Dzidtka_Gl Posted September 5, 2003 Posted September 5, 2003 będą na Twojej stronie jej fotki ? strasznie jestem jej ciekawa a do klubówki aż 2 tygodnie ;) wystawiasz Luke? będziesz na kongresie PONa ? wysłałam Ci maila na priv Quote
Kamilapon Posted September 5, 2003 Posted September 5, 2003 Ja też popieram taki inicjatywy :D, a że klasa championów nie będzie taka jak rok temu... Nic to, po prostu tamta przejdzie do historii;) Marcin nie przejmuj się, Latam jest śliczna i na pewno sobie poradzi #dog_run Quote
Kamilapon Posted September 5, 2003 Posted September 5, 2003 Ta wiadomość na górze to odp. dla Marcina chodzi o utworzenie klasy honorowej Quote
nani ni Posted September 6, 2003 Posted September 6, 2003 Witam Iza! znam twoja hodowle ze slyszenia- tez jestem z Kielc. Nawet dzwonilam jakies 1,5 roku temu...w sprawie szczeniaczkow! :P Mam suczke po Widze p. Lukasiewicz. Pozdrowienia, paulina Quote
Kamilapon Posted September 6, 2003 Posted September 6, 2003 Iza witaj na dogomani. Mam nadzieję, że zawitasz tu na długo. :) Jestem ciekawa jak wygląda Luka po maluszkach - czy straciła trochę włosa? Mam nadzieję, że nie i na klubówce będzie wyglądać jak w Łodzi (tam widziałam ją ostatnio) Pozdrawiam Quote
kskarbek Posted September 7, 2003 Posted September 7, 2003 Byłem co prawda rok temu na klubówce, ale bez psa. Teraz będę z. I strasznie boje sie ze wszyscy sie znaja a ja nie zanm prawie nikogo Krzysztof Quote
Dzidtka_Gl Posted September 7, 2003 Posted September 7, 2003 to wszystkich nas poznasz :) każdy kiedyś zaczynał... ja w 1993roku więc przez te 10 lat poznałam wieeelu... im więcej wystawiasz tym lepiej poznajesz ludzi, dzięki kynologii zawarłam wspaniałe przyjaźnie, znajomości ale i tez paru osób nie chciałabym znać :) i takie odczucie pewnie ma każdy no i hodowca pomoże Ci, jak i sami wystawcy, zaraz będzie szukanie wspólnych przodków itd ;) Quote
Kamilapon Posted September 7, 2003 Posted September 7, 2003 Podpisuję się pod słowami Dzidtki. Nic tak nie integruje jak wystawy, a raczej długie oczekiwanie na ocenę (pony zwykle na końcu). Ksaberek dobrze, że zaczynasz od klubówki - będziesz mógł poznać wszystkich na raz :D , a nie wybiórczo ps Jal zobaczysz dziewczynę o wzroście siadzącego doga z szalonym, ale ubawionym szampańsko ponem to będę ja :wink: Quote
kskarbek Posted September 8, 2003 Posted September 8, 2003 Dzięki za dodanie otuchy. na pewno się poznamy. Znakiem rozpoznawczym będzie pon. krzysztof Quote
Spytko Posted September 8, 2003 Posted September 8, 2003 A może ktoś podać adres w Łodzi gdzie będzie ta klubówka . Bo jakoś nigdzie nie dojrzałem adresu. Quote
Dzidtka_Gl Posted September 8, 2003 Posted September 8, 2003 szukałam ulotki ale nie mogę jej znaleźć, tam był adres wystawy a że nie zgłosiłam psa to nie dostane potwierdzenia z adresem, musi Ci ktoś inny pomóc Quote
iza Posted September 8, 2003 Posted September 8, 2003 Iza witaj na dogomani. Mam nadzieję, że zawitasz tu na długo. :) Ja też mam taką nadzieję, choć pewnie nie za często. Mysłe że Luka wygląda całkiem dobrze, zresztą sama zobaczysz Quote
Kamilapon Posted September 8, 2003 Posted September 8, 2003 Dzidtka jak poszło w Mladej... Wystawiałaś Pona czy posokowce??? A wogóle co było w Ponach??? adres klubówki podaję z zeszłego roku, ale nie wiem czy to będzie w tym samym miejscu (bo na ulotce nie ma) ul Milionowa 12 Łódź pozdrawiam ps jak dostanę potwierdzenie zgłoszenia podam dokładny adres Quote
mar Posted September 13, 2003 Posted September 13, 2003 Piszę, bo wątek coś się nam na liście "obsuwa"... Wedle najświeższych info z miotu T-Mościc na klubówce oprócz mojej Latam będzie TAJFUN. To tyle. Znowu PON-y górą ;) Pzdr. Quote
kskarbek Posted September 13, 2003 Posted September 13, 2003 No właśnie, z przysłaniem potwierdzenia się opóźniają. Czy wiecie co robić jak nie przyjdzie? Krzysztof Quote
mar Posted September 13, 2003 Posted September 13, 2003 Przyjdzie, przyjdzie. Spokojnie. Jeszcze mają cały tydzień. Ty startujesz w młodzieży z GRZANKĄ? Quote
kskarbek Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Mam taki zamiar i strasznego pietra Quote
Kamilapon Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 A mnie właśnie minęły wszelkie emocje w zwiazku ze startem Bzika. Chamidło wygryzł sobie kawał włosa i co prawda na klubówce pokażemy się, ale właściwie rekreacyjnie - wylecimy z ringu jako pierwsi :) Przynajmniej ze zdrowymi emocjami będę dopingować innych czyli nie ma tego złego... ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted September 16, 2003 Posted September 16, 2003 gdzie sobie wygryzł ? może jest na coś uczulony ? Quote
Kamilapon Posted September 16, 2003 Posted September 16, 2003 Ha! Popełniłam kardynalny błąd poniarza. Na 99% była to alergia pokarmowa. Bzik dostawał zbyt wysokobiałkowe jedzonko. Błąd naprawiłam szybko, ale włos odrośnie wolno. Cóż, trzeba płacić za głupotę ;). A wygryzł się na przedniej łapie od strony sędziego, wystrzępił pachwiny i przerzedził klatkę na kilka dni przed klubówką - dla mnie bomba :(. Ale drżyjcie! Za rok Wam pokarzemy - he he... :) Quote
mar Posted September 17, 2003 Posted September 17, 2003 A Latam wczoraj na wieczornym spacerze zaczęła kuleć i nasz start w Łodzi stoi pod tzw. znakiem zapytania. Wziąć i się pochlastać :( Quote
iza Posted September 17, 2003 Posted September 17, 2003 A ja dzwoniłam do Łodzi, ale Pani powiedziała że nic o klasach mi nie powie bo oddali wszystkie materiały do drukarni ........!? Dowiedziałam się tylko że wystawa jest na ul. Małachowskiego w Parku 3 Maja w HALI. Czy ktoś dostał potwierdzenie bo ja jeszcze nie. Quote
Recommended Posts