elmas Posted April 15 Author Posted April 15 No i dotarliśmy do mety 😸 Bardzo dziękuję za zakupy i wszelką obecność na bazarku, który dzięki Wam wciąż utrzymywał się na pierwszej stronie, mimo rażących zaniedbań ze strony gospodyni 😉 Rozliczenia rozesłałam, czekam na decyzje w sprawie wysyłki paczek. Kolejny bazarek, na który już teraz serdecznie zapraszam, wystartuje prawdopodobnie 25 kwietnia. Do zobaczenia! Quote
Nadziejka Posted April 15 Posted April 15 Dziękuję pięknie Dnia 15.04.2025 o 19:39, elmas napisał: Teraz to już mniej niż dwie godziny 😸 poproszę wysyłkę dopiero po kolejnym kramiku serdeczności posyłam za dni kilka wpłacę ♡ 1 Quote
elmas Posted April 18 Author Posted April 18 Dnia 17.04.2025 o 17:54, Koki-99 napisał: Paczka odebrana, serdecznie dziękuję 🌸 Bardzo dziękuję za potwierdzenie 💚 Nie zapytałam Cię wcześniej (choć powinnam była), czy nie chcesz poczekać z wysyłką do następnego bazarku, który ruszy 25 kwietnia, więc jeśli coś na nim kupisz, możesz liczyć na duży rabat na koszt dostawy 🙂 1 Quote
elmas Posted April 18 Author Posted April 18 Bardzo dziękuję za kolejne wpłaty - od mdk8 (której dodatkowo dziękuję za dużą nadpłatę) i AlfyLS 😊 Quote
Nadziejka Posted Tuesday at 08:03 PM Posted Tuesday at 08:03 PM Serdecznie przepraszam jeszcze nie posłałam pieniążków Quote
elmas Posted Tuesday at 10:50 PM Author Posted Tuesday at 10:50 PM Dnia 22.04.2025 o 22:03, Nadziejka napisał: Serdecznie przepraszam jeszcze nie posłałam pieniążków Nic nie szkodzi - możemy umówić się na zapłatę po następnym bazarku (który skończy się na początku maja) 🍀 Quote
Nadziejka Posted Tuesday at 10:51 PM Posted Tuesday at 10:51 PM Dnia 23.04.2025 o 00:50, elmas napisał: Nic nie szkodzi - możemy umówić się na zapłatę po następnym bazarku (który skończy się na początku maja) 🍀 Bardzo bardzo przepraszam postaram w najbliższych dniach 1 Quote
Nadziejka Posted Wednesday at 06:56 PM Posted Wednesday at 06:56 PM Melduję że pieniązki teraz wpłaciłam dziękuję pozdrawiam ♡ 1 Quote
elmas Posted yesterday at 10:13 AM Author Posted yesterday at 10:13 AM Dnia 23.04.2025 o 20:56, Nadziejka napisał: Melduję że pieniązki teraz wpłaciłam dziękuję pozdrawiam ♡ Wpłata dotarła, bardzo dziękuję 🙂 Ponieważ Murka potwierdziła otrzymanie przelewów na wątku szczebrzeszyńskim i na tym poświęconym Gryzi (poniżej zrzuty ekranu), bazarek uważam za rozliczony. Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję. Mam nadzieję, że jutro wystartujemy z kolejnym bazarkiem 😀 Quote
Recommended Posts