elik Posted April 11 Author Posted April 11 Przepraszam, że nie jestem na bazarku tak często, jak dawniej. Pobyt tu, przeplata się z godzinami snu. Właśnie budzik zbudził mnie na podanie psiakom wieczornych leków i pewnie przez najbliższe 2 godziny będę aktywna. Quote
elik Posted April 11 Author Posted April 11 Pani Irenka zgłosiła kolejne licytacje 🙂 1 C za 15,00 zł 5 A obie sztuki po 7,00 zł Bardzo dziękujemy Pani Irenko Quote
elik Posted April 11 Author Posted April 11 Dnia 11.04.2025 o 14:35, Nesiowata napisał: 4B i 5A - po 1 szt. Bardzo dziękujemy Danusiu Quote
agat21 Posted April 11 Posted April 11 Spodnie beżowe i czarne w opcji KT proszę, rozmiar M. Szelki dla psa - jaki to rozmiar? Jest jakaś waga podana? Bo L niewiele mi mówi.. Quote
agat21 Posted April 11 Posted April 11 Dokładam od siebie perfumy na bazarek. Elu, przeklej do odpowiedniego posta. 1 Quote
agat21 Posted April 11 Posted April 11 Poczuj gorącą energię z Missguided Babe Heat Wodą perfumowaną, damską 80ml. Missguided Babe Heat to wyjątkowa woda perfumowana, skomponowana dla kobiet, które biorą z życia pełnymi garściami i nie boją się okazywać swojej energii i pasji. Ta 80ml butelka skrywa w sobie perfekcyjną mieszankę owocowych, kwiatowych i ziemistych tonów, które żywo reagują na każdy ruch, pobudzając zmysły do działania. Babe Heat otwiera się żywym, owocowym akordem gruszki i kokosa, które razem tworzą niepowtarzalną symfonię aromatów. Te ekscytujące nuty głowy natychmiast wnikają w zmysły, dając poczucie świeżości i jasności. Serce zapachu ukrywa w sobie romantyczne kwiatowe tony, które w cudowny sposób współtworzą harmonię z bazą słodkiej wanilii, ciemnego bobu tonka i ziemistej paczuli. To zrównoważona kombinacja, która tworzy wyjątkowy, intensywny i trwały zapach, pulsujący energią. Missguided Babe Heat to nie tylko woda perfumowana. To symfonia zapachów, która jest jak iskra - pobudza, inspiruje i dodaje sił. Jak gorący, słoneczny dzień, pełen możliwości i niezapomnianych doświadczeń. Odnajdź swoją pasję z Missguided Babe Heat Wodą perfumowaną, damską 80ml. To nie tylko perfumy, to styl życia. To Ty - pełna energii, niezależna i niepowtarzalna. Poczuj gorącą energię Babe Heat - zapachu, który jest tak wyjątkowy jak Ty. 1 Quote
agat21 Posted April 11 Posted April 11 Odkryj mistyczną podróż do krainy zapachów z Missguided Babe Spirit Wodą perfumowaną, damską 80ml. Missguided Babe Spirit to woda perfumowana dla kobiet, która przeniesie Cię w nieznane rejony kwiatowo-owocowych zapachów. Zainspirowana tropikalnymi wodami i wolnym duchem, ta 80ml butelka jest esencją przygody, otwierając drzwi do nowych, nieodkrytych jeszcze horyzontów. Babe Spirit to niezwykła kompozycja zapachowa, która rozpoczyna swoją symfonię nutami soczystego arbuza i słodkiej waty cukrowej. To początek ekscytującej podróży, która otwiera umysł i pobudza serce. Kontynuując tę zapachową odyseję, odkrywasz kwiatowo-zielony akord, który dominują delikatna frezja i tajemniczy akordy drzewne. To serce zapachu, które kołysze i ukoją Twoje zmysły, zanim płynnie przechodzi w ciepłą bazę. Podstawa zapachu to kojące białe piżmo otulone wstążkami przędzonego cukru. To spokojne zakończenie podróży, które pozwala na chwilę relaksu i refleksji. Quote
agat21 Posted April 11 Posted April 11 Perfumy cruelty- free. Po 80 ml każde. Nowe, ale bez pudełeczek, kilka razy tylko psiknięte. 1 Quote
elik Posted April 11 Author Posted April 11 Dnia 11.04.2025 o 19:15, agat21 napisał: Perfumy cruelty- free. Po 80 ml każde. Nowe, ale bez pudełeczek, kilka razy tylko psiknięte. Agatko bardzo serdecznie dziękuję Lajki mi się skończyły, ale jutro wrócą 🙂 Quote
elik Posted April 11 Author Posted April 11 Dnia 11.04.2025 o 19:11, agat21 napisał: Spodnie beżowe i czarne w opcji KT proszę, rozmiar M. Szelki dla psa - jaki to rozmiar? Jest jakaś waga podana? Bo L niewiele mi mówi.. Bardzo serdecznie dziękujemy Agatko Chodzi o spodnie nr 22 i 23 prawda? Quote
elik Posted April 11 Author Posted April 11 Dnia 11.04.2025 o 20:54, elik napisał: Szelki dla psa - jaki to rozmiar? Jest jakaś waga podana? Bo L niewiele mi mówi.. W tym temacie musimy poczekać na Bożenkę 🙂 Quote
limonka80 Posted April 12 Posted April 12 Dnia 11.04.2025 o 19:11, agat21 napisał: Szelki dla psa - jaki to rozmiar? Jest jakaś waga podana? Bo L niewiele mi mówi.. https://allegro.pl/oferta/zoofari-szelki-dla-psa-regulowane-niebieskie-rozmiar-l-17330606314 Szelki kupiłam na jakimś bazarku dla mojego Kacperka, ale nawet bez mierzenia widziałam że dla niego za duże. Znalazłam takie same na allegro, u góry masz link, tam są wymiary i opis, ale dla pewności zmierzyłam też te u mnie - zgadza się 🙂 Quote
limonka80 Posted April 12 Posted April 12 Dnia 9.04.2025 o 12:06, elik napisał: 36. Składany kojec dla psa, kota. Rozm. 110x85x60 C.W. - 50,00 zł Chciałam dodać, że ta budka jest bardzo fajna, myślę że spokojnie mogłyby w niej spać dwa albo trzy małe psy (lub koty) które potrzebują w domu swojego azylu. Z boku widać Kacperka który waży 12 kg ... Quote
limonka80 Posted April 12 Posted April 12 Dnia 9.04.2025 o 12:06, elik napisał: 36. Składany kojec dla psa, kota. Rozm. 110x85x60 C.W. - 50,00 zł Ta budka z kolei jest w znacznie mniejsza, dla 12 kg Kacperka za mała 😀 Jej konstrukcja jest taka sama , ale chyba z racji mniejszych rozmiarów drut użyty w stelażu jest cieńszy, a przez to bardziej podatny na odkształcenia kiedy domek był spakowany karton, (na zdjęciu widać te odkształcenia o na podstawie konstrukcji domku) jednak można to wyprostować i nadać domkowi właściwy kształt. Quote
AlfaLS Posted April 12 Posted April 12 Limonko, zastanawiam się nad tym kojcem ale teraz to się trochę zaplątałam. Dajesz tą samą pozycję nr 36 a jakbyś pisała o dwóch różnych kojcach. To w końcu jak to z nim jest? Który opis dotyczy dokładnie tego kojca wystawionego na bazarku? Quote
elik Posted April 12 Author Posted April 12 Pani Irenka licytuje 11 A, 12 A i B wszystko po 15,0 zł. Bardzo dziękujemy Pani Irenko Quote
elik Posted April 12 Author Posted April 12 Dnia 12.04.2025 o 11:03, AlfaLS napisał: Poproszę nr 30 za CW. Dziękujemy serdecznie Quote
elik Posted April 12 Author Posted April 12 Dnia 12.04.2025 o 10:32, AlfaLS napisał: Limonko, zastanawiam się nad tym kojcem ale teraz to się trochę zaplątałam. Dajesz tą samą pozycję nr 36 a jakbyś pisała o dwóch różnych kojcach. To w końcu jak to z nim jest? Który opis dotyczy dokładnie tego kojca wystawionego na bazarku? To moja wina, to ja namieszałaqm. Przepraszam. Są dwa kojce, tak samo wyglądają, ale są różnej wielkości. Poprawiłam opis i proszę zobacz teraz jak to wygląda. Quote
AlfaLS Posted April 12 Posted April 12 Dnia 12.04.2025 o 11:15, elik napisał: To moja wina, to ja namieszałaqm. Przepraszam. Są dwa kojce, tak samo wyglądają, ale są różnej wielkości. Poprawiłam opis i proszę zobacz teraz jak to wygląda. Dziękuję za wyjaśnienia :). Co prawda przy okazji oba trochę "zmalały" ale poproszę ten większy, numer 30 za CW. 1 Quote
elik Posted April 12 Author Posted April 12 Dnia 12.04.2025 o 15:48, AlfaLS napisał: Dziękuję za wyjaśnienia :). Co prawda przy okazji oba trochę "zmalały" ale poproszę ten większy, numer 30 za CW. Kupowałam je jakiś czas temu i trochu zatarły mi się wymiary. Dzięki za pomoc psiaczkom Oczywiście mówimy o poz. 36 🙂 Quote
Recommended Posts