Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maciekpo']Witam

Jezeli jest taka mozliwosc to przeslij mi na poczte zdjecie tego Cosia.
Wydrukuje i rozwiesze na osiedlu-poza tym popytam ludzi.Nic nie obiecuje,ale zrobie co sie da zeby pomoc.
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote]

Dziewczyny, która może przesłać Maćkowi zdjęcia Sary. Ja głąb jestem taki, że mała głowa.

Posted

[quote name='ronja']Maćku witaj, cieszę się, ze bądą wieści o Kumplu z pierwszej reki:loveu:
(to ja, Marta)

co do dr Garncarza, to Kumpel już tam był z państwem, którzy go oddali po tygodniu. Przekazali mi informację, że najprawdopodobniej to rzecz genetyczna i nic nie da się z tym zrobić, drugie oko jest ok, nic w nim się nie dzieje i dziać nie powinno. nie dostałam niestety rozpiski z tej wizyty.[/quote]

Wiatm:)
Usilnie prosimy o odwiedziny-zapraszamy wszystkich fanow Kumpla:)
I prosze obejrzec zdjecia na swojej poczcie:)

Posted

[quote name='PapryczkaChili']Panie Macku, już rozmiałam z ronją :) a zaraz zadzwonię do Pana w takim razie :) i powiem o co chodzi :)[/quote]

Witam:)

Male pytanko-kiedy ma sie ukazac zdjecie Kumpla , bo rozumiem ,ze bedzi w Metrze?

Posted

[quote name='maciekpo']Witam:)

Male pytanko-kiedy ma sie ukazac zdjecie Kumpla , bo rozumiem ,ze bedzi w Metrze?[/QUOTE]

Panie Macku, napewno, jak tylko będę wiedziała - dam znac. On będzie 'twarzą'akcji dotyczącej adopcji zwierzaków - na razie 'robi się' to wszystko ;)

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich:)

Dlugi czas nie moglem dostac sie na ta strone.
Kochani-coz moge powiedziec?Mamy z żona wspanialego psiaka i cala trojka kocha sie wzajemnie na zaboj .Zastanawiam sie tylko czy nie powinienem rzucic pracy:) bo tyle czasu zajmuja mi spacerki.Niestety aura nie sprzyja , bo Kumpel chodzilby ze mna do pracy.Moi klienci nie moga sie doczekac spotkania z Nim.Kochani-jestescie wszyscy,bez wyjaktku ,wspanialymi ludzmi.Dziekuje wraz z zona za nasze psidelko.

pozdrawiamy cala trojka :)

Posted

[quote name='idusiek']a ja dzis widziałam kota w metrze:p tez z takim opisem ;)

Papryczka, fajnie !
Teraz wszyscy będą chcieli Metro:lol:[/QUOTE]

tak, jest kampania z kotkiem i z pieskiem. dzisiaj w Metrze jest Kumpel :) w trochę innym formacie, niż wkleiłam wyżej :) a może będzie na billboardach outdoorowych - to zależy, jak będzie z tą promocją serwisu dalej, ale może i tak być :) moim zdaniem Kumpel świetnie wygląda z tą roześmianą mordką ;)

chciałabym, żeby w Metrze ukazał się cykl wywiadów nt. adopcji, albo cykl metamorfoz - byłoby to bardzo przydatne, ludzie wiedzieliby więcej. może się uda ;)

Posted

[quote name='PapryczkaChili']tak, jest kampania z kotkiem i z pieskiem. dzisiaj w Metrze jest Kumpel :) w trochę innym formacie, niż wkleiłam wyżej :) a może będzie na billboardach outdoorowych - to zależy, jak będzie z tą promocją serwisu dalej, ale może i tak być :) moim zdaniem Kumpel świetnie wygląda z tą roześmianą mordką ;)

chciałabym, żeby w Metrze ukazał się cykl wywiadów nt. adopcji, albo cykl metamorfoz - byłoby to bardzo przydatne, ludzie wiedzieliby więcej. może się uda ;)[/QUOTE]

Witam:)Po raz drugi w zyciu wzialem dzisiaj Metro do reki,a tam znowu Kumpel-mam nadzieje,ze mu nie odbije:)
Ale tak na powaznie-czy jest szansa zebym dostal normalna fotke z Metra?Moge z tego zrobic tyle ulotek ile bedzie potrzeba (za darmoche).Oczywiscie kociaki tez wchodza w rachube:)
I jeszcze jedno-czy moge (chodzi mi o kwestie prawne)umiescic to zdjecie na Naszej Klasie?

Posted

Macku, co znaczy normalną fotkę ;) ???

w sumie nie wiem, jak wygląda od strony prawnej taka dystrybucja tych ulotek - chyba nikt się nie pogniewa :) dowiem się, ale przyznam szczerze, że jestem zawalona robotą więc dopiero pod koniec przyszłego tygodnia będę mogła coś zadziałac w tym temacie.

zdjęcie chyba możesz umieścic - jako promocja akcji, nikt sie chyba nie będzie czepiał :diabloti:

Posted

[quote name='PapryczkaChili']Macku, co znaczy normalną fotkę ;) ???

w sumie nie wiem, jak wygląda od strony prawnej taka dystrybucja tych ulotek - chyba nikt się nie pogniewa :) dowiem się, ale przyznam szczerze, że jestem zawalona robotą więc dopiero pod koniec przyszłego tygodnia będę mogła coś zadziałac w tym temacie.

zdjęcie chyba możesz umieścic - jako promocja akcji, nikt sie chyba nie będzie czepiał :diabloti:[/QUOTE]

Witam
Ze zdjeciem poradzilem sobie jakims cudem.W poniedzialek bede mial ulotki.Pytanie-jaki kontakt telefoniczny mam podac.Mowiac szczerze,nie mam doswiadczenia w tego typu rozmowach,ale wiem,ze sam adres cafeanimal.pl nie do wszystkich przemowi.Bardzo prosze o odpowiedz do niedzielnego wieczoru.

Lapa Kumpla dla wszystkich:)

Posted

[quote name='maciekpo']Witam
Ze zdjeciem poradzilem sobie jakims cudem.W poniedzialek bede mial ulotki.Pytanie-jaki kontakt telefoniczny mam podac.Mowiac szczerze,nie mam doswiadczenia w tego typu rozmowach,ale wiem,ze sam adres cafeanimal.pl nie do wszystkich przemowi.Bardzo prosze o odpowiedz do niedzielnego wieczoru.

Lapa Kumpla dla wszystkich:)[/QUOTE]

hej Macku. Obawiam się, ża adres cafeanimal jest bardzo chybiony, ponieważ oni się wogóle nie zajmują adopcjami. Oni tylko robią ogłoszenia, ale to nie są ich ogłoszenia a te brane z ich strony internetowej - a te ogłoszenia robią dziewczyny zajmujące się adopcją. Więc jedynie można kierowac do strony internetowej. Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuję, ale przez weekend nie było mnie przy komputerze.

I Kumpel dzisiaj w Metrze: [url=http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx]PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata[/url]

Posted

maciek mozesz podać adres jakiejs grupy zajmującej się adopcjami...

np [URL="http://www.adopcje.org"]www.adopcje.org[/URL] albo np [URL="http://www.psyniczyje.pl"]www.psyniczyje.pl[/URL] (jako, ze ronja jest w naszych szeregach ;) )

..ale osobiście uważam, ze ronja powinna zdecydować, bo to ona miała psa pod opieką.:p

Posted

Maciek, ja mam dla Ciebie ulotki nasze - psyniczyje, które działają pod skrzydłami fundacji Viva. mam tylko problem z przekazaniem ich koleżance z Ursynowa

Posted

a Maciek na ursynowie mieszka? :cool3:

Zapraszam Was przy okazji...

[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=815062978"][COLOR=#000000]CEGIEŁKA - PIES OWCZAREK- daj szansę Kangurkowi (81506297:cool: - Aukcje internetowe Allegro[/COLOR][/URL]

Posted

[quote name='idusiek']a Maciek na ursynowie mieszka? :cool3:

Zapraszam Was przy okazji...

[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=815062978"][COLOR=#000000]CEGIEŁKA - PIES OWCZAREK- daj szansę Kangurkowi (81506297:cool: - Aukcje internetowe Allegro[/COLOR][/URL][/QUOTE]

Mieszkamy na Stegnach-na Ursynow to rzut moherem:)

Posted

[quote name='agata51']Dawno mnie nie było u Kumpla. Co to za akcja z tym Metrem i ulotkami?[/QUOTE]

Witam
Dziewczyny wymyslily promocje adopcji w papierowym Metrze,ktorej"twarza" jest Kumpel:)Dzisiaj tez bylo jego zdjecie.Cos mi sie wydaje,ze bede potrzebowal behawiorystki dla Kumpla,bo mu zaczyna gwiazdorstwo walic na umysl:))

pozrawiam

Posted

[quote name='idusiek']a coś się dzieje?:roll:[/QUOTE]

Slawa mu szkodzi i to tak,ze zaczal sie ze mna klocic(ja slowo a on dwa).
Oczywiscie zartuje ale on na serio zaczyna byc slawny i chwalic Boga jeszcze tego nie pojal:)Poza tym jest wspanialy-spacery juz bez smyczy,chodzi przy nodze i nawet na psy nie reaguje.Kaganca mu nie zdejmuje na dworzu bo lapserdak wszystko zjada co sie znajdzie na jego drodze.Troche mu sie przytylo ale widac ,ze jest w doskonalej formie fizycznej.W domu troche popiskuje bo Pani w szpitalu (dzisiaj ma operacje).Widac , ze Kumpel teskni.Ale bedzie dobrze i niebawej znowu bedziemy razem.