rotek_ Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 1,5 miesiąca to nie jest tak długo zdarzało się że z braku czasu w roku akademickim do swoich podopiecznych w schronisku zaglądałam raz na miesiąc radość nie miała końca ale z drugiej strony gdy jeździłam na kontrole poadopcyjne czyli jakiś rok od adopcji to niektóre psy dopiero o jakimś czasie mnie rozpoznawały lub lub robiły zdziwioną minę "kim ja jestem":evil_lol: zauważyłam że psy nie tyle pamiętają ludzkie twarze co poprostu zachowanie i glos zapach też mógł być przydatny Quote
magdaanna Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='rotek_']1,5 miesiąca to nie jest tak długo zdarzało się że z braku czasu w roku akademickim do swoich podopiecznych w schronisku zaglądałam raz na miesiąc radość nie miała końca ale z drugiej strony gdy jeździłam na kontrole poadopcyjne czyli jakiś rok od adopcji to niektóre psy dopiero o jakimś czasie mnie rozpoznawały lub lub robiły zdziwioną minę "kim ja jestem":evil_lol: zauważyłam że psy nie tyle pamiętają ludzkie twarze co poprostu zachowanie i glos zapach też mógł być przydatny[/quote] Dziekuje bardzo za odpowiedz! Pocieszylas mnie!! Quote
stratoos Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ja znam odwrotny przykład: Mój wujek przejechał po łapce psa mojego dziadka prawie 1,5 roku temu, a pies do tej pory na widok wujka chowa się o kątach :evil_lol: Wychodzi na to, że psy pamiętają, więc nie ma się czego obawiać, że nie ucieszy się na Twój widok po rozłące, nawet długotrwałej. ;) Quote
Recommended Posts