Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR="DimGray"]Moonek. Nasze suczki są w podobnym wieku.
Moja mała przechodziła ostatnio ciążę urojoną. Może u ciebie jest podobnie? Mała była leniwa, na spacery wychodzić nie chciała, cały czas spała i takie tam.
Kiedy Sammi miała cieczkę?[/COLOR]

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jofka- Ty powinnaś się cieszyć, że Toluś rośnie .. Jessi przez miesiąc ani grama nie przytyła! Byłam z nią wczoraj u weterynarza i warzy dokładnie 1,475 kg.Tyle samo co miesiąc temu jak tam byliśmy. Ma już 4,5 m-ca i nie wiem czy to dobrze, że tak mało waży

Posted

[quote name='tigrunia']Jofka- Ty powinnaś się cieszyć, że Toluś rośnie .. Jessi przez miesiąc ani grama nie przytyła! Byłam z nią wczoraj u weterynarza i warzy dokładnie 1,475 kg.Tyle samo co miesiąc temu jak tam byliśmy. Ma już 4,5 m-ca i nie wiem czy to dobrze, że tak mało waży[/quote]
Ja sie ciesze,ze on tak rosnie,bo to znaczy,ze zdrowy,ale ma 2 i 2 tyg i wazy 1,1kg:lol:...Moj lakomczuch...Wet mi powiedziala,ze to bardzo dobrze....tylko moze to nie york,a malutki slonik:lol: Tigrunia nie przejmuj sie...Jessi po prostu trzyma linie...typowa kobieta

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Tanya ma 10 miesięcy i waży 1,5kg :cool3:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=Magenta]nie chce jeść wredota jedna :diabloti:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ale cóż [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=Magenta]z drugiej strony ona wie najlepiej ile jedzenia potrzebuje a z głodu przecież nie zdechnie :evil_lol:
zawsze coś tam przekąsi w ciągu dnia ;)
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

Daisy kładzie się spać coś ok. 22-23, mniej więcej tak jak ja;) Za to przez weekendy śpi razem ze mną do 10, czasem zdarza się nawet, że do 11:roll: A w tygodniu, jak wstaję rano, to wstanie ze mną i nie odstępuje mnie na krok. Jak wychodzę do szkoły, znowu kładzie się spać i śpi tak do 11. I przynajmniej raz w ciągu dnia zrobi sobie krótką drzemkę. Śpioooch:shake:

Posted

Tolek dzisiaj wstal o 9.35...hihi.ciesze sie:p..troche poszalal,a teraz....znowu sie polozyl...Ciekawe jak to bedzie jak zaczna sie zajecia i bedzie musial siedziec w domku sam albo z babcia....pewnie bedzie meczyl babcie:cool3:

Posted

[quote name='PositiveThought']Dusiakowski ma fazę na "nocne igraszki" :p

ja kładę się spać tak koło 1.00, on od 20.00 śpi, a ostatnio zaczął mi wstawać o północy i piszczeć piłką pod uchem... a ja się uczę :p[/quote]
Hihi nie chce abys zasnela nad ksiazkami:lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Mój brzdąc potrafi ze mną przespać całą noc i następne 8h śpi ze swoim Panem, który wraca z nocki!! :crazyeye::crazyeye: Śpioch jakich mało![/quote]
To rzeczywiscie...moj maly tez spi juz cale noce,a pozniej dopiero po poludniu ma dzremke....np teraz spioszka sobie;)

Posted

ufff... wreszcie udało mi się zrobić zdjęcie śpiocha na kolanach przy komputerze

tak sypiam od czasu do czasu ( a często tez pod biurkiem )

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images29.fotosik.pl/90/a1d55c2c96194ae8.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Jak Mój Mikuś:loveu: Też się tak pięknie świeci

Przypomnij mi ile ona już ma?[/quote]
Magdus ona ma tak miej wiecej 2,5 a 3 lata dokładnie niewiem.Znalezlismy ja przeszłorok temu na wakacjach w Sarbinowie niestety własciciel do tej pory sie nie znalazł wiec Sandra mieszka z nami.Teraz to juz za zadne pieniadze bym jej nie oddała.Mysle ze ktos ja bił bo bardzo sie boi nawet jak sie delikatnie podniesie głos.

Posted

Moja też zawsze śpi jak 'siedzę' na kompie, czy tv oglądam.. Chociaż nigdy nie zdarzyło się jej zasnąć na Pierwszej Miłości:cool3: Chyba się jej ten serial spodobał:cool3:

Posted

a moja Ibi najlepiej lubi spać w mojej torebce lub chociaż na niej!!!
a noc nie ma mowy zeby spedziła na legowisku jedyne akceptowalne miejsce to jest z nami na łóżku w sypialni

[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/1816/p1010032kl0.jpg[/IMG]

Posted

Wielkie lozko zawsze wygrywa!!!!!...zauwazylam,ze ta rasa jest strasznie wygodna...albo to Tolek...jak juz zasnie na dywanie...to przynajmniej na stopach u kogos

Posted

[quote name='iberia']ciekawe jak będzie jak troszkę podrosną :)
Tolek jest chyba młodszy od Ibi o kilka dni ona jest z 13 lipca a Tolek??[/quote]
No prosze, Tolek jest starszy o 1 dzien...jest z 12 lipca...rowiesnicy:lol::lol::lol: