rozi Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 10 minut temu, Perełka1 napisał: ile chcesz za niego rozi? Nic. Wysyłka tylko. Quote
Perełka1 Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 4 minuty temu, rozi napisał: Nic. Wysyłka tylko. ok, to odezwe sie Quote
AlfaLS Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 4 godziny temu, rozi napisał: Oddam mój stary aparat cyfrowy, zupełnie zapomniałam, że leży w szufladzie od czterech lat. Nikon Coolpix L3 Jakość zdjęć sprzed lat, ale wygodny o tyle, że działa na dwa paluszki. To może mogłabyś go podarować dla DORA1020? Ona pisała ostatnio że już padł jej na amen jej aparat a tylko ona szczebrzeszyńskim zwierzakom może robić fotki. Bardzo jej brak takiego sprzetu. Proszę pomyśl o tym... Perełka1 - proszę nie gniewaj się :-). Quote
rozi Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 2 godziny temu, AlfaLS napisał: To może mogłabyś go podarować dla DORA1020? Ona pisała ostatnio że już padł jej na amen jej aparat a tylko ona szczebrzeszyńskim zwierzakom może robić fotki. Bardzo jej brak takiego sprzetu. Proszę pomyśl o tym... Ja nie mam o czym myśleć, z założenia podarowałam każdemu, kto zajmuje się bezdomniakami i potrzebuje aparatu. Perełka zgłosiła się pierwsza, więc jeśli nie zmieni zdania, to sprawa nieaktualna. Popytam wśród znajomych, teraz każdy ma aparat w telefonie i może leży u kogoś, tak jak u mnie, cyfrówka niepotrzebna. Quote
Isiak Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 4 godziny temu, rozi napisał: teraz każdy ma aparat w telefonie Nie każdy :))))) Quote
AlfaLS Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 2 godziny temu, rozi napisał: Ja nie mam o czym myśleć, z założenia podarowałam każdemu, kto zajmuje się bezdomniakami i potrzebuje aparatu. Perełka zgłosiła się pierwsza, więc jeśli nie zmieni zdania, to sprawa nieaktualna. Popytam wśród znajomych, teraz każdy ma aparat w telefonie i może leży u kogoś, tak jak u mnie, cyfrówka niepotrzebna. Ok, rozumiem. Z góry dziękuje za podpytanie, może będzie szczęście :-). Quote
rozi Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Dnia 2019-09-03 o 20:07, AlfaLS napisał: Ok, rozumiem. Z góry dziękuje za podpytanie, może będzie szczęście :-). Rozmawiałam z Perełką i zrezygnowała z aparatu na rzecz DORA1020. Proszę o kontakt na PW. Quote
AlfaLS Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 13 godzin temu, rozi napisał: Rozmawiałam z Perełką i zrezygnowała z aparatu na rzecz DORA1020. Proszę o kontakt na PW. Super! Perełko bardzo dziękuję! Już piszę na wątku szczebrzeszyniaków żeby DORA1020 skontaktowała się z Tobą. Jeszcze raz obu Wam bardzo dziękuję! Quote
sunia2000 Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 Poszukuje szelek w typie guard dla średniaka, najlepiej na 4 klamry z szerszym pasem piersiowym. Quote
UlaFeta Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 10 godzin temu, maarit napisał: W imieniu znajomej szukam torby na laptopa 15", takiej w miarę mocnej ale bez bajerów. Miał tutaj ktoś... kiedyś.... Ja mam, szer.40cm dl 35.Kasa by poszla na Maksia.Stan idealny. Quote
jola&tina Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 11 godzin temu, maarit napisał: W imieniu znajomej szukam torby na laptopa 15", takiej w miarę mocnej ale bez bajerów. Miał tutaj ktoś... kiedyś.... 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Ja mam, szer.40cm dl 35.Kasa by poszla na Maksia.Stan idealny. Jest tutaj. Zapraszamy. Quote
arim Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Dnia 6.09.2019 o 20:12, AlfaLS napisał: Super! Perełko bardzo dziękuję! Już piszę na wątku szczebrzeszyniaków żeby DORA1020 skontaktowała się z Tobą. Jeszcze raz obu Wam bardzo dziękuję! Mam aparat,mogę wysłać ,tylko proszę o adres.Nie znam się,ale jakieś tam fotki wychodziły. Quote
AlfaLS Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 15 godzin temu, arim napisał: Mam aparat,mogę wysłać ,tylko proszę o adres.Nie znam się,ale jakieś tam fotki wychodziły. Arim, już pytam na wątku szczebreszyniaków czy DORA potrzebuje. Wiem, że jej tam dość często się uszkadzają czy psują te aparaty bo ona z nimi pracuje w trudnych warunkach. Poproszę żeby skontaktowała się z Tobą :-). 1 Quote
themagda Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Ja stale poszukuję ubranek zimowych małych , dotałam 3 kupiłam jedno za duze i odesłałam na następny bazarek , Piesków jest 6 w potrzebie ubraniowej , 4 mają cos ale przydałoby się jeszcze dla dwuch i coś zimowego, marzę o ubranku dla Bambisi najmniejszej z czterema nogami bo ona wyjątkowo marznie. Chetnie bym na bazarku widziała ciuszki dla małych piesków. Quote
Aldrumka Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 2 godziny temu, themagda napisał: Ja stale poszukuję ubranek zimowych małych , dotałam 3 kupiłam jedno za duze i odesłałam na następny bazarek , Piesków jest 6 w potrzebie ubraniowej , 4 mają cos ale przydałoby się jeszcze dla dwuch i coś zimowego, marzę o ubranku dla Bambisi najmniejszej z czterema nogami bo ona wyjątkowo marznie. Chetnie bym na bazarku widziała ciuszki dla małych piesków. tu są ciepłe ubranka pewnie nie na Bambisię ale zajrzyj https://www.dogomania.com/forum/topic/350609-próbki-perfum-żele-chupa-chups-mydło-minionek-do-15102019/ 1 Quote
NikaEla Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Kupię nieduży ekspres ciśnieniowy, z kolbą ( nie na kapsułki), oczywiście używany i niedrogi ( bo to do pracy) Quote
Tyśka) Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 Kupię obróżki, dowolny rozmiar - to ma być prezent dla bezdomnych hotelowanych psiaków:) EDIT: Nieaktualne. Quote
plastelina Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Czy ktoś ma na sprzedaż książkę smażone zielone pomidory ? Quote
Jo37 Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 20 minut temu, plastelina napisał: Czy ktoś ma na sprzedaż książkę smażone zielone pomidory ? Poszukam. 1 Quote
Aldrumka Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 4 godziny temu, plastelina napisał: Czy ktoś ma na sprzedaż książkę smażone zielone pomidory ? i ja szperam ale chyba oddalam :) 1 Quote
Moli@ Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Potrzebny INTERFERON dla kotka..., może ktoś ma i może odsprzedać __________________ nieaktualne, dziękuję za pomoc :) Quote
themagda Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Marzy mi się zaparzaczka do herbaty taka kulka metalowa z dziórkami jak to dawnieszymi czasy zaparzało się w szklanve , uwielbiam herbatę liściastą ale nie wiem jak ją zaparzać jak ktos ma a ie u zywa to wstawcie na bazarek . Już kupiłam kilka ubranej=k ale jednego brak na duzą chihuaha co mi się spasła po sterylizacji i nie pasuje nic z tych co mam. Quote
Aldrumka Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Dnia 4.12.2019 o 02:23, themagda napisał: Marzy mi się zaparzaczka do herbaty taka kulka metalowa z dziórkami jak to dawnieszymi czasy zaparzało się w szklanve , uwielbiam herbatę liściastą ale nie wiem jak ją zaparzać jak ktos ma a ie u zywa to wstawcie na bazarek . Już kupiłam kilka ubranej=k ale jednego brak na duzą chihuaha co mi się spasła po sterylizacji i nie pasuje nic z tych co mam. ja mam dołożę do tego bazarku https://www.dogomania.com/forum/topic/350996-rozmaitości-dla-dt-mestudio-zapraszam-do-15-grudnia-do-2100/ Quote
Recommended Posts