protzlav Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='sosnowieckie schronisko']Nikt nie jest jasnowidzem prawda? Ja nie wątpię, że Mira ma się dobrze, ale nigdy nie zaszkodzi sprawdzić, żeby móc spać spokojnie.[/QUOTE] [B]Byle się miała dobrze, otóż to... może będzie możliwość dokonać wizyty poadopcyjnej ... (D.)[/B] Quote
__Lara Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='sosnowieckie schronisko']Ja mówię o wizycie poadopcyjnej :)[/QUOTE] Jak Mira poszła w sobotę to było jak narazie mało czasu na zrobienie poadopcyjnej, Bożena dziś się dowiedziała. Quote
sosiczka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 No to na spokojnie się zrobi, jak się czegoś więcej dowiecie to piszcie :) Quote
protzlav Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [B]Przede wszystkim życzmy suni powodzenia !!! A jak się uda, przeprowadzimy wizytę POadopcyjną !!! (D.)[/B] Quote
leonarda Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ja też życzę powodzenia i to bardzo!! :) A za wizytą też jestem jak najbardziej. I [B]na pewno[/B] trzeba ją zrobić. Quote
protzlav Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [B]No tak, i znów zostaliśmy bez stałego psiaka !!! Ale to dobrze, oby tylko Mirusia nie wróciła !!! No i oby miała się dobrze ... Trzeba pojutrze wypytać się dokąd wybyła i w ogóle :) Stałego podopiecznego dostaniemy pewnie dopiero we wrześniu... a póki co zastępstwa itd ... Pozdrawiamy Wszystkich !!! Karina, Darek i Homer[/B] Quote
maciaszek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Powodzenia w nowym domku! A wizyta poadopcyjna? Jak najbardziej wskazana :). Quote
Martita25 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Hej, cieszę się bardzo, że Mirka znalazła wreszcie domek!!! Czekam na dlasze wieści. Quote
protzlav Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [B][COLOR=blue]Zapraszam na wątek mojej nowej podopiecznej Maggie !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190220-Gdzie-jesteś-Mój-Ukochany-Ludziu-(wątek-Maggie)?p=15123283#post15123283[/URL] [B][COLOR=blue]Pozdrawiam !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=blue][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue](D.)[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts