Sylwia K Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 będziemy trzymać kciuki z całych sił!! Quote
Asior Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 zegarkowa, weź nr do kogoś z dogo i daj znać ze szpitala... Quote
clockwork Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Asior']zegarkowa, weź nr do kogoś z dogo i daj znać ze szpitala...[/quote] nie bojaj... na liście niezbędnych rzeczy do szpitala mam też spis osób (w tym całe mnóstwo z dogo:oops:) komu o czym mam dać znać ;) z tych zaglądających na pewno Alicja bedzie na bierząco- no i moja siostra ale nie wiem czy bedzie miała głowę żeby tu pisać :evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 a czy tatuś grosi da radę ci towarzyszyć w wydaniu córci na świat?:cool3: Quote
clockwork Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='agaga21']a czy tatuś grosi da radę ci towarzyszyć w wydaniu córci na świat?:cool3:[/quote] no ba! innej opcji nie ma ;) Quote
agaga21 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='clockwork']no ba! innej opcji nie ma ;)[/quote] no to superowo! to trzymam kciuki też za tatusia, co by mu sił starczyło na ciachnięcie pępowiny. tylko uprzedź go, że głupi jaś do wdychania jest dla ciebie a nie dla niego:evil_lol::evil_lol:;) ja musiałam na męża nakrzyczeć w trakcie żeby mi oddał:mad: Quote
Alicja Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cioteczka Alicja melduje sie na posterunku :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
irysek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 no i przegapilam licytacje lozeczka. zla jestem. hehe, ale nie pali sie, najwyzej pospi na poczatku w koszyku, a ja znowu szukam czegos fajnego po allegro. tragedia. jutro wielkie pranie. kiedys w koncu trzeba sie z tym uporac. dzis nie mialam czasu pierdnac, tyle miala do zalatwienia. marze tylko o kapieli, ksiazce, a potem pogapieniu sie w tv. co do zbierania, to ja tez juz gromadzilam rzeczy. juz w pierwszym miesiacu kupilam pierwsza zabawke. jest cala masa rzeczy, ktora glowy sobie zawracac nie musialam, bo chociazby takie ciuchy czekaja na strychu w ilosci iks kartonow. te na teraz juz oddzielone i jutro chyba bede musiala puscic 10 pralek. chyba sobie na uszach pod koniec bede wieszac ubranka, zeby schly hihi. wanienke mam juz upatrzona, taka fisher price z hamaczkiem dla niemowlaka, bardzo wygodna ponoc, ale tez juz jedna przegapilam. jutro zakupie kosmetyki dla mlaucha, te co na teraz potrzebne: krem do pupy linomag/bepanten, olejek do kapieli i oliwka do ciala bubchen. posluchalam mamy ;) do sukcesow zaliczam, to, ze moje manatki juz sa przygotowane. asior, w szpitalu to my bylismy juz w 6tym miesiacu, podczas widzenia z polozna. takze mniej wiecej wiem co i jak wyglada. zmienilo sie to, ze rodze na innej sali, nie na tej z porodami w wodzie :( (nastepne tak urodze). a cala reszta rzeczy tez po drodze robiona, ale zbyt duzo tego wymieniania. trzymam zegarkowa za ciebie kciuki. dasz rade. mam nadzieje, ze pojdziesz na pierwszy ogien :) ja jestem taka twarda, ale jak przyjdzie co do czego to bede panikowac jak ta lala. a co do przyznania sie do tego, ze bolalo czy inne takie, to jasne, ze powiem, bo czemu nie. ja zawsze mowie prawde, takze i tym razem napisze jak poszlo i czy bylo to takie hop siup jak myslalam. zobaczymy jak bedzie. Quote
irysek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 no ciekawe czy juz zegarkowa chwycilo hihi. Quote
agaga21 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 obija się, zamiast brać się do pracy:mad::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [B][FONT=Arial]Spokojnie ...poszli se spać , bez żadnych symptomów przepowiadających poród :evil_lol:[/FONT][/B] Quote
irysek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 jeszcze nie? termin miala na 2 dni temu... u mnie gin tez mowi, ze raczej bedzie po terminie, takze nie dziwie sie zegrakowej, ze sie nie spieszy. Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='agaga21']ale mogą się obudzić:cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no spoko ...jak coś bede wiedzieć to wstaje w nocy i pisze :lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [CENTER][FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=Red][B]PRZEMY[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :kciuki: [/CENTER] Quote
irysek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 o jezu, no i co, 2 godziny temu bylo to przemy... bebiko juz na swiecie? Quote
sacred PIRANHA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 irysek zwariowałaś? dwugodzinny poród to tylko w bajkach:evil_lol: Quote
irysek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 hehe, moja sasiadka rodzila godzine :) Quote
Alicja Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='irysek']o jezu, no i co, 2 godziny temu bylo to przemy... bebiko juz na swiecie?[/quote] [FONT=Arial][B]po 6, 8 , 12 , to możesz zapytać ale nie po 2 :roll: Nadal przemy i dychamy ;)[/B][/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='irysek']hehe, moja sasiadka rodzila godzine :)[/quote] wyjątki potwierdzają regułę:eviltong: Quote
irysek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 e tam, ja szybko urodze, zadne 6 /12 godzin. no, ale trzymam kciuki, zegarkowa tu wpadnie i zobaczy alicja jak jej zle zyczylas - mam na mysli te nascie godzin porodu... bidusia. Quote
Alicja Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='irysek']e tam, ja szybko urodze, zadne 6 /12 godzin. no, ale trzymam kciuki, zegarkowa tu wpadnie i zobaczy alicja jak jej zle zyczylas - mam na mysli te nascie godzin porodu... bidusia.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]obyś się nie przejechała :roll: A Madzia jest świadoma tego ile i jak wygląda poród :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts