Jump to content
Dogomania

Co chcecie KUPIĆ na bazarku. Zanim napiszesz PRZECZYTAJ pierwszy post!!!

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, rozi napisał:

Oddam mój stary aparat cyfrowy, zupełnie zapomniałam, że leży w szufladzie od czterech lat. Nikon Coolpix L3

Jakość zdjęć sprzed lat, ale wygodny o tyle, że działa na dwa paluszki.

To może mogłabyś go podarować dla DORA1020? Ona pisała ostatnio że już padł jej na amen jej aparat a tylko ona szczebrzeszyńskim zwierzakom może robić fotki. Bardzo jej brak takiego sprzetu. Proszę pomyśl o tym...

Perełka1 - proszę nie gniewaj się :-).

Posted
2 godziny temu, AlfaLS napisał:

To może mogłabyś go podarować dla DORA1020? Ona pisała ostatnio że już padł jej na amen jej aparat a tylko ona szczebrzeszyńskim zwierzakom może robić fotki. Bardzo jej brak takiego sprzetu. Proszę pomyśl o tym...

Ja nie mam o czym myśleć, z założenia podarowałam każdemu, kto zajmuje się bezdomniakami i potrzebuje aparatu. Perełka zgłosiła się pierwsza, więc jeśli nie zmieni zdania, to sprawa nieaktualna.

Popytam wśród znajomych, teraz każdy ma aparat w telefonie i może leży u kogoś, tak jak u mnie, cyfrówka niepotrzebna.

Posted
2 godziny temu, rozi napisał:

Ja nie mam o czym myśleć, z założenia podarowałam każdemu, kto zajmuje się bezdomniakami i potrzebuje aparatu. Perełka zgłosiła się pierwsza, więc jeśli nie zmieni zdania, to sprawa nieaktualna.

Popytam wśród znajomych, teraz każdy ma aparat w telefonie i może leży u kogoś, tak jak u mnie, cyfrówka niepotrzebna.

Ok, rozumiem. Z góry dziękuje za podpytanie, może będzie szczęście :-).

Posted
Dnia ‎2019‎-‎09‎-‎03 o 20:07, AlfaLS napisał:

Ok, rozumiem. Z góry dziękuje za podpytanie, może będzie szczęście :-).

Rozmawiałam z Perełką i zrezygnowała z aparatu na rzecz DORA1020. Proszę o kontakt na PW.

Posted
13 godzin temu, rozi napisał:

Rozmawiałam z Perełką i zrezygnowała z aparatu na rzecz DORA1020. Proszę o kontakt na PW.

Super! Perełko bardzo dziękuję! Już piszę na wątku szczebrzeszyniaków żeby DORA1020 skontaktowała się z Tobą. 

Jeszcze raz obu Wam bardzo dziękuję!

• 4 weeks later...
Posted
10 godzin temu, maarit napisał:

W imieniu znajomej szukam torby na laptopa 15", takiej w miarę mocnej ale bez bajerów.

Miał tutaj ktoś... kiedyś.... 

Ja mam,

szer.40cm dl 35.Kasa by poszla na Maksia.Stan idealny.

Posted
11 godzin temu, maarit napisał:

W imieniu znajomej szukam torby na laptopa 15", takiej w miarę mocnej ale bez bajerów.

Miał tutaj ktoś... kiedyś.... 

2 godziny temu, UlaFeta napisał:

Ja mam,

szer.40cm dl 35.Kasa by poszla na Maksia.Stan idealny.

Jest tutaj. Zapraszamy.

Posted
Dnia 6.09.2019 o 20:12, AlfaLS napisał:

Super! Perełko bardzo dziękuję! Już piszę na wątku szczebrzeszyniaków żeby DORA1020 skontaktowała się z Tobą. 

Jeszcze raz obu Wam bardzo dziękuję!

Mam aparat,mogę wysłać ,tylko proszę o adres.Nie znam się,ale jakieś tam fotki wychodziły.

Posted
15 godzin temu, arim napisał:

Mam aparat,mogę wysłać ,tylko proszę o adres.Nie znam się,ale jakieś tam fotki wychodziły.

Arim, już pytam na wątku szczebreszyniaków czy DORA potrzebuje. Wiem, że jej tam dość często się uszkadzają czy psują te aparaty bo ona z nimi pracuje w trudnych warunkach. Poproszę żeby skontaktowała się z Tobą :-).

• Like 1
Posted

Ja stale poszukuję ubranek zimowych małych , dotałam 3 kupiłam jedno za duze i odesłałam na następny bazarek , Piesków jest 6 w potrzebie ubraniowej , 4 mają cos ale przydałoby się jeszcze dla dwuch i coś zimowego, marzę o ubranku dla Bambisi najmniejszej z czterema nogami bo ona wyjątkowo marznie. Chetnie bym na bazarku widziała ciuszki dla małych piesków.

Posted
2 godziny temu, themagda napisał:

Ja stale poszukuję ubranek zimowych małych , dotałam 3 kupiłam jedno za duze i odesłałam na następny bazarek , Piesków jest 6 w potrzebie ubraniowej , 4 mają cos ale przydałoby się jeszcze dla dwuch i coś zimowego, marzę o ubranku dla Bambisi najmniejszej z czterema nogami bo ona wyjątkowo marznie. Chetnie bym na bazarku widziała ciuszki dla małych piesków.

tu są ciepłe ubranka  pewnie nie na Bambisię  ale zajrzyj

https://www.dogomania.com/forum/topic/350609-próbki-perfum-żele-chupa-chups-mydło-minionek-do-15102019/

• Like 1
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Marzy mi się zaparzaczka do herbaty taka kulka metalowa z dziórkami jak to dawnieszymi czasy zaparzało się w szklanve , uwielbiam herbatę liściastą ale nie wiem jak ją zaparzać jak ktos ma a ie u zywa to wstawcie na bazarek . Już kupiłam kilka ubranej=k ale jednego brak na duzą chihuaha co mi się spasła po sterylizacji i nie pasuje nic z tych co mam.

Posted
Dnia 4.12.2019 o 02:23, themagda napisał:

Marzy mi się zaparzaczka do herbaty taka kulka metalowa z dziórkami jak to dawnieszymi czasy zaparzało się w szklanve , uwielbiam herbatę liściastą ale nie wiem jak ją zaparzać jak ktos ma a ie u zywa to wstawcie na bazarek . Już kupiłam kilka ubranej=k ale jednego brak na duzą chihuaha co mi się spasła po sterylizacji i nie pasuje nic z tych co mam.

ja mam dołożę do tego bazarku

https://www.dogomania.com/forum/topic/350996-rozmaitości-dla-dt-mestudio-zapraszam-do-15-grudnia-do-2100/