Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asior']zegarkowa, weź nr do kogoś z dogo i daj znać ze szpitala...[/quote]
nie bojaj... na liście niezbędnych rzeczy do szpitala mam też spis osób (w tym całe mnóstwo z dogo:oops:) komu o czym mam dać znać ;)
z tych zaglądających na pewno Alicja bedzie na bierząco- no i moja siostra ale nie wiem czy bedzie miała głowę żeby tu pisać :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']no ba! innej opcji nie ma ;)[/quote]
no to superowo!
to trzymam kciuki też za tatusia, co by mu sił starczyło na ciachnięcie pępowiny.
tylko uprzedź go, że głupi jaś do wdychania jest dla ciebie a nie dla niego:evil_lol::evil_lol:;) ja musiałam na męża nakrzyczeć w trakcie żeby mi oddał:mad:

Posted

no i przegapilam licytacje lozeczka. zla jestem. hehe, ale nie pali sie, najwyzej pospi na poczatku w koszyku, a ja znowu szukam czegos fajnego po allegro. tragedia.

jutro wielkie pranie. kiedys w koncu trzeba sie z tym uporac. dzis nie mialam czasu pierdnac, tyle miala do zalatwienia. marze tylko o kapieli, ksiazce, a potem pogapieniu sie w tv.
co do zbierania, to ja tez juz gromadzilam rzeczy. juz w pierwszym miesiacu kupilam pierwsza zabawke. jest cala masa rzeczy, ktora glowy sobie zawracac nie musialam, bo chociazby takie ciuchy czekaja na strychu w ilosci iks kartonow.
te na teraz juz oddzielone i jutro chyba bede musiala puscic 10 pralek. chyba sobie na uszach pod koniec bede wieszac ubranka, zeby schly hihi.
wanienke mam juz upatrzona, taka fisher price z hamaczkiem dla niemowlaka, bardzo wygodna ponoc, ale tez juz jedna przegapilam.
jutro zakupie kosmetyki dla mlaucha, te co na teraz potrzebne: krem do pupy linomag/bepanten, olejek do kapieli i oliwka do ciala bubchen. posluchalam mamy ;)
do sukcesow zaliczam, to, ze moje manatki juz sa przygotowane.

asior, w szpitalu to my bylismy juz w 6tym miesiacu, podczas widzenia z polozna. takze mniej wiecej wiem co i jak wyglada. zmienilo sie to, ze rodze na innej sali, nie na tej z porodami w wodzie :( (nastepne tak urodze).

a cala reszta rzeczy tez po drodze robiona, ale zbyt duzo tego wymieniania.

trzymam zegarkowa za ciebie kciuki. dasz rade. mam nadzieje, ze pojdziesz na pierwszy ogien :) ja jestem taka twarda, ale jak przyjdzie co do czego to bede panikowac jak ta lala. a co do przyznania sie do tego, ze bolalo czy inne takie, to jasne, ze powiem, bo czemu nie. ja zawsze mowie prawde, takze i tym razem napisze jak poszlo i czy bylo to takie hop siup jak myslalam. zobaczymy jak bedzie.

Posted

[quote name='agaga21']ale mogą się obudzić:cool3:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no spoko ...jak coś bede wiedzieć to wstaje w nocy i pisze :lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='irysek']o jezu, no i co, 2 godziny temu bylo to przemy... bebiko juz na swiecie?[/quote]

[FONT=Arial][B]po 6, 8 , 12 , to możesz zapytać ale nie po 2 :roll:

Nadal przemy i dychamy ;)[/B][/FONT]

Posted

e tam, ja szybko urodze, zadne 6 /12 godzin. no, ale trzymam kciuki, zegarkowa tu wpadnie i zobaczy alicja jak jej zle zyczylas - mam na mysli te nascie godzin porodu... bidusia.

Posted

[quote name='irysek']e tam, ja szybko urodze, zadne 6 /12 godzin. no, ale trzymam kciuki, zegarkowa tu wpadnie i zobaczy alicja jak jej zle zyczylas - mam na mysli te nascie godzin porodu... bidusia.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]obyś się nie przejechała :roll:

A Madzia jest świadoma tego ile i jak wygląda poród :razz:[/B][/COLOR][/FONT]