Jurki :oD Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]A swoją drogą to do jakiejś reklamy to on by się nadawał :evil_lol: z taką mimiką pyska to nawet by wygryzł tego goldena z reklamy Velvetu 8-)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]:roflt:[/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE] Ze o Labka Ci chodzilo ;) Quote
Angelika_Roser Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Labka goldena jeden piernik jak są małe to trudno je odróżnić :evil_lol:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Błyskotka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No tak to już jest że w czasie deszczu psiaki się nudzą. Quote
Kasia_Dawid Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]A swoją drogą to do jakiejś reklamy to on by się nadawał :evil_lol: z taką mimiką pyska to nawet by wygryzł tego goldena z reklamy Velvetu 8-)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]:roflt:[/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE] :evil_lol: na pewno :lol: Oscar dla Ciebie i Ginusia gwarantowany :lol: Quote
Kasia_Dawid Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 trzymamy za Was jutro mocno kciuki wszystkimi łapkami i czekamy na obszerną fotorelację :-) :-) powodzenia :-) :-) ps. czy w niedzielę dacie radę się spotkać ?? szykuje się spotkanko w plenerze :-) Quote
Angelika_Roser Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Niestety Wilczuś do pracy musi iść, więc nie mam jak dojechać do Was :placz: :shake:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Guest Madziadalena Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Angii widzę, że Ginusiowe pluszaki mają się całkiem dobrze :crazyeye: podgryza delikatnie, on to wie, jak traktować zabawki ...bo Negai wpada w jakiś trans i rozrywa je na drobne strzępki :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Bo Gin od maltretowania to ma frisbi :evil_lol: normalnie tak się na nim wyżywa, że stoje i się gapię nie mogą wyjść z podziwu :crazyeye:. Bynajmniej pogryzie frisbi a reszta domu dzięki temu ocaleje :diabloti: Pluszakami to się uwielbia bawić, nosi je w pyszczku, podruzca, przynosi mi na kolana żeby mu je porzucać na komendę aport i wtedy cały jest przeszczęśliwy :loveu:[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]No a my Madziu to się jutro widzimy, wymiziam Negajątko[/FONT][/B] :loveu: [/CENTER] Quote
Shirai - Koki Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Wlasnie jutro Kielce...trzymamy kciukasy i lapasy za oba bialasy :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Ale Ci się zrymowało :evil_lol::loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Guest Madziadalena Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Z radością wyściskam jutro Ginusia :loveu: i wszystkie dostępne akitki :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 W takim razie życzymy powodzonka ;):loveu: Quote
Angelika_Roser Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Wróciliśmy !! NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin Najlepsze Szczenię w Rasie :loveu::loveu::loveu: hura !!!! Bardzo jestem dumna z mojego Samuraja !! [/FONT][/B][B][FONT=Comic Sans MS]:multi:[/FONT][/B][B][FONT=Comic Sans MS]:Cool!:[/FONT][/B][B][FONT=Comic Sans MS]:multi:[/FONT][/B][B][FONT=Comic Sans MS]:bigcool::multi: pięknie się zaprezentował :loveu: niestety mój aparat wógole nie poradził sobie na hali... zdjęcia marne :( [IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/fff.jpg[/IMG] Babcia Kasia ma lepsze więc ją pomęczę hihi [/FONT][/B][/CENTER] Quote
orka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Gratulacje dla Ciebie Angelika no i Gina oczywiście. Tylko tak dalej. Pozdrawiam. Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Kateczka']gratulujemy :multi:[/QUOTE] My tez serdecznie gratulujemy !!!!!! Ginus zasluzyl na jakosc super kolacje :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='orka']Gratulacje dla Ciebie Angelika no i Gina oczywiście. Tylko tak dalej. Pozdrawiam.[/QUOTE] [CENTER] [/CENTER] [quote name='Kateczka']gratulujemy :multi:[/QUOTE] [quote name='iwcza']Gratulacje! :loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='Shirai - Koki']My tez serdecznie gratulujemy !!!!!! Ginus zasluzyl na jakosc super kolacje :evil_lol:[/QUOTE] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Dziekuje Kochani za gratulacje!! Bardzo się cieszymy !! :Cool!: Sylwia Gin właśnie pochłonął cała miskę mięseczka :evil_lol: [/FONT][/B][/CENTER] Quote
Angelika_Roser Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]A teraz zagadka... kto zgadnie który to Gin a który Demon :razz: Laura Ty nie podpowiadaj :loveu: [IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/oboje.jpg[/IMG] [/FONT][/B][/CENTER] Quote
Kateczka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Lewa GIn Prawa Demonek:razz: po kolorze:razz: Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Kateczka']Lewa GIn Prawa Demonek:razz: po kolorze:razz:[/QUOTE] Kateczka ty sobie nie zartuj :evil_lol:...chociaz ja obstawiam tak samo..ale chyba dlatego ze Gin to zaczepnik...??? Quote
Angelika_Roser Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]No kolor akurat ten sam :evil_lol: my się zamotaliśmy w pewnej chwili i nie było wiadomo gdzie stoi czyj pies :evil_lol: Ludzie też ich mylili :eviltong: jak bracia :loveu: [/B][/FONT][/CENTER] Quote
Kateczka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 no dobra kolor tak ale odcień inny :razz: zgadłam zgadłam...wygrałam???:evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]no zgadłaś zgadłaś :loveu: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]I jak to pisałam wcześniej nie ważne kto wygra i tak będzie biały[/FONT][/B] :evil_lol::loveu: [/CENTER] Quote
Recommended Posts