Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agasc']Co prawda,to nie ja na ten temat napisałam,ale ediiiii napisał/a prawdę.
Na stronie hodowli w historii jest ENGISEN Xandria która od 2000 do 2005r rodziła 6 razy:crazyeye:.[/quote]
Przepraszam :oops: :oops: :oops: :oops:
w ten sposób wyszedłem na głąba :evil_lol: i mogę śmiać się z samego siebie
pisząc o miotach zarzuciłem komuś brak rzetelności opierając się na swojej pamięci ale jak to bywa wiedziałem że dzwonią ale nie wiedziałem w którym kościele jeszcze raz przepraszam

Posted

Tez nie zdazylam obejrzec zdjec szczeniat. Skoro jednak zniknely z internetu to znaczy, ze nie ma sie czym "chwalic". Poza tym P.ohisama nie reklamuje miotu na stronie hodowli, czy ten fakt nie daje do myslenia?

Posted

[quote name='Agappe']czy coś się zmieniło w kwestii tych szczeniąt???

będa one rodowodowe???

Ze strony hodowli ,,zniknęły''w ogóle bullterriery,łącznie z matką:crazyeye:

• 1 month later...
Posted

no to chyba już pierwszy szczeniaczek z tego miotu szuka nowego domu:

[url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2005433_sliczna_suczka_w_typie_akita_inu.html]

• 9 months later...
Posted

Minął rok od urodzenia szczeniąt bullowatych w Co ty Na to.
Jak dzisiaj wyglądają i gdzie mieszkają:-( możecie zobaczyć tutaj:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/184455-3.05.2010-Kujawsko-Pomorska-WPR-Bydgoszcz?p=14581834#post14581834[/url]

• 2 years later...
Posted

[quote name='Agappe']czy coś się zmieniło w kwestii tych szczeniąt???
będa one rodowodowe???
u nas właścicielka hodowli co ty na to (ohisama) znowu szaleje po forum -
już i tak część zostało ocenzurowane przez admina, bo ohisama używała niecenzuralnych słów
może coś by się dało zrobić wspólnie z tą hodowlą?[/QUOTE]

Na wstępie witam wszystkich, i od razu przepraszam za odpowiadanie w tak starym temacie, jednak sytuacja zmusiła mnie do działania i postanowiłem wam o tym opowiedzieć.
Otóż chciałbym zakupić szczeniaczka Akitę, w tym celu wysłałem maila o tej samej treści do kilku hodowli w tym też do niesławnej "cotynato"
Treść maila wklejam poniżej żeby nie było niedomówień:
[QUOTE][I]
[/I] [I]Witam
[/I]
[I]Poszukuję psa rasy Akita Inu w wieku do 3-6 miesięcy najlepiej pręgowany, aczkolwiek nie jest to wymóg gdyż z psem jak z człowiekiem, gdy będzie miał to coś w oczach to nie ważne pręgowany czy czerwony, w cenie do 2.500 zł, do odebrania niestety dopiero przed Nowym rokiem.
[/I]
[I]Jeżeli dysponują Państwo, lub będą dysponować w najbliższej przyszłości podobnym psiakiem, bardzo byłbym zobowiązany o taką informację z dołączonym zdjęciem szczeniaka i rodziców.[/I]
[I]Pozdrawiam serdecznie[/I]
[I]Marek[/I]

[/QUOTE]

Najpierw nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, więc ponowiłem moje pytanie, jednakże milczenie mnie zastanowiło więc wrzuciłem w Google hasło "hodowla cotynato opinie", i pojawiła się dokładnie ta strona na której przeczytałem o wyczynach właścicielki, o jej próbie oszustwa i wulgarności w stosunku do innych forumowiczów.
Postanowiłem więc nie kupować u tej Pani, wysyłając jej kolejnego maila o treści:

[QUOTE][I]Witam raz jeszcze.
Jednak nie zamierzam u Pani kupować psiaka ze względu na oszustwo jakiego próbowała się Pani dopuścić.
Nawet za 500zł bym nie wziął, bo może okazać się czymś całkiem innym.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/136951-Bullterriery-z-hodowli-Co-ty-na-to-oszustwo[/URL]!!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/184455-3.05.2010-Kujawsko-Pomorska-WPR-Bydgoszcz?p=14581834#post14581834[/URL][/I]
[/QUOTE]

Odpowiedź jaką otrzymałem nie była zbyt przyjemna, cytuję "Za to ja bym cie za 500 wzieła...kreca mnie debile :)"
A po chwili kolejny mail o treści: "Powiedziałam ci - won szmaciarzu :)"

Postanowiłem opisać ową sytuację, aby przestrzec innych chętnych na zakup psa z jej hodowli.