Patka Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 "fajoskie" fotki :D O wilczy szaniec też mam takie fotki :wink: przypomniało mi się ... wzruszyłam się :wink: Super wakacje wtedy były ;) pozdrawiam gorąco, a co z Tą baiałogórą tenmat umarł,,kto jeszcze jeździ z Was????" Patka&Lilith Quote
Pasavera Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 No właśnie kto jeszcze jeździ ? :angel: Tam jest tak piknie :angel: :angel: :angel: W tym roku też jadę :P :wink: Ja serdecznie tam zapraszam ! Zobaczcie sami jak jest pięknie [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=17865&postdays=0&postorder=asc&start=30]ZDJĘCIA Z BIAŁOGÓRY Z MOJĄ SUŃKĄ[/url] Są też inne :wink: Quote
Patka Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 pasavera :wink: Piękne zdjęcia z Białej :wink: juz tęsknie :cry: za wakacjami .... Widze że mieszkacie troche dajel od nas my w centrum :wink: przy knajpce pani Agnieszki (kolo ośrodku Torpo) kojarzysz :wink: Pozdrawiam gorąco Patka&Lilith Quote
Pasavera Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [quote name='Patka']pasavera :wink: Piękne zdjęcia z Białej :wink: juz tęsknie :cry: za wakacjami .... Widze że mieszkacie troche dajel od nas my w centrum :wink: przy knajpce pani Agnieszki (kolo ośrodku Torpo) kojarzysz :wink: Pozdrawiam gorąco Patka&Lilith[/quote] No na 100% byśmy się znalazły :lol: 8) Tam nie ma jak się zgubić :wink: No chyba że w lesie 8) :P Ja też tęsknię :( A kiedy jedziesz? :P Obok mojego campingu jest chyba ulica słoneczna :hmmmm: A nad morze idziemy morską - przez lasek 8) Quote
Patka Posted January 12, 2005 Author Posted January 12, 2005 Pasawera my na przeciwko ośrodka Torpo mieszkamy (białe domki z brązowymi belkami) :wink: chodzimy róznymi trasami nad morze najczęściej jezdzimy w serpniu jakos tak sie składa, że pogoda lepsza :wink: To miejsce jest super tylko raz mi się zdarzył krzywy kometarz pod adresem Lilith, a najczęsciej jest zagłaskiwana :D uwielbiam to że tam jest wszytko czyli morze, las, łąki a nawet jezioro(żarnowiec) :wink: A to Lilith z patykiem i ze mna w tym roku w Białej (pieknie prawda, to niebo boskie tam jest)..... [img]http://img132.exs.cx/img132/3905/img94529am.jpg[/img] [img]http://img103.exs.cx/img103/9922/img93354fc.jpg[/img] Quote
Marcino1978 Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 na pierwszej fotce piasek jak na Dominikanie :wink: fajnie tam macie :D Quote
Patka Posted January 12, 2005 Author Posted January 12, 2005 Marcino to własnie jest głowna zaleta Białogóry kto raz zobaczy te plaże nie chce gdzie indziej jeździć :wink: szerokie i bialusnienkie i bardzo czysto no i psy mozna wprowadzać .... :D A ta fotka obrazuje cudna urodę plaży [img]http://img107.exs.cx/img107/9941/img93934fc.jpg[/img] Quote
Patka Posted January 12, 2005 Author Posted January 12, 2005 :thumbs: juz tęsknie !!! znajdzcie czas i się wybierzcie nie będziecie żałować :D pozdro Quote
sh_maniak Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Takie plaże są też w Grzybowie :D [size=1]plaza nudystów najmniej oblegana, psy moga latać do woli :wink: [/size] Quote
Patka Posted January 12, 2005 Author Posted January 12, 2005 każdy ma swoją metę :wink: ja przwiązałam się do Białej Dawaj zdjęcia SH :D pozdro Quote
Marcino1978 Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [quote name='Patka']każdy ma swoją metę :wink: ja przwiązałam się do Białej Dawaj zdjęcia SH :D pozdro[/quote] no wlasnie wklej sie z tej plazy :P Quote
Patka Posted January 12, 2005 Author Posted January 12, 2005 Sh na zachęte moje ulubione zdjęcie z tego roku strasznie wiało .... ale jakos sobie radziłam ;) :wink: [url]http://img7.exs.cx/img7/7047/img93315il.jpg[/url] Quote
Patka Posted January 12, 2005 Author Posted January 12, 2005 Boskie fotki, ale nasz piasek bielszy :wink: (żartuję) Pztka&Lilith Quote
Olund Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Naprawde cudaśne te plaże laski i łąki, az zaczełam namawiac mojego TZ na urlopa nad morzem. Jak nie w tym roku to za dwa lata, kiedys mi sie uda :D My najczesciej w góry jezdzimy zeby zostawic na szlakach troche tych nadjedzonych zimowych słodyczy :D Quote
Patka Posted January 12, 2005 Author Posted January 12, 2005 Olund wiesz ile woda kilogramów wyciąga :wink: i super długie spacery, bo jest tam gdzie namawiam!!! odkąd mam problemy z nóżką jezdzimy nad morze choć coraz bardziej tęsknie za górami :cry: pozdrawiam Quote
Olund Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 A ja nie mam zbyt wielu zdjec :( bo mi tylko zdjecia robia przy okazji urlopu albo takich tam okazji. A ta Białogóra to mi juz zaległa na sercu i rozumie i napewno ja odwiedze :D Quote
Wojtek Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Białogóra to nie tylko wspaniała plaża, ale przede wszystkim świetne polodowcowe formacje geologiczne. W nazwie góra bo faktycznie w lesie nadmorskim możemy poczuć się jak w górach. Tolkienowski klimat. Fantastyczne klimaty. Quote
sh_maniak Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 a dokładniej gdzie lezy ta Białogóra, bo aż dziwne, że nie wiem ( koło jakich mast, lub na jakiej trasie) Quote
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Jak się cieszę, że tak wiele wielbicieli Białogórki :angel: :angel: :angel: sh_maniak koło Wejherowa (najbliżeszej większej miejscowości) :wink: Quote
Patka Posted January 14, 2005 Author Posted January 14, 2005 Tez się cieszę im więcej psiarzy w Baiłej tym lepiej ... :wink: A oto próbka możliwości Białogóry i wielka zaleta jest także to iz tam lubia i szanują psiarzy i jest bardzo czysto .... [url]http://img110.exs.cx/img110/324/im0015442pk.jpg[/url] Quote
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Jejku ja już tam kcem :( :angel: :angel: :angel: A jeszcze tyyyyle czekania :-? :roll: Quote
sh_maniak Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 [quote name='Pasavera']Jak się cieszę, że tak wiele wielbicieli Białogórki :angel: :angel: :angel: sh_maniak koło Wejherowa (najbliżeszej większej miejscowości) :wink:[/quote] aaaaaa czyli rzut kamieniem od Trójmiasta, dobrze kombinuję :hmmmm: Quote
Patka Posted January 14, 2005 Author Posted January 14, 2005 Tak najbliżej jest Wejherowo :D z Gdańska do Wejherowa .... potem jedzie się na jezioro Żarnowieckie :wink: I juz jesteś w Białej :D cudnie jest .... Quote
Recommended Posts