__Lara Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='ana666']Może kupują wyprawkę dla Mirki i nie mają czasu zadzwonić :evil_lol:[/quote] Pewnie tak :lol: Quote
__Lara Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nikt nie dzwonił :shake: może Państwo sami chcą podjechać do schroniska? poczekam jeszcze, jak nie to może do nich przedzwonię co i jak. Quote
Jasza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dajmy im trochę czasu.. Może jutro zadzwonią. Quote
Magnesiatko Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Oj Ciotki ale jesteśmy niecierpliwe :roll: Ale tak to już jest jak pojawia się szansa na domek dla tych sierotek ... :loveu: Quote
__Lara Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Magnesiatko']Oj Ciotki ale jesteśmy niecierpliwe :roll: Ale tak to już jest jak pojawia się szansa na domek dla tych sierotek ... :loveu:[/quote] Właśnie.... potem się go z rąk nie chce wypuścić. Quote
Magnesiatko Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='__Lara']Właśnie.... potem się go z rąk nie chce wypuścić.[/quote] Oj Lara i wcale sie nie dziwię :shake: Quote
israel Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 _Laro zadzwoń, proszę, jutro do Państwa i jeżeli możesz umów się z nimi w schronisku. Ułatwisz im wszystko i zobaczysz jak będzie wyglądało spotkanie :) No chyba, że Mirki już nie ma w schronisku ;) Państwu bardzo zależało na czasie, nie mogli się już doczekać i dodatkowo ten urlop, który już chyba biegnie. Quote
Jasza Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ja jestem z natury niecierpliwa i w gorącej wodzie kąpana.. A jeżeli sprawa dotyczy psa, no to już mnie roznosi.. Ale czekamy, czekamy....:p:errrr::nerwy::look3: Quote
__Lara Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Dzwoniłam do Państwa, ale nikt nie odbiera, spróbuję jeszcze później. Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Dodzwoniłam się wczoraj :multi: Państwo przyjadą do schroniska dzisiaj albo jutro. Poprosiłam maciaszek o zarezerwowanie Mirki na mnie ;) bo oczywiście też przyjadę. Czekam na telefon Państwa kiedy jedziemy :p Quote
Magnesiatko Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='__Lara']Dodzwoniłam się wczoraj :multi: Państwo przyjadą do schroniska dzisiaj albo jutro. Poprosiłam maciaszek o zarezerwowanie Mirki na mnie ;) bo oczywiście też przyjadę. Czekam na telefon Państwa kiedy jedziemy :p[/quote] uf :multi: Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Umówiłam się z Państwem jutro o 16.00 przy schronisku :loveu::multi: Mirka, jutro Twój wielki dzień!!! :multi::loveu: Quote
maciaszek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [B]_Laro[/B], Twój sms odczytałam dopiero koło północy, dlatego nie odpisałam. Do schroniska zadzwoniłam, Mirkę zarezerwowałam. Trzymam kciuki! Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='maciaszek'][B]_Laro[/B], Twój sms odczytałam dopiero koło północy, dlatego nie odpisałam. Do schroniska zadzwoniłam, Mirkę zarezerwowałam. Trzymam kciuki![/quote] Super! Dzięki maciaszku :loveu::loveu::loveu: Quote
ana666 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Super! :multi: Tyle milczeli, już bałam sie że się odmyślili:oops: Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='ana666']Super! :multi: Tyle milczeli, już bałam sie że się odmyślili:oops:[/quote] Państwo są bardzo mili - wczoraj mi Pan powiedział, że nie chciał mi zawracać głowy w niedzielę :loveu: Quote
maciaszek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 A państwo są poinformowani, że będą musieli zapłacić te 50 czy 70 zł za Mirkę? Quote
israel Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Mocno trzymam kciuki za jutrzejszy dzień :) Mimo, że data nieciekawa, niech będzie początkiem nowego, szczęśliwego życia dla Mirusi! Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='maciaszek']A państwo są poinformowani, że będą musieli zapłacić te 50 czy 70 zł za Mirkę?[/quote] Tak :lol: wszystko wiedzą, mają mieć dowód, kasę, smycz i obrożę ;) israel :loveu: Jutro zdam relację, postaram się wziąć aparat :cool3: Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Słuchajcie, Pan się rozchorował, musimy przełożyć wizytę w schronisku na czwartek. Mirka, wytrzymaj jeszcze trochę! Quote
Recommended Posts