tanitka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 na allegro ma 2 obserwujacych, może w końcu ktos fajny zadzwoni:cool3: Quote
PapryczkaChili Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 nie czytałam całego wątku, ale może zrobic ogłoszenie w drukowanym Metrze? dajcie znac :) najlepiej na priv, bo o wątkach nie zawsze mi przychodzi powiadomienie :( Quote
ronja Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='PapryczkaChili']nie czytałam całego wątku, ale może zrobic ogłoszenie w drukowanym Metrze? dajcie znac :) najlepiej na priv, bo o wątkach nie zawsze mi przychodzi powiadomienie :([/quote] bardzo bym chciała, by miał ogłoszenie w Metrze. dawałam go na cafeanimal, ale bez skutku Quote
tanitka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 na allegro jest 3 oberwatorów, kurcze ! Quote
ronja Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='tanitka']na allegro jest 3 oberwatorów, kurcze ![/quote] Tanitka, a możesz podmienic, by mój telefon był jako pierwszy? ten zaczynający się na 663 mam też nieco inny opis dla Wyżła - podeślę Ci później, może on przyniesie jakąś zmianę... Quote
tanitka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 zmienione, czekam na dalsze instrukcje!:lol: Quote
bigos Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 śliczny, mądry wyżełek-na pewno go ktoś wypatrzy:loveu: Quote
idusiek Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ktos zerwal 1 kartkę z numerem z lecznic...nikt nie dzwonił?:oops: Quote
ronja Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='idusiek']ktos zerwal 1 kartkę z numerem z lecznic...nikt nie dzwonił?:oops:[/quote] no, zadzwoniła, ale z Poznania:roll: ma jeszcze się zastanowić - czyli to co zwykle Quote
tanitka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 i allegro sie skończyło:cool1:......... ponawiać? Quote
ronja Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='tanitka']i allegro sie skończyło:cool1:......... ponawiać?[/quote] Tanitko, poczekam do jutra na telefon od zainteresowanej pani, jak nie zadzwoni, jezeli możesz - to ponawiać z nowym tekstem, który wyslę Ci wieczorem i nowymi ładnymi fotkami Quote
idusiek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 yyyyyyyy, seriówa? :p fajnie by było.... tanitka, wczoraj 7 łapek było w TV i duuuuuuuu... i nic nie wyszło. Czy mozesz uruchomic jakieś wyższe kontakty?;) nikt ich nie chce:-( Quote
malagos Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Jaka szkoda... Ale co, nie tracimy nadziei i czekamy, prawda?... Quote
idusiek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 czekamy, czekamy, tym bardziej, ze dzisiaj Wyżełek prezentuje się w papierowym Metrze :multi: Dziękujemy serdecznie za pomoc - czekamy co z tego wyjdzie! Trzymajcie kciuki za Wyżełka i ronję, zeby telefon jej się nie rozładował ;) Quote
PapryczkaChili Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='idusiek']czekamy, czekamy, tym bardziej, ze dzisiaj Wyżełek prezentuje się w papierowym Metrze :multi: Dziękujemy serdecznie za pomoc - czekamy co z tego wyjdzie! Trzymajcie kciuki za Wyżełka i ronję, zeby telefon jej się nie rozładował ;)[/QUOTE] właśnie miałam pisać - trzymam kciuki :) zastanawiałam się, czy ogłoszenie nie powinno byc bardziej emocjonalne, ale wreszcie wysłałam tak, jak chciałyście. teraz mocno trzymam kciuki :) Quote
ronja Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Papryczko,nie wiem jak Ci dziękować:loveu: Były 3 fajne telefony i jeden paskudny - szkoda gadać na piątek jestem umówiona z zainteresowanym państwem na odwiedziny. pojedziemy z Wyżełkiem, by zobaczyć jak przyjmie swoich państwa - pani jest na wózku inwalidzkim ( i pan trochę się obawiał, czy Wyżełek nie bedzie się bał). psem bedzie się opiekował głównie pan, a pani bedzie kochać. państwu odszedł niedawno pies ze starości. mieszkanie w bloku, Stegny. dzwoniła też pani, która ma z koszalina ze schroniska wyżła dominanta i szuka dla niego towarzysza. tanitko, przekażę Ci kontakt, może doradzisz pani jakąs sunię wyżłowatą? ja nie widzę naszego Wyżełka z dominującym samcem. blok w Warszawie (albo domek jednorodzinny - już mi się miesza wszystko) dzwoniła też dziewczyna z Krakowa i może jeżeli się uda, domek znalazłby niewidomy Juryś. strasznie bym chciała, by i jemu się udało. Quote
idusiek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 ja pierdzielę, 3 psy oddasz dzięki temu ogłsozeniu jeszcze :evil_lol: trzymam kciuki ! Quote
ronja Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='idusiek']ja pierdzielę, 3 psy oddasz dzięki temu ogłsozeniu jeszcze :evil_lol: trzymam kciuki ![/quote] do piątku trzeba trzymać:p jak bedzie ok, zostawię już Wyżełka - państwo już chcieli posłanie kupować, niewidzące oczko nie przeszkadza, bo przecież nikt nie jest idealny. przez telefon pan brzmiał super. oby się udało kochanemu Wyżełkowi Quote
PapryczkaChili Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 :multi::multi::multi: bardzo bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wyżełkowi wszystko się udało i żeby jeszcze inne psiaki przy okazji znalazły domek :multi::multi::multi: Quote
malagos Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 ja przepraszam, ale jeszcze i tu zapytam: potrzebny jest ktoś, kto w piatek przyjedzie do mnie, za Maków Maz., zabierze Ami i zawiezie ja do domu stałego na Mokotów przed wieczorem. Mamy kilka zł za zwrot za paliwo :oops: Quote
tanitka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [QUOTE]dzwoniła też pani, która ma z koszalina ze schroniska wyżła dominanta i szuka dla niego towarzysza. tanitko, przekażę Ci kontakt, może doradzisz pani jakąs sunię wyżłowatą?[/QUOTE] to daj kochana bo w koszalińskim sa dwie suczki wyżełkowate, które szukają domu:lol: Quote
ronja Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='tanitka']to daj kochana bo w koszalińskim sa dwie suczki wyżełkowate, które szukają domu:lol:[/quote] już wysyłam, moim zdaniem dla tej pani idealna bylaby suczka, skoro jej pies rzuca się na inne samce. tyle, że jej pies nie jest wykastrowany Quote
bigos Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 wspaniałe wieści:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :happy1::happy1::happy1::happy1: Quote
Recommended Posts