agata51 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='maciekpo']Witam Jezeli jest taka mozliwosc to przeslij mi na poczte zdjecie tego Cosia. Wydrukuje i rozwiesze na osiedlu-poza tym popytam ludzi.Nic nie obiecuje,ale zrobie co sie da zeby pomoc. [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] Dziewczyny, która może przesłać Maćkowi zdjęcia Sary. Ja głąb jestem taki, że mała głowa. Quote
maciekpo Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='ronja']Maćku witaj, cieszę się, ze bądą wieści o Kumplu z pierwszej reki:loveu: (to ja, Marta) co do dr Garncarza, to Kumpel już tam był z państwem, którzy go oddali po tygodniu. Przekazali mi informację, że najprawdopodobniej to rzecz genetyczna i nic nie da się z tym zrobić, drugie oko jest ok, nic w nim się nie dzieje i dziać nie powinno. nie dostałam niestety rozpiski z tej wizyty.[/quote] Wiatm:) Usilnie prosimy o odwiedziny-zapraszamy wszystkich fanow Kumpla:) I prosze obejrzec zdjecia na swojej poczcie:) Quote
maciekpo Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='PapryczkaChili']Panie Macku, już rozmiałam z ronją :) a zaraz zadzwonię do Pana w takim razie :) i powiem o co chodzi :)[/quote] Witam:) Male pytanko-kiedy ma sie ukazac zdjecie Kumpla , bo rozumiem ,ze bedzi w Metrze? Quote
PapryczkaChili Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='maciekpo']Witam:) Male pytanko-kiedy ma sie ukazac zdjecie Kumpla , bo rozumiem ,ze bedzi w Metrze?[/QUOTE] Panie Macku, napewno, jak tylko będę wiedziała - dam znac. On będzie 'twarzą'akcji dotyczącej adopcji zwierzaków - na razie 'robi się' to wszystko ;) Quote
maciekpo Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witam wszystkich:) Dlugi czas nie moglem dostac sie na ta strone. Kochani-coz moge powiedziec?Mamy z żona wspanialego psiaka i cala trojka kocha sie wzajemnie na zaboj .Zastanawiam sie tylko czy nie powinienem rzucic pracy:) bo tyle czasu zajmuja mi spacerki.Niestety aura nie sprzyja , bo Kumpel chodzilby ze mna do pracy.Moi klienci nie moga sie doczekac spotkania z Nim.Kochani-jestescie wszyscy,bez wyjaktku ,wspanialymi ludzmi.Dziekuje wraz z zona za nasze psidelko. pozdrawiamy cala trojka :) Quote
agata51 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Maciek, takich psidełek ci u nas pod dostatkiem. Tylko takich domków jak Wasz brakuje. Pozdrawiam, mizianko dla Kumpla. Quote
PapryczkaChili Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 cieszę się Macku, że jest tak fajnie ;) cóż Ci mogę powiedzieć - psiaki zmieniają życie na lepsze ;) cały czas monituję sprawę plakatu, mam nadzieję, ze już na dniach będzie gotowy ;) Quote
PapryczkaChili Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 tadam: [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/1385/kumpelanimalcafe.jpg[/IMG] Quote
maciekpo Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='PapryczkaChili']tadam: Witam-nato nawet ladnie wyszlo:) Ile sztuk dla naszych znajomych?:) Pozdrawiamy cala trojka:) Quote
ronja Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='PapryczkaChili']tadam: [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/1385/kumpelanimalcafe.jpg[/IMG][/QUOTE] super!!!!!! Quote
idusiek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 a ja dzis widziałam kota w metrze:p tez z takim opisem ;) Papryczka, fajnie ! Teraz wszyscy będą chcieli Metro:lol: Quote
PapryczkaChili Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='idusiek']a ja dzis widziałam kota w metrze:p tez z takim opisem ;) Papryczka, fajnie ! Teraz wszyscy będą chcieli Metro:lol:[/QUOTE] tak, jest kampania z kotkiem i z pieskiem. dzisiaj w Metrze jest Kumpel :) w trochę innym formacie, niż wkleiłam wyżej :) a może będzie na billboardach outdoorowych - to zależy, jak będzie z tą promocją serwisu dalej, ale może i tak być :) moim zdaniem Kumpel świetnie wygląda z tą roześmianą mordką ;) chciałabym, żeby w Metrze ukazał się cykl wywiadów nt. adopcji, albo cykl metamorfoz - byłoby to bardzo przydatne, ludzie wiedzieliby więcej. może się uda ;) Quote
maciekpo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='PapryczkaChili']tak, jest kampania z kotkiem i z pieskiem. dzisiaj w Metrze jest Kumpel :) w trochę innym formacie, niż wkleiłam wyżej :) a może będzie na billboardach outdoorowych - to zależy, jak będzie z tą promocją serwisu dalej, ale może i tak być :) moim zdaniem Kumpel świetnie wygląda z tą roześmianą mordką ;) chciałabym, żeby w Metrze ukazał się cykl wywiadów nt. adopcji, albo cykl metamorfoz - byłoby to bardzo przydatne, ludzie wiedzieliby więcej. może się uda ;)[/QUOTE] Witam:)Po raz drugi w zyciu wzialem dzisiaj Metro do reki,a tam znowu Kumpel-mam nadzieje,ze mu nie odbije:) Ale tak na powaznie-czy jest szansa zebym dostal normalna fotke z Metra?Moge z tego zrobic tyle ulotek ile bedzie potrzeba (za darmoche).Oczywiscie kociaki tez wchodza w rachube:) I jeszcze jedno-czy moge (chodzi mi o kwestie prawne)umiescic to zdjecie na Naszej Klasie? Quote
PapryczkaChili Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Macku, co znaczy normalną fotkę ;) ??? w sumie nie wiem, jak wygląda od strony prawnej taka dystrybucja tych ulotek - chyba nikt się nie pogniewa :) dowiem się, ale przyznam szczerze, że jestem zawalona robotą więc dopiero pod koniec przyszłego tygodnia będę mogła coś zadziałac w tym temacie. zdjęcie chyba możesz umieścic - jako promocja akcji, nikt sie chyba nie będzie czepiał :diabloti: Quote
maciekpo Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='PapryczkaChili']Macku, co znaczy normalną fotkę ;) ??? w sumie nie wiem, jak wygląda od strony prawnej taka dystrybucja tych ulotek - chyba nikt się nie pogniewa :) dowiem się, ale przyznam szczerze, że jestem zawalona robotą więc dopiero pod koniec przyszłego tygodnia będę mogła coś zadziałac w tym temacie. zdjęcie chyba możesz umieścic - jako promocja akcji, nikt sie chyba nie będzie czepiał :diabloti:[/QUOTE] Witam Ze zdjeciem poradzilem sobie jakims cudem.W poniedzialek bede mial ulotki.Pytanie-jaki kontakt telefoniczny mam podac.Mowiac szczerze,nie mam doswiadczenia w tego typu rozmowach,ale wiem,ze sam adres cafeanimal.pl nie do wszystkich przemowi.Bardzo prosze o odpowiedz do niedzielnego wieczoru. Lapa Kumpla dla wszystkich:) Quote
PapryczkaChili Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='maciekpo']Witam Ze zdjeciem poradzilem sobie jakims cudem.W poniedzialek bede mial ulotki.Pytanie-jaki kontakt telefoniczny mam podac.Mowiac szczerze,nie mam doswiadczenia w tego typu rozmowach,ale wiem,ze sam adres cafeanimal.pl nie do wszystkich przemowi.Bardzo prosze o odpowiedz do niedzielnego wieczoru. Lapa Kumpla dla wszystkich:)[/QUOTE] hej Macku. Obawiam się, ża adres cafeanimal jest bardzo chybiony, ponieważ oni się wogóle nie zajmują adopcjami. Oni tylko robią ogłoszenia, ale to nie są ich ogłoszenia a te brane z ich strony internetowej - a te ogłoszenia robią dziewczyny zajmujące się adopcją. Więc jedynie można kierowac do strony internetowej. Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuję, ale przez weekend nie było mnie przy komputerze. I Kumpel dzisiaj w Metrze: [url=http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx]PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata[/url] Quote
idusiek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 maciek mozesz podać adres jakiejs grupy zajmującej się adopcjami... np [URL="http://www.adopcje.org"]www.adopcje.org[/URL] albo np [URL="http://www.psyniczyje.pl"]www.psyniczyje.pl[/URL] (jako, ze ronja jest w naszych szeregach ;) ) ..ale osobiście uważam, ze ronja powinna zdecydować, bo to ona miała psa pod opieką.:p Quote
ronja Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Maciek, ja mam dla Ciebie ulotki nasze - psyniczyje, które działają pod skrzydłami fundacji Viva. mam tylko problem z przekazaniem ich koleżance z Ursynowa Quote
idusiek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 a Maciek na ursynowie mieszka? :cool3: Zapraszam Was przy okazji... [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=815062978"][COLOR=#000000]CEGIEŁKA - PIES OWCZAREK- daj szansę Kangurkowi (81506297:cool: - Aukcje internetowe Allegro[/COLOR][/URL] Quote
agata51 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dawno mnie nie było u Kumpla. Co to za akcja z tym Metrem i ulotkami? Quote
maciekpo Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='idusiek']a Maciek na ursynowie mieszka? :cool3: Zapraszam Was przy okazji... [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=815062978"][COLOR=#000000]CEGIEŁKA - PIES OWCZAREK- daj szansę Kangurkowi (81506297:cool: - Aukcje internetowe Allegro[/COLOR][/URL][/QUOTE] Mieszkamy na Stegnach-na Ursynow to rzut moherem:) Quote
maciekpo Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='agata51']Dawno mnie nie było u Kumpla. Co to za akcja z tym Metrem i ulotkami?[/QUOTE] Witam Dziewczyny wymyslily promocje adopcji w papierowym Metrze,ktorej"twarza" jest Kumpel:)Dzisiaj tez bylo jego zdjecie.Cos mi sie wydaje,ze bede potrzebowal behawiorystki dla Kumpla,bo mu zaczyna gwiazdorstwo walic na umysl:)) pozrawiam Quote
maciekpo Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='idusiek']a coś się dzieje?:roll:[/QUOTE] Slawa mu szkodzi i to tak,ze zaczal sie ze mna klocic(ja slowo a on dwa). Oczywiscie zartuje ale on na serio zaczyna byc slawny i chwalic Boga jeszcze tego nie pojal:)Poza tym jest wspanialy-spacery juz bez smyczy,chodzi przy nodze i nawet na psy nie reaguje.Kaganca mu nie zdejmuje na dworzu bo lapserdak wszystko zjada co sie znajdzie na jego drodze.Troche mu sie przytylo ale widac ,ze jest w doskonalej formie fizycznej.W domu troche popiskuje bo Pani w szpitalu (dzisiaj ma operacje).Widac , ze Kumpel teskni.Ale bedzie dobrze i niebawej znowu bedziemy razem. Quote
Recommended Posts