irysek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 huraaa bebilon juz na swiecie, huraaa. asior akurat twoje porady sie przydaly. mialam na mysli inne panie, te od tych niezbyt urokliwych psow... ich rady/nierady byly celem moich komentarzy. to pisze ja Jarząbek/ ZIDIOCIAŁA GÓWNIARA. Quote
irysek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='agaga21']dostałąm takie samo pw jak alicja...żal....żal tego biednego dziecka, które ta zidiociała panienka urodzi:shake:[/quote] zacytuję dla potomnych :multi: Quote
irysek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]3200 g 54 cm:loveu::loveu::loveu: reszta na wątku u Clockwork bo tu wstyd fote wstawiać [/FONT][/B][/quote] jakies takie to wychudzone :roll: aha, zapomnialam, ze to nie facecik tylko kolejna kobieta typu bull dogo. :lol::lol::lol: hehe nie wstyd zasuszony rodzynku, tylko to nie od tego watek! jakas ta edukacja dawniej byla niedopracowana, u mnie kladziono nacisk na czytanie ze zrozumieniem. wyrosłam na zidiociałą gówniarę, umiejaca czytac ze zrozumieniem. Quote
Vectra Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Irysek , wiesz kiedyś bywałaś zabawna , kiedyś .. teraz nie jesteś nawet żałosna .. po co Ci to dziecko ? rozmnażanie kundelków wiesz , że jest kiepskim pomysłem :diabloti: Quote
GameBoy Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Vectra']Irysek , wiesz kiedyś bywałaś zabawna , kiedyś .. teraz nie jesteś nawet żałosna .. po co Ci to dziecko ? rozmnażanie kundelków wiesz , że jest kiepskim pomysłem :diabloti:[/quote] :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Charly Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='irysek']ale sie usmialam hehe. widac, ze dodatkowo niektore osoby maja problem z czytaniem ze zrozumieniem. nikt was tu nie zapraszal, mozecie wrocic tam skad przyszlyscie i pocieszac figefige po jej tragedii. tu jest watek dla tych w ciazy badz swiezo upieczonych mam. nie dla tych, ktore rodzily kiedys tam, ktore poronily, czy 10 lat staraja sie o dziecko. watek poradnikowy, a nie wsparcia. moze w koncu do was dotrze, ze na watku poradnikowym ludzie sie sieibie pytaja o rozne rzeczy. takie jak ja pytalam, a wy mnie wysmialyscie, ze jeszcze tego nie wiem, ze jak dziecko to wpadka to tak jest itd. jak myjecie swoje dziecko w pollenie to faktycznie zabierajcie sie stad raz dwa. bo szkoda czytac te wasze wywody o porodach. zalozcie calkiem inny watek na powitanie bebilona zegarkowej i tam sobie slodzcie do woli, wzdychajcie i ciamciajcie nad bobasami. bo tu zadne zdjecie sie nie pojawi, ani relacja z porodu, bo - PATRZ TYTUŁ![/quote] Natknęłam się wielokrotnie już na Twoje wypowiedzi Irysek na bazarkach, na wątku do krakvetu..., wszędzie tam, gdzie robisz idiotyczne uwagi lub szukasz nieprawidłowości, gdzie ich nie ma. Zastanawiałam się, czy po prostu nie masz co robić, czy może akurat wstałaś lewą nogą... Ale to, co przeczytałam na tym wątku, utwierdziło mnie w przekonaniu, że taka już jesteś i Twoje posty najzwyczajniej należy ignorować. Quote
Alicja Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='irysek']jakies takie to wychudzone :roll: aha, zapomnialam, ze to nie facecik tylko kolejna kobieta typu bull dogo. :lol::lol::lol: hehe nie wstyd zasuszony rodzynku, tylko to nie od tego watek! jakas ta edukacja dawniej byla niedopracowana, u mnie kladziono nacisk na czytanie ze zrozumieniem. wyrosłam na zidiociałą gówniarę, umiejaca czytac ze zrozumieniem.[/quote] [FONT=Arial][B]jesteś GÓWNIARĄ .... z ilorazem inteligencji ponizej normy ...żal mi tego twojego dziecka które na świat sie nie prosiło a jest wynikiem TWOJEJ wpadki i niedouczenia .... jesteś żenująca ..... ociekasz ignorancją i butą .... żal tylko tego dziecka , bo można sie tylko obawiać ze wyrośnie kolejne pokolenie ******* sama se wykropkowalam żeby nie było Jeśli masz satysfakcje z Tego że ubliżasz innym .... tutaj tez min Clockwork ....polecialaś sobie :angryy: oby twoje było zapasione jak ****** tez sama wykropkowałam i abyś wiedziala wszechwiedząca ksiązkowa że to dzieciątko ma bardzo ładną wagę ...a najważniejsze jest OCZEKIWANE OD DNA POCZĘCIA nie jest wynikiem chuci nierozważnej pannicy tylko dojrzałych dwojga ludzie [/B][B], jest dopełnieniem ich szczęścia ... a nie dokładką do przyczepy kempingowej i oczka wodnego aha i skutera :roll:, rowera i nie wiem czym tam jeszcze się chwaliłaś :roll: [/B][/FONT] Quote
Alicja Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Vectra']Irysek , wiesz kiedyś bywałaś zabawna , kiedyś .. teraz nie jesteś nawet żałosna .. po co Ci to dziecko ? rozmnażanie kundelków wiesz , że jest kiepskim pomysłem :diabloti:[/quote] :klacz: :cool2: Quote
agbar Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='irysek']porod to nic strasznego, ja sie juz z niego smieje, .[/quote] Widzialas kiedys porod???Taki zwykly,bez komplikacji,ktorych NIKT nie jest w stanie przewidziec??? [quote name='Sylwia K'][B]Irysku[/B] wydaje mi się, ze wiedzę na temat porodu czerpiesz od jakiegoś gina staruszka...:shake: który chyba niezbyt poważnie do ciebie podchodzi... wciska ci jakieś zabobony a ty wszystko łykasz bez mrugnięcia okiem... gratulujemy parcie chyba nigdy nie może trwać kilkanaście godzin... co do brzucha i jego opadania to czemu upierasz się przy swoim jak połowie z nas wcale nie opadł?? wydaje mi się, że nie szanujesz tutaj nas ani innych kobiet ciężarnych/matek:cool1: jesteśmy głupie bo poród dla nas był ważny, bo się bałyśmy, bo nas bolało, bo niektóre miały komplikacje... [B]jesteśmy głupie bo się przygotowywałyśmy na dziecko...[/B]:roll: -należy to wyśmiać przecież, co za idiotki z nas -przecież dziecko to pryszcz i nie ma co się nim przejmować ja leżałam w sali z fajną kobietę z którą teraz koresponduje przez neta. Polubiłam ją i jej synka także. Fajnie nam się rozmawiało i bardzo się cieszę, że nie leżałam sama bo bym chyba oszalała... I wyjaśnij mi proszę jak może ktoś nie mieć organizmu przystosowanego do parcia?:-o[/quote] Ja jestem wybitnie glupia bo staralam sie o dziecko ponad dwa lata..O ja naiwna w dodatku calkiem swiadomie chcialam byc matka...I uwazam ciaze i narodziny za najwiekszy cud natury... [quote name='irysek'] (nie mam tu na mysli zadnej z was!!! ogolnie mowie o polkach)[/quote] Rozumiem ,ze Ty jestes Afroamerykanka z buszu? Tak ogolnie pytam.... [quote name='irysek']jakies takie to wychudzone :roll: .[/quote] Jestes potwierdzeniem tezy,ze kobietom w ciazy odbiera rozum...Choc zastanawiam sie czy aby Tobie mialo co odbierac... [quote name='Vectra']Irysek , wiesz kiedyś bywałaś zabawna , kiedyś .. teraz nie jesteś nawet żałosna .. po co Ci to dziecko ? rozmnażanie kundelków wiesz , że jest kiepskim pomysłem :diabloti:[/quote] Brawo,celniej nie mozna bylo [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]jesteś GÓWNIARĄ .... z ilorazem inteligencji ponizej normy ...żal mi tego twojego dziecka które na świat sie nie prosiło a jest wynikiem TWOJEJ wpadki i niedouczenia .... jesteś żenująca ..... ociekasz ignorancją i butą .... żal tylko tego dziecka , bo można sie tylko obawiać ze wyrośnie kolejne pokolenie ******* sama se wykropkowalam żeby nie było [/B][/FONT] [B][FONT=Arial]Jeśli masz satysfakcje z Tego że ubliżasz innym .... tutaj tez min Clockwork ....polecialaś sobie :angryy:[/FONT][/B] [B][FONT=Arial]oby twoje było zapasione jak ****** tez sama wykropkowałam [/FONT][/B] [B][FONT=Arial]i abyś wiedziala wszechwiedząca ksiązkowa że to dzieciątko ma bardzo ładną wagę ...a najważniejsze jest OCZEKIWANE OD DNA POCZĘCIA nie jest wynikiem chuci nierozważnej pannicy tylko dojrzałych dwojga ludzie [/FONT][/B][FONT=Arial][B], jest dopełnieniem ich szczęścia ...[/B][/FONT] [B][FONT=Arial]a nie dokładką do przyczepy kempingowej i oczka wodnego aha i skutera :roll:, rowera i nie wiem czym tam jeszcze się chwaliłaś :roll:[/FONT][/B] [/quote] Podpisze sie pod tym,bo szkoda marnowac slow. Irysku chcialabym abys trafila na mnie na porodowce....:diabloti:Szkoda,ze to juz niemozliwe..... Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='irysek'][COLOR=red]jakies takie to wychudzone[/COLOR] :roll: aha, zapomnialam, ze to nie facecik tylko kolejna kobieta typu bull dogo. :lol::lol::lol: hehe nie wstyd zasuszony rodzynku, tylko to nie od tego watek! jakas ta edukacja dawniej byla niedopracowana, u mnie kladziono nacisk na czytanie ze zrozumieniem. [COLOR=red]wyrosłam na zidiociałą gówniarę[/COLOR], umiejaca czytac ze zrozumieniem.[/quote] kobieto poj****o Cię???? ja rozumiem, że ciąża że hormony z mózgu niejednokrotnie sieczkę robią ale Ty już grubo przesadziłaś tym postem...jakieś takie to wychudzone???:angryy::angryy: Ty podręcznikowa lalu bez ziarnka kultury:mad: może czytać ze zrozumieniem potrafisz ale wyczucia to Ty nie masz nawet odrobiny:angryy: tak mnie wkur:angryy: że gdybym Cię miała pod ręką to bym Cię w łeb pier:angryy:lnęła w nadzieji, że wyciągniesz jakiekolwiek wnioski:angryy: źle życzyć podobno nieładnie ale ja Ci życzę żeby Twoje dziecko ważyło gruuubo ponad 4kg i żeby bolało niesamowicie- żebyś przypomniała sobie co wypisywałaś o kobietach rodzących w bólu, o ich nie przystosowaniu do rodzenia- żebyś klęła na wszystko dookoła i pamiętała wtedy co pisałaś o kobietach żalących się że je boli i nie mają już siły...dla dzieciątka samego zdrowia- nie jego wina że matka "zidiociała"...dla Ciebie cudu zrozumienia czegokolwiek z tego co Tu nababrałaś:angryy: i mogę dostać za to banna...przeżyje jakoś,odpoczne od tego typu postów i napewno więcej już się nie będe udzielać na wątkach ludzi którzy uważają że tylko oni mają rację i w związku z tym nie mam bladego pojęcia w jakim celu zakładają wątki i zadają pytania innym, ankieta? PS. bądź tak miła i nie wysyłaj mi żadnych PW- nie mam przyjemności obcować z takimi ludźmi jak Ty...żałuje że działamy pod jedną banderą dogomanii...żałuje, że wogóle spotkałyśmy się na tych samych wątkach, żałuje że cię wirtualnie znam:angryy: Quote
furciaczek Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 To ja sie dolacze do zyczen siostry mojej Piranii:loveu: Quote
Selket Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='irysek']jakies takie to wychudzone :roll: aha, zapomnialam, ze to nie facecik tylko kolejna kobieta typu bull dogo. :lol::lol::lol: hehe nie wstyd zasuszony rodzynku, tylko to nie od tego watek! jakas ta edukacja dawniej byla niedopracowana, u mnie kladziono nacisk na czytanie ze zrozumieniem. wyrosłam na zidiociałą gówniarę, umiejaca czytac ze zrozumieniem.[/quote] Może i kładziona nacisk na "czytanie ze zrozumieniem", niestety jakoś nie trafiło to na podatny grunt jak widać, to raz. A dwa szkoda, że zaniedbano w Twej edukacji umiejętność układnia myśli w logiczną całość i podstawowych zasad posługiwania się językiem polskim...aaa... Nie wspominając o tym, że chyba ktoś zapomniał nauczyć Cię podstaw kultury... Niedaleko pada jabłko od jabłoni :lol::lol::lol: Fajnie, że umiesz się przyznać kim jesteś - "zidiociałą gówniarą" - trzymaj się tej wersji, bo jest niezwykle prawdziwa :lol::lol::lol: Quote
Charly Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Sylwia K']Irysku, jak już urodzisz i hormony się uspokoją to będzie ci wstyd za to, co teraz piszesz...(...) staram się być miła i wyrozumiała bo sama [B]podczas ciąży byłam jędzą[/B], ale chyba troszkę przegięłaś...[/quote] jeśli tak, to Irysek musiałaby być słoniem.... Quote
Alicja Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Charly']jeśli tak, to Irysek musiałaby być słoniem....[/quote] :cool2: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='irysek']jakies takie [B]to [/B]wychudzone :roll: aha, zapomnialam, ze to nie facecik tylko kolejna[B] kobieta typu bull dogo[/B]. :lol::lol::lol: hehe nie wstyd zasuszony rodzynku, tylko to nie od tego watek! jakas ta edukacja dawniej byla niedopracowana, u mnie kladziono nacisk na czytanie ze zrozumieniem. [COLOR=black]wyrosłam na zidiociałą gówniarę[/COLOR], umiejaca czytac ze zrozumieniem.[/quote] Nie da się przejść obojętnie obok takich słów, nawet jakby bardzo się chciało. Wątek jest publiczny, więc każdy czytać go może i wypowiedzieć się również. Ze smutkiem muszę stwierdzić, że ktoś tu ma duże braki, a wręcz całkowity brak kultury i ogłady. A obrażanie innych to chyba Ci wychodzi najlepiej, bo w innych kwestiach to nie potrafisz niczego poprawnie wyrazić, ani pisownią, ani przejrzystością, ani argumentacją ani niczym innym co charakteryzuje średnio inteligentnego człowieka :roll: Chyba skutecznie unikałaś szkoły, gdy wszelakich podstaw nauczano! Gdzie się nie pojawisz kobieto siejesz głupotę, obrażanie i pogardę dla innych. Więcej pokory dla życia i ludzi. Nie jesteś pępkiem świata, a wręcz przeciwnie. Naucz się szacunku dla innych, to i oni będą Cię szanowali. aaaaa za PW z obelgami dziękuję, już posiadam takowe z obelgami w Twoim wykonaniu :p I jedno co mi się podoba to Twoja samokrytyka "wyrosłam na zidiociałą gówniarę " i muszę całkowicie tutaj z Tobą się zgodzić - faktycznie :p Quote
Asior Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 irysek.......przegięłaś... pojechałaś po bandzie i chociaż tyle, że ponioosłaś karę za to... miałam cały czas nadzieje, ze pisałaś te rzeczy tak dla żartu, żeby nas sprowokowac.. ale po twoich ostatnich postach dochodzę do wniosku, ze naprawde cos z tobą nie tak.... i albo jesteś tak doskonałą aktorką i udajesz tą ciąże i to dziecko, albo po prostu jesteś rozżaloną małolatą, której nie wyszło w życiu i musisz dokopać innym, żeby ci ulżyło.... po prostu dno... dno i siedem metrów mułu.... :shake::shake::shake: Quote
Iza i Avanti Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Bardzo się cieszę, dziecko (bo kobietą nazwać cię nie można), że zostałaś zbannowana... Niestety znając takie osobliwości jak ty, ban niewiele da ci do myślenia. Nigdy nie walczyłaś o to, aby zajść w ciążę. Tak samo jak nie walczyłaś o to, aby tą ciążę utrzymać. Nie brałaś ton lekarstw, nie leżałaś całymi tygodniami w łóżku... NIE MASZ ZASRANEGO PRAWA WYPOWIADAĆ SIĘ NA TEMAT KOBIET, KTÓRE TĄ WALKĘ PRZESZŁY... I MAM NADZIEJĘ, ŻE JUŻ NIGDY TAKIEJ OKAZJI NA DOGO MIEĆ NIE BĘDZIESZ!!! Quote
GameBoy Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 "mam nadzieje, ze nigdy nie bedzie ci dane meic dziecko. ani adoptowane, ani tym bardziej wlasne. a z tego co piszesz to na to sie zapowiada. super. bo takie typy jak ty nie powinny sie powielac" dostałam to od Iryskowej na Krakvecie :evil_lol: nie znam drugiej tak żałosnej, małej i zaślepionej osoby jak ona :evil_lol: Quote
Fifek_Miśki Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Irysku a ja tobie życzę pokory...bo tego życie cię jeszcze chyba nie nauczyło...a szkoda:shake: nie będe tu oryginalna i każda wypowiedź dziewczyn wcześniej - jestem tego samego zdania...nie mieści mi się to w głowie jak można być tak arogancką, takim ignorantem...a forum jest publiczne na szczęście więc nie masz prawa nikomu mówić czy może tu pisać czy nie... No i gratki dla clockwork:evil_lol: witaj Grosiu na świecie:multi: - mam nadzieje że pojawi się tu jakieś foto malutkiej??:loveu: Quote
Soema Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='GameBoy']"mam nadzieje, ze nigdy nie bedzie ci dane meic dziecko. ani adoptowane, ani tym bardziej wlasne. a z tego co piszesz to na to sie zapowiada. super. bo takie typy jak ty nie powinny sie powielac" dostałam to od Iryskowej na Krakvecie :evil_lol: nie znam drugiej tak żałosnej, małej i zaślepionej osoby jak ona :evil_lol:[/quote] Smutne... Gameboy nie martw się :calus: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Soema']Smutne... Gameboy nie martw się :calus: :evil_lol:[/quote] wiesz co ja napisalam tutaj ze mamy trudnosci z poczeciem dziecka i chcemy adoptowac ale naprawde podchodze do tego na luzie i mam dystans jezeli chciala mi sprawic przykrosc to nie tedy droga - przykro mi irysku :evil_lol: wiem jednak, ze sa osoby ktore moglyby sie przejac tworczoscia tego "cuda" Quote
agaga21 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='GameBoy']"mam nadzieje, ze nigdy nie bedzie ci dane meic dziecko. ani adoptowane, ani tym bardziej wlasne. a z tego co piszesz to na to sie zapowiada. super. bo takie typy jak ty nie powinny sie powielac" [/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [SIZE=3]co za [B]#@#%$^#@@![/B][/SIZE]:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: wiecie co, ona jest chyba po prostu chora psychicznie, bo zdrowa osoba nie pisała by takich rzeczy:shake: no cóż, zdarza się, że psychopaci mają dzieci...niestety. martwię się o to jej dziecko....co z nim będzie?:-( przecież ona jest nieobliczalna!jeszcze mu krzywdę zrobi albo np.zostawi gdzieś same i pójdzie....na sushi do knajpy:crazyeye: może należało by gdzieś zgłosić, żeby opieka społeczna miała na dzidzię oko? Quote
Qti Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Co tam irysek i jej bzdurne wywody, Szkoda na nią nerwów, wszak to nie powody. Powód ja Wam napiszę i nie oszczędzę sobie pochwały, Że nie miną 3 kwartały - przyjdzie na świat Qti mały :evil_lol: [SIZE=1]P.S. [/SIZE] [SIZE=1]Chociaż to dlaprzyszłych i już Mam wątek,[/SIZE] [SIZE=1]Ja jestem ojciec i sobie wszedłem na wątek :diabloti:[/SIZE] Quote
Alicja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Fifek_Miśki']Irysku a ja tobie życzę pokory...bo tego życie cię jeszcze chyba nie nauczyło...a szkoda:shake: nie będe tu oryginalna i każda wypowiedź dziewczyn wcześniej - jestem tego samego zdania...nie mieści mi się to w głowie jak można być tak arogancką, takim ignorantem...a forum jest publiczne na szczęście więc nie masz prawa nikomu mówić czy może tu pisać czy nie... No i gratki dla clocwork:evil_lol: witaj Grosiu na świecie:multi: - mam nadzieje że pojawi się tu jakieś foto malutkiej??:loveu:[/quote] [FONT=Arial][B]Fifek , fotaski są na Klocusiowym blogasku :multi::multi::multi:[/B][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Black][B]Co do tej osoby której tu na szczęście nie ma ..... mój TZ facet powiedzmy że wiekowo mógłby być ojcem takiej dziewoi [ na szczęście takiego barachła nie posiadamy ], a człek to nadzwyczaj spokojny i nie stosuje mordobicia rzekł że z to co tu napisała otłukłby jej co nieco [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][B]GameBoy'owa masz racje słowami z takich ust z takiego szmba nie ma sie co przejmować ...i wiesz ...dzieci mówia oliwa zawsze sprawiedliwa ...ja w to wierze .... ona za te wszystkie słowa zapłaci ....jeszcze zapłacze [/B][/FONT] Quote
GameBoy Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][B]GameBoy'owa masz racje słowami z takich ust z takiego szmba nie ma sie co przejmować ...i wiesz ...dzieci mówia oliwa zawsze sprawiedliwa ...ja w to wierze .... ona za te wszystkie słowa zapłaci ....jeszcze zapłacze [/B][/FONT][/quote] ciotka ja jej zle nie zycze, czeka na dziecko oby zaprzestala tych wszystkich przegod o ktorych pisala na miau :evil_lol: Quote
Recommended Posts