Tola Posted October 16, 2019 Author Posted October 16, 2019 Kenzo już po zabiegu, wszystko jest ok.:) Przed kastracją miał badanie krwi, wszystko dobrze; zabieg był pod narkozą wziewną, bo w tej lecznicy tylko taką teraz stosują. Po ranach na szyi Kenzo nie ma śladu, wszystko pięknie zarosło. No i niespodzianka - szykuje się domek dla psiaczka;) 7 4 Quote
b-b Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 2 godziny temu, Tola napisał: Kenzo już po zabiegu, wszystko jest ok.:) Przed kastracją miał badanie krwi, wszystko dobrze; zabieg był pod narkozą wziewną, bo w tej lecznicy tylko taką teraz stosują. Po ranach na szyi Kenzo nie ma śladu, wszystko pięknie zarosło. No i niespodzianka - szykuje się domek dla psiaczka;) Wspaniale! :))) 1 Quote
terra Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Chociaż tutaj dobre wieści, kciuki za dobre domki. 1 Quote
Tola Posted October 20, 2019 Author Posted October 20, 2019 Dnia 19.10.2019 o 19:33, terra napisał: Chociaż tutaj dobre wieści, kciuki za dobre domki. Oby te dobre dni trwały jak najdłużej; mam nadzieję, w tym roku wyczerpaliśmy limit chorób i odchodzenia zwierząt 2 Quote
Tola Posted October 20, 2019 Author Posted October 20, 2019 Zdjęcia z DS - Szafranek vel Marley w Krakowie 1 2 Quote
Tola Posted October 20, 2019 Author Posted October 20, 2019 Kto poznał w tej piękności malusią Liczi z lasu? 2 2 Quote
terra Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 10 godzin temu, Tola napisał: Kto poznał w tej piękności malusią Liczi z lasu? Słodki dziubasek pozostał :) 2 Quote
Anula Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 12 godzin temu, Tola napisał: Kto poznał w tej piękności malusią Liczi z lasu? Ale piękność wyrosła z Liczi. 1 Quote
Nadziejka Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 10 godzin temu, Tola napisał: Kto poznał w tej piękności malusią Liczi z lasu? 1 Quote
Nadziejka Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 zapraszam serduchem Nadziejkowy pachnący dla Niusi Niusenki zapraszamy sercem do 30 Quote
Tola Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 Dzisiaj mały Feliks był znowu u weta, bo ma objawy kk; dostał antybiotyk, krople do oczu, mamy przyjechać za tydzień do kontroli. Udało się malutkiemu znalezc awaryjny Dt, mam nadzieje, ze szybko znajdzie się domek stały. Quote
andzia69 Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 nie macie problemu z wstawianiem zdjęć? ja nie mogłam u Słodkokwaśnej wstawić, ona też nie może :( Quote
Tola Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 7 minut temu, andzia69 napisał: nie macie problemu z wstawianiem zdjęć? ja nie mogłam u Słodkokwaśnej wstawić, ona też nie może :( Mam wielki problem, wstawiam przez fotosik, ale teraz i tam problemy. Bardzo dlugo trwa juz ta niedogodność na dogo, obawiam się, ze moze zostac na stale:( Nie ma nawet jak i kogo zapytać, ile to jeszcze potrwa:( Quote
andzia69 Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 to jak kurcze działać i kogo pytać - pewnie modów to tu już ani widu ani słychu :( Mam to coś w podpisie i nie wiem, jak to usunąć :(/zmienić :( Quote
Tola Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 5 minut temu, andzia69 napisał: to jak kurcze działać i kogo pytać - pewnie modów to tu już ani widu ani słychu :( Mam to coś w podpisie i nie wiem, jak to usunąć :(/zmienić :( Modów dawno już nie ma, mozna pisać, a i tak nikt nie odpowie, zostaliśmy zostawieni sami sobie. Az chwilami tęskno się robi za dawnymi czasami. Quote
Tola Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 7 minut temu, andzia69 napisał: to jak kurcze działać i kogo pytać - pewnie modów to tu już ani widu ani słychu :( Mam to coś w podpisie i nie wiem, jak to usunąć :(/zmienić :( A jak wejdziesz w swój podpis to tez nic nie da się zrobić? Quote
andzia69 Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Tola - a jak wejść w podpis? Jak klikam tam, gdzie powinno być zdjęcie to odsyła mnie do wątku dobrego ...no ale zdjęcia nie ma tak jak u Ciebie Quote
Aldrumka Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 44 minuty temu, andzia69 napisał: Tola - a jak wejść w podpis? Jak klikam tam, gdzie powinno być zdjęcie to odsyła mnie do wątku dobrego ...no ale zdjęcia nie ma tak jak u Ciebie Klikasz kolejno andzia69 (w lewym górnym roku) ustawienia konta sygnatura (w kolumnie z prawej strony ) i spróbuj wykasować wszystko z pola sygnatura i zapisz 1 Quote
Aldrumka Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 czy pieniądze z bazarku na kocią fakturę przelewać na konto z pierwszego postu ? będzie ciut ponad 200 zł Quote
Poker Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 9 minut temu, Aldrumka napisał: Klikasz kolejno andzia69 (w lewym górnym roku) ustawienia konta sygnatura (w kolumnie z prawej strony ) u mnie jest z lewej strony. i spróbuj wykasować wszystko z pola sygnatura i zapisz Trzeba ten obrazek zaznaczyć na niebiesko i skasować. Quote
Havanka Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Feliks już na OLX : https://www.olx.pl/oferta/feliks-elegancik-czeka-na-nowy-domek-CID103-IDC8WD2.html 1 Quote
Tola Posted October 23, 2019 Author Posted October 23, 2019 Dnia 21.10.2019 o 20:54, Aldrumka napisał: czy pieniądze z bazarku na kocią fakturę przelewać na konto z pierwszego postu ? będzie ciut ponad 200 zł Tak, to konto fundacyjne. Piękny wynik, jeszcze raz bardzo dziękuję, bo te faktury z lecznic są zawsze największe i trudno je spłacić nawet z fundacyjnych pieniędzy. Mamy fakturę z kolejnej lecznicy, tym razem z Zamościa i też za okres od lipca do końca września na kwotę 2943.11 zł (m.in. za leczenie Majorka, Kajmaka, Kremika i Karmelka, Lili, białaczkowej Agnieszki, ale i kotów, o których nie piszę na zamojskim, bo najczęściej zostają na stałe u ludzi, którzy je znaleźli, ale na pocżątku wymagają leczenia). Czekamy też na fakturę z lecznicy Royal Vet w Zamościu. Zaległości narastały od czerwca, bo wtedy skończyły się fundusze. Quote
Recommended Posts