Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magnesiatko']Oj Ciotki ale jesteśmy niecierpliwe :roll: Ale tak to już jest jak pojawia się szansa na domek dla tych sierotek ... :loveu:[/quote]

Właśnie.... potem się go z rąk nie chce wypuścić.

Posted

_Laro zadzwoń, proszę, jutro do Państwa i jeżeli możesz umów się z nimi w schronisku. Ułatwisz im wszystko i zobaczysz jak będzie wyglądało spotkanie :)

No chyba, że Mirki już nie ma w schronisku ;) Państwu bardzo zależało na czasie, nie mogli się już doczekać i dodatkowo ten urlop, który już chyba biegnie.

Posted

Ja jestem z natury niecierpliwa i w gorącej wodzie kąpana..
A jeżeli sprawa dotyczy psa, no to już mnie roznosi..
Ale czekamy, czekamy....:p:errrr::nerwy::look3:

Posted

Dodzwoniłam się wczoraj :multi: Państwo przyjadą do schroniska dzisiaj albo jutro. Poprosiłam maciaszek o zarezerwowanie Mirki na mnie ;) bo oczywiście też przyjadę. Czekam na telefon Państwa kiedy jedziemy :p

Posted

[quote name='__Lara']Dodzwoniłam się wczoraj :multi: Państwo przyjadą do schroniska dzisiaj albo jutro. Poprosiłam maciaszek o zarezerwowanie Mirki na mnie ;) bo oczywiście też przyjadę. Czekam na telefon Państwa kiedy jedziemy :p[/quote]

uf :multi:

Posted

[quote name='maciaszek'][B]_Laro[/B], Twój sms odczytałam dopiero koło północy, dlatego nie odpisałam.
Do schroniska zadzwoniłam, Mirkę zarezerwowałam.
Trzymam kciuki![/quote]

Super! Dzięki maciaszku :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ana666']Super! :multi: Tyle milczeli, już bałam sie że się odmyślili:oops:[/quote]

Państwo są bardzo mili - wczoraj mi Pan powiedział, że nie chciał mi zawracać głowy w niedzielę :loveu:

Posted

[quote name='maciaszek']A państwo są poinformowani, że będą musieli zapłacić te 50 czy 70 zł za Mirkę?[/quote]

Tak :lol: wszystko wiedzą, mają mieć dowód, kasę, smycz i obrożę ;)

israel :loveu:

Jutro zdam relację, postaram się wziąć aparat :cool3: