bianka0 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='haliza']..zajrzałam, ale poczekam na dogomanii[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też nie przepadam za fb. Quote
haliza Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='bianka0']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też nie przepadam za fb.[/QUOTE] Jakoś mi nie podeszło :hmmmm: Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 pozdro od Biby - chudniemy :P [IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/539800_445941212148629_568714347_n.jpg[/IMG] Quote
bianka0 Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 Taka jeszcze u Was zima ? :evil_lol: Quote
bianka0 Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Miło mi było z wami tu pobyć przez kilka lat. Miło mi było rozmawiać na tym wątku o moich psiakach. To forum pomogło mi w adopcjach wspaniałych istot, ale teraz muszę chwilę odpocząć i pomyśleć. Zagubiłam się w tym wszystkim, moje psy są bezpieczne i kochane. Takie też będą dopóki ja będę z nimi. Quote
danka1234 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Różnie w zyciu sie układa ,czasem tzreba odetchnąć ale moze zajrzysz choć od czasu do czasu na ten jeden wątek? Quote
Isadora7 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='bianka0']Miło mi było z wami tu pobyć przez kilka lat. Miło mi było rozmawiać na tym wątku o moich psiakach. To forum pomogło mi w adopcjach wspaniałych istot, ale teraz muszę chwilę odpocząć i pomyśleć. Zagubiłam się w tym wszystkim, moje psy są bezpieczne i kochane. Takie też będą dopóki ja będę z nimi.[/QUOTE] [quote name='danka1234']Różnie w zyciu sie układa ,czasem tzreba odetchnąć ale moze zajrzysz choć od czasu do czasu na ten jeden wątek?[/QUOTE] Dpkładnie tak jak pisze Danusia. Fakt czasem trzeba odpocząć, ale tez niech pierwszą rzeczą będzie fakt że pomogłaś tak wielu psiakom i tak wielu jeszcze możesz pomóc. Quote
Mika31 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 każdy z nas czasem musi odpocząć Bianko dokonałaś tylu psich cudów Quote
Sarunia-Niunia Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='bianka0']Miło mi było z wami tu pobyć przez kilka lat. Miło mi było rozmawiać na tym wątku o moich psiakach. To forum pomogło mi w adopcjach wspaniałych istot, ale teraz muszę chwilę odpocząć i pomyśleć. Zagubiłam się w tym wszystkim, moje psy są bezpieczne i kochane. Takie też będą dopóki ja będę z nimi.[/QUOTE] Nawet nie wiem co powiedzieć... jestem zaskoczona. Bardzo... Bianeczko, jakoś dziwnie i smutno zapewne będzie bez Ciebie na dogo, choć po części rozumiem Twoją decyzję... czasami naprawdę można mieć dość!!! Też miałam takie myśli, pierwszy raz w poprzednie wakacje... widać nie dojrzałam jeszcze do tego... Choć gdzie mi tam do Twoich zasług dla jamniorków i nie tylko jamniorków... Tyle uratowanych jamniczych żyć, tyle staruszków, które dzięki Tobie odeszły z tego padołu otoczone miłością i troską... Tak jak Danusia ufam i mam nadzieję, że choć co jakiś czas pojawisz się na swoim wątku i opowiesz nam co u Ciebie, co u Was... Jesoo, a te Twoje pyszne bazarki??? Jak to teraz będzie??? Quote
funia Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 [quote name='bianka0']Miło mi było z wami tu pobyć przez kilka lat. Miło mi było rozmawiać na tym wątku o moich psiakach. To forum pomogło mi w adopcjach wspaniałych istot, ale teraz muszę chwilę odpocząć i pomyśleć. Zagubiłam się w tym wszystkim, moje psy są bezpieczne i kochane. Takie też będą dopóki ja będę z nimi.[/QUOTE] Od wczoraj ten wpis nie daje mi spokoju .... Quote
anica Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 (edited) .... a ja... podpisuję się... pod wpisem, każdej z Was!!!.... szanując decyzję Bianci... Będziemy zawsze z Tobą:) Wszystkiego co Najlepsze Bianco...:) ...W życiu , jak w bajce!... jeszcze wszystko się może zdarzyć;) Edited April 19, 2013 by anica Quote
yunona Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Ej, Bianka powiedz, że to nieprawda.:shake: Przecież wszyscy znają Twoją pasję, działania i wielkie oddanie pomocy nie tylko dla jamnisiów , co tak nagle? To co się dzieje na jamnikach to nie jest tak bez przyczyny, zawsze działo się i dzieje jak świat światem. Przypomnij sobie licytację sławnego futra, co się działo, te wpisy oburzonych, wpisy obrońców i ingerencja moda. Ja z lekkim uśmiechem i rozrzewnieniem wspominam tamto wydarzenie (w futrze byłam tylko raz :evil_lol:) wisi w szafie , czeka na lepsze czasy. Wszystko płynie, przemija a my tak naprawdę nie zmieniamy się. Mam nadzieję, że wątek będzie działał :lol::multi:. Właściwie nie powinnam o tym pisać ale w końcu jesteśmy ludźmi i dobrze zjeść chciałoby się, tak , tak słynne bazarki na których można było kupić frykasy :loveu: a i psiaki korzystały. Wiem, że oprócz przyjemności robienia przetworów, włożyliście z p. Józefem :loveu: mnóstwo pracy, czasu i pieniędzy. Ech..... ma być tak jak w czeskim dowcipie ? ......eeeee to se ne wrati ? Quote
ladyahia Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Bianko, dawno tu nie byłam i mnie zatkało :-( ech nawet niewiem co mam napisać :-( smutne. Ale i tak będziemy na Ciebie czekać... Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Tak jak pisałam do Ciebie powtórzę i tu: będę czekać na Ciebie,na Twój optymizm,pogodę ducha,na Ciebie czekam ja,Waldek,nasz kochany Rufus. Jesteś tak bardzo potrzebna ukochanym Twoim parówkom(jamniczkom)..Bez Ciebie i tak charakterystycznego Twojego dystansu dogomania nie będzie taka sama. Czekamy Ela,Waldek,Rufus Quote
EVA2406 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Dorotko, zajrzałam z nadzieją, że zapraszam na kolejny bazarek, albo opisujesz kolejną wyprawę ze swoimi "paróweczkami" do lasu, a tu takie zaskoczenie.............Bardzo mi smutno :( :( :( Bardzo dziękuję Ci za pomoc i wspieranie mnie w chwili gdy dostałam smutną diagnozę. Dzięki Tobie mogłam się jakoś w tym odnaleźć i gdy jest mi źle przypominam sobie nasze nocne rozmowy, Twój spokój i ciepłe słowa. Będzie mi Cię bardzo brakować :( Wierzę, że wrócisz.........do zobaczenia. Quote
Jo37 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Ja też mam nadzieję,że do nas wrócisz. Twój wpis też nie daje mi spokoju. Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='bianka0']Miło mi było z wami tu pobyć przez kilka lat. Miło mi było rozmawiać na tym wątku o moich psiakach. To forum pomogło mi w adopcjach wspaniałych istot, ale teraz muszę chwilę odpocząć i pomyśleć. Zagubiłam się w tym wszystkim, moje psy są bezpieczne i kochane. Takie też będą dopóki ja będę z nimi.[/QUOTE] JESU - dzwonie z samego rana! Quote
funia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Byłam u bianki niedawno . Trzeba dac jej czas.Nie chce pisać w jej imieniu bo moze sobie tego nie zyczy .Ale nie martwcie sie . Mysle ,ze w końcu tu zajrzy ... Quote
Jagoda1 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='funia']Byłam u bianki niedawno . Trzeba dac jej czas.Nie chce pisać w jej imieniu bo moze sobie tego nie zyczy .Ale nie martwcie sie . Mysle ,ze w końcu tu zajrzy ...[/QUOTE] "Bianka0" ....posyłam serdeczności i cieszę sie, że poznałam Ciebie:) Quote
bianka0 Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Moja kochana Dumeczka umiera, nie ma już dla niej ratunku. Rozsiane przerzuty do płuc. Quote
JamniczaRodzina. Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 O mateńko bardzo mi przykro Dorotko to jeszcze taka młoda psinka.:-( Quote
Sarunia-Niunia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='bianka0']Moja kochana Dumeczka umiera, nie ma już dla niej ratunku. Rozsiane przerzuty do płuc.[/QUOTE] Jezus Maria.......... Dorotko.... co powiedzieć??? strasznie, straszne mi przykro, Kochana........ Quote
yunona Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Jesteśmy z Tobą Dorotko, bardzo nam przykro :( , takie straty bardzo bolą. Bądź silna. Quote
Recommended Posts