Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani Pudlomaniacy,

do kogóż jak nie do Was mogę się zwrocić... :D

Mam pytanie, czy znacie godne polecenia hodowle toy pudelków ?
Rozumiem, że sytuacja w pudlach w ogole jest "minimalistyczna", a co dopiero w toyach, ale wszelkie podrzucone mi tropy byłyby bardzo mile widziane.

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są Toy w Poznaniu,bardzo ładne po doskonałych rodzicach i cena umiarkowana jak na Toye [url]www.cristamini.prv.pl[/url]
Mamy też hodowlę BiBi w Bielsku-Białej,szczeniąt nie ma,ale oczekujemy.

Posted

Wejdź na moje strony w dzuał - ogloszenia - hodowle - hodowle toy, na pewno jest ujęta najmniej połowa hodowli toy w Polsce :)
A co masz, że tu cię gonią za zdradę ???

Posted

Witam w nowym przedziale pudelków.
Dziękuję wszystkim za polecenie mojej hodowli. Mam jeszcze nie sprzedane pieski, nie wiem dlaczego wszyscy chcą suczki, a bidula jest tylko jedna, a przecież pieski są mniej kłopotliwe i też straszne pieszczochy. Polecam.
Zdjęcia mogę też pokazać, chociaż są na mojej stronie,ale nie wszystkie.
Jak mi się uda to później prześlę.
Pozdrawiam
Olle :talker:

Posted

Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc - no cóż, ja dokladnie WIEM że można na Was liczyć, ale zawsze to milo jak się czlowiekowi zaufanie potwierdza :) .

• 3 weeks later...
Posted

Zauważyłam, że coraz trudniej jest sprzedać pudla... koleżanka ma 5 miesięczną białą miniature... i cóż z tego, ze po rewalacyjnych rodzicach... szkoda bo to takie mądre psiaki.

Posted

Ojciec: Zann z Mikrosomów
Matka: Tina świat w miniaturze
Urodzone: 27.09.2004
Z hodowli z Łęczyckiego Grodu
[URL=http://www.imageshack.us][img]http://img207.exs.cx/img207/8679/pudle2se.jpg[/img][/URL]

Posted

:D gratuluje są ślicżne, Mam słabość do apricotów, własnie w tym roku mam zamiar troszkę powystawiać swoją apricotkę lecz już niestety w klasie honorowej.

Dobrego nigdy za wiele :lol: