cool3: Chyba się jej ten serial spodobał:cool3: Quote
tigrunia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Jessi właśnie śpi mi na kolankach :loveu: Quote
Szafir Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Mój Szafir na podłodze nie spędza więcej niż 2 min. Cały czas jest na kanapach a w nocy śi albo pd kołdrą obok albo nad głową na poduszce. Quote
iberia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 a moja Ibi najlepiej lubi spać w mojej torebce lub chociaż na niej!!! a noc nie ma mowy zeby spedziła na legowisku jedyne akceptowalne miejsce to jest z nami na łóżku w sypialni [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/1816/p1010032kl0.jpg[/IMG] Quote
Jofka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wielkie lozko zawsze wygrywa!!!!!...zauwazylam,ze ta rasa jest strasznie wygodna...albo to Tolek...jak juz zasnie na dywanie...to przynajmniej na stopach u kogos Quote
iberia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ciekawe jak będzie jak troszkę podrosną :) Tolek jest chyba młodszy od Ibi o kilka dni ona jest z 13 lipca a Tolek?? Quote
tigrunia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jessi też uwielbia śpiovchać w łóżku, oczywiście pod kołdrą :D Kiedyś się bała, ale teraz to uwielbia się chować cała :D Quote
Jofka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='iberia']ciekawe jak będzie jak troszkę podrosną :) Tolek jest chyba młodszy od Ibi o kilka dni ona jest z 13 lipca a Tolek??[/quote] No prosze, Tolek jest starszy o 1 dzien...jest z 12 lipca...rowiesnicy:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts