Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sosnowieckie schronisko']Nikt nie jest jasnowidzem prawda?
Ja nie wątpię, że Mira ma się dobrze, ale nigdy nie zaszkodzi sprawdzić, żeby móc spać spokojnie.[/QUOTE]

[B]Byle się miała dobrze, otóż to... może będzie możliwość dokonać wizyty poadopcyjnej ... (D.)[/B]

Posted

[quote name='sosnowieckie schronisko']Ja mówię o wizycie poadopcyjnej :)[/QUOTE]

Jak Mira poszła w sobotę to było jak narazie mało czasu na zrobienie poadopcyjnej, Bożena dziś się dowiedziała.

Posted

[B]No tak, i znów zostaliśmy bez stałego psiaka !!! Ale to dobrze, oby tylko Mirusia nie wróciła !!! No i oby miała się dobrze ... Trzeba pojutrze wypytać się dokąd wybyła i w ogóle :) Stałego podopiecznego dostaniemy pewnie dopiero we wrześniu... a póki co zastępstwa itd ... Pozdrawiamy Wszystkich !!! Karina, Darek i Homer[/B]

Posted

[B][COLOR=blue]Zapraszam na wątek mojej nowej podopiecznej Maggie !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/190220-Gdzie-jesteś-Mój-Ukochany-Ludziu-(wątek-Maggie)?p=15123283#post15123283[/URL]

[B][COLOR=blue]Pozdrawiam !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue](D.)[/COLOR][/B]