elmas Posted April 13 Author Posted April 13 Dnia 13.04.2025 o 21:25, Nadziejka napisał: Poprosimy 26 a spokojnej nocy ♡ Bardzo dziękuję, spokojnej nocy 💚 Quote
Koki-99 Posted April 14 Posted April 14 Poproszę jeszcze 19.1 i 26B. Dodasz coś jeszcze? Jak nie to możemy pakować. Quote
elmas Posted April 14 Author Posted April 14 Dnia 14.04.2025 o 08:47, Koki-99 napisał: Poproszę jeszcze 19.1 i 26B. Dodasz coś jeszcze? Jak nie to możemy pakować. Dziękuję, zapisałam 🙂 Wieczorem dołożę jeszcze dwie mielone kawy, dwa płyny do naczyń i to już chyba będzie wszystko. Czy coś dobierzesz, czy nie, jutro rano mogę wysłać paczkę. Quote
Nadziejka Posted April 14 Posted April 14 Gdybyś miała wyczarowała kawunię Tchibo żółtą to ja poproszę kup teraz ☘️ tak na wszelki Moc pozdrowień Quote
Koki-99 Posted April 14 Posted April 14 Dnia 14.04.2025 o 11:15, elmas napisał: Dziękuję, zapisałam 🙂 Wieczorem dołożę jeszcze dwie mielone kawy, dwa płyny do naczyń i to już chyba będzie wszystko. Czy coś dobierzesz, czy nie, jutro rano mogę wysłać paczkę. To raczej nic nie dobiorę, bo plyn ostatnio kupowalam, a kawa tylko ziarnista póki co. Piszę pw. Quote
elmas Posted April 14 Author Posted April 14 Dnia 14.04.2025 o 11:29, Nadziejka napisał: Gdybyś miała wyczarowała kawunię Tchibo żółtą to ja poproszę kup teraz ☘️ tak na wszelki Moc pozdrowień Tym razem niestety mam tylko Wosebę, ale jeśli zdobędę Tchibo na któryś z kolejnych bazarków, dam znać 💙 Quote
elmas Posted April 14 Author Posted April 14 Ja też podrzucę i przypomnę, że dzisiaj będzie ostatnia mała dokładka, a jutro kończymy bazarek 😀 Quote
elmas Posted April 14 Author Posted April 14 Dokładka jednak jest trochę okrojona - przepraszam, że nie dotrzymałam swojej zapowiedzi, ale kawa być może znajdzie się dopiero na następnym bazarku, mniej więcej 25 kwietnia, nie mogę też znaleźć jednego płynu do naczyń 😔 Quote
elmas Posted April 14 Author Posted April 14 Dnia 14.04.2025 o 20:50, AlfaLS napisał: 22.1 poproszę 🙂 Dziękuję ☺️ Quote
elmas Posted April 15 Author Posted April 15 Słoneczne dzień dobry 🌞 Dotarła wpłata (z nadpłatą) od Koki-99 - bardzo dziękuję. 1 Quote
Recommended Posts