ferroz Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Jumi urodzila sie- maj 2009,wystepowala na wystawach w klasie mlodziezy i juz udało nam sie zrobic hodowlanke,ale napewno jeszcze bedzie w tym roku na 2 wystawach i w przyszlym roku.chyba bedziemy w kielcach,zdjecia wkleimy w weekend. Quote
Ernestooo Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='ferroz']Jumi urodzila sie- maj 2009,wystepowala na wystawach w klasie mlodziezy i juz udało nam sie zrobic hodowlanke,ale napewno jeszcze bedzie w tym roku na 2 wystawach i w przyszlym roku.chyba bedziemy w kielcach,zdjecia wkleimy w weekend.[/QUOTE] A to mi wielkie osiągnięcie. Tylko na to Cię stać? Kto z kim przestaje takim się staje. Quote
Agniechaś Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 a co to za komentarz, nie lubię takich zadufańców!!! buuuuuuu!!!! do ferroz: my też wybieramy się do kielc z cavalierem Baldomero, może się zobaczymy? Quote
ferroz Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 czyli do miłego zobaczenia, a w jakim wieku jest Sumiko? Quote
Agniechaś Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ma zaledwie 4 miesiące po jakich rodzicach jest Jumi? Quote
pettit84 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Witam wszystkich posiadaczy czinów. Mam pytania związane z tą rasą, niestety w internecie przynajmniej po polsku jest niewiele informacji, jeżeli mogłabym prosić o odpowiedzi to z góry dziękuję. Czy pieski tej rasy mają problem z zachowaniem/nauką czystości w domu? Czy samce mają tendencję do znaczenia terenu? Jakie choroby są najczęstsze u tej rasy ( oprócz chorób oczu i wypadającej rzepki )? Na co należy zwrócić szczególną uwagę przy wyborze hodowli? Wiem, że pieski tej rasy mogą mieć niepełne uzębienie czy jest to dopuszczalne przy piesku wystawowym? Quote
Agniechaś Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 co do zachowania czystości to mogę się wypowiedzieć tylko o moich doświadczeniach, a ja mam bardzo dobre.bardzo szybko się moja mała nauczyła i nie ma z tym problemu, poprostu wie po co wychodzi na dwór. Quote
aneta75 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Moja Alfeczka ma 6 miesięcy i wszystkie potrzeby załatwia na dworze.To chyba jakiś mit.W każdej rasie bywają swinki.Moja mama miala yorka i paskudzil w domu do śmierci.Nawet w lóżku kilka razy zrobił kupę Quote
Recommended Posts