NikaEla Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Bardzo pilnie kupię: GWIAZDĘ ( nie czubek ) w złotym kolorze na szczyt choinki nieaktualne Quote
zebra12 Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Gwiazdę dużą podświetlaną do kolędowania kupię. Quote
paulina83 Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 jakiś książek o Indianach Ameryki Północnej, ale takich batdziej naukowych niż beletrystyka Quote
Isiak Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 6 godzin temu, paulina83 napisał: jakiś książek o Indianach Ameryki Północnej, ale takich batdziej naukowych niż beletrystyka To ja się podepnę :) Quote
Jagienka Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Cześć :) Ja znowu z zapotrzebowaniem na MĘSKIE perfumy lub wodę toaletową :) Ostatnia kupiona na bazarku się właśnie kończy :) Quote
themagda Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 potrzebuję mandolinę do szatkowania jeśli ktoś ma i nie używa chętnie kupię jeśli jest na jakimś bazarku to dajcie link i potrzebuję ubranko małe dla małej suni chihuahua rozmiar 22 ale ciepłe i przeciwdeszczowe , lub przeciwdeszczowe ale żeby piesek był cały otulony. dajcie znać jak gdzieś będzie sunia ma 1,5 kg malutka i dosć wąska ale ja nawet dopasuję byle nie całe szyc od zera. wszystkie moje pieski mają ubranka na każdą pogodę oprócz tej maleńkiej wiekszosć rzeczy jest na nia za wielka ma jedynie sweterek . Niedługo też będę potrzebowała duże ubranko na chihuaha takiego 3,800 kg bo ledwie sie dopina tak mi się spasła. Quote
gosia7 Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 "La vie est belle" perfumy w rozsądnej cenie,mogą być zaczęte. Od dawna o nich marzę,ale szkoda mi pieniędzy na siebie,z celem na zwierzaki byłyby mniejsze wyrzuty sumienia;) Może ktoś dostał jako nietrafiony prezent i chce się pozbyć. Quote
gosia7 Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Dnia 3.01.2020 o 01:39, Rubik napisał: Kalendarz trójdzielny chętnie zakupię :) Ja też Edycja: Nieaktualne Quote
Tyśka) Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Ja bardzo chętnie kupię kalendarz biurkowy, stojący :) Quote
rozi Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Ja bardzo chętnie kupię kalendarz biurkowy, stojący :) Będzie u mnie bardzo ładny, mam kilka fantów od Molly z przeznaczeniem na tę sunię od wózeczka. Quote
Tyśka) Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 5 minut temu, rozi napisał: Będzie u mnie bardzo ładny, mam kilka fantów od Molly z przeznaczeniem na tę sunię od wózeczka. Świetnie, to nie mogę się doczekać bazarku. Quote
themagda Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Ja oprócz szatkownicy mandoliny kupię chętnie maleńki kaganiec dla chihuahua , pyszczek maleńki krótka kufa , jeśli ktoś ma a nie używa to wrzućcie na bazarek i dacie znać moja sunia zjada co popadnie , druga za to zjada kupy kupiłam jej za radą Rozi takie tabletki ale zjada i tabletki i kupę tez.więc gdyby się znalazły 2 sztuki , będę wdzięczna Quote
themagda Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 dodam ze też chętnie kupię łopatke taka do sadzenia roślinek mam na balkonie 5 60 litrowych doniczek i robie co lato moim pieskom tam " las " gdzie one w upały się wylegują wśród lisci , w zieleni , niestety mieszkam w centrum mista i z zielenia krucho a taka łopatka nieduza do donce=zek bardzo mi się przyda jeśli ktos ma niepotrzebną wrzućcie na jakiś bazarek Quote
Rubik Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Dnia 3.01.2020 o 01:39, Rubik napisał: Kalendarz trójdzielny chętnie zakupię :) nieaktualne :) Kupię natomiast: klimy/makatki na ścianę w odcieniach niebieskiego/szarego/żółtego/ gałki do mebli (konkretnie komody) 6 sztuk lustro okrągłe najlepiej w drewnianej ramie Quote
devoner Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 szukam zaproszeń na ślub ręcznie robionych,zaznaczam,że raczej nie będą to tradycyjne zaproszenia typu motyw obrączek czy gołębia.sztuk ok 15 max.pełno tego w necie,ale wolałabym żeby zwierzęta na tym skorzystały Quote
rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Stare wydania książek dla dzieci chętnie obejrzę. Klasyczne ilustracje. Quote
plastelina Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Napisze tu bo sporo osób zagląda. Do 14 lutego wysyłka paczką w ruchu taniej o 1,50 zł z kodem SERCE . https://www.paczkawruchu.pl/ 1 Quote
Isiak Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Dnia 2.02.2020 o 11:19, devoner napisał: szukam zaproszeń na ślub ręcznie robionych,zaznaczam,że raczej nie będą to tradycyjne zaproszenia typu motyw obrączek czy gołębia.sztuk ok 15 max.pełno tego w necie,ale wolałabym żeby zwierzęta na tym skorzystały Strasznie mnie zaciekawiłaś, co będzie na tych zaproszeniach :) Quote
tatankas Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Jak by miał ktoś na zbyciu takie frisbee jak psiok w gębie ma,moja jak widać ma,ale dla jej siostrzyczki szukam: Quote
Tyśka) Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 25 minut temu, tatankas napisał: Jak by miał ktoś na zbyciu takie frisbee jak psiok w gębie ma,moja jak widać ma,ale dla jej siostrzyczki szukam: Powinnam mieć, praktycznie nieużywane, ale... u rodziców (w sensie - w psim pudle), więc dopiero będę mieć dostęp pod koniec lutego/na początku marca :(. Niestety.... chyba, że pilne i pali się to wtedy zaangażuję rodziców do zanurkowania do psiego pudła i uświadomienia ich tym samym, ile tego mój pies ma :D 1 Quote
tatankas Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Powinnam mieć, praktycznie nieużywane, ale... u rodziców (w sensie - w psim pudle), więc dopiero będę mieć dostęp pod koniec lutego/na początku marca :(. Niestety.... chyba, że pilne i pali się to wtedy zaangażuję rodziców do zanurkowania do psiego pudła i uświadomienia ich tym samym, ile tego mój pies ma :D Nie śpieszy się,wezmę każdą ilość i o każdej porze ;) Najlepsza zabawka dla boksiów i najtrwalsza jak do tej pory,kiedyś dodawana do karmy w gratisie,bardzo mi tego brakuje :/ Quote
Recommended Posts