Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj miałam bardzo fajny telefon z Warszawy w sprawie kotki LILI Lilianki; pani ma jeszcze porozmawiać z partnerem, mam nadzieje, ze decyzja będzie na TAK...

Prosimy o kciuki!

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Zrobiłam OLX na Warszawę, jak można to poproszę jeszcze na Kraków i Lublin...

https://www.olx.pl/oferta/1-5-roczny-radosny-kenzo-do-adopcji-CID103-IDBx7JO.html

Zrobię na Kraków.

EDIT:

https://www.olx.pl/oferta/kenzo-czeka-na-swojego-czlowieka-CID103-IDBxhTM.html

2 godziny temu, Tola napisał:

Dzisiaj miałam bardzo fajny telefon z Warszawy w sprawie kotki LILI Lilianki; pani ma jeszcze porozmawiać z partnerem, mam nadzieje, ze decyzja będzie na TAK...

Prosimy o kciuki!

Zaciskam!

• Like 1
Posted

W poniedziałek bardzo proszę o kciuki -  w Warszawie będzie wizyta dla koteczki LiLi (pani jednak zadzwoniła ponownie), a w Krakowie PA dla białej koteczki Chałwy.

No i moja Zulcia będzie miała prawdopodobnie usuwany kamień, mamy z tym wielki problem pomimo stosowania różnych środków i metod, znowu zrobił się stan zapalny:(.

Dziękuje terra za rady, helli za lek - wszystko bardzo przydało się, bo byłoby jeszcze gorzej:(.

Nie wiem o będzie , bo Zulcia bardzo wiekowa. Najpierw będzie miała echo serduszka.

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

W poniedziałek bardzo proszę o kciuki -  w Warszawie będzie wizyta dla koteczki LiLi (pani jednak zadzwoniła ponownie), a w Krakowie PA dla białej koteczki Chałwy.

No i moja Zulcia będzie miała prawdopodobnie usuwany kamień, mamy z tym wielki problem pomimo stosowania różnych środków i metod, znowu zrobił się stan zapalny:(.

Dziękuje terra za rady, helli za lek - wszystko bardzo przydało się, bo byłoby jeszcze gorzej:(.

Nie wiem o będzie , bo Zulcia bardzo wiekowa. Najpierw będzie miała echo serduszka.

Kciuki za pozytywny wynik wizyt pa, oczywiście zaciśnięte ! No i za Zuleczkę, oby serce wytrzymało !

Posted
5 minut temu, Tola napisał:

Jutro będzie  ciężki dzień:(

Będzie dobrze :) Dobrzy weci wiedzą co robić, żeby psiakowi nie zaszkodzić.

• Like 1
Posted

Badania Zulki nie było, przeniesione na piątek, bo kardiolog z Lublina odwołał konsultacje, więc kciuki wciąż potrzebne.

Ten mój tydzień od początku  b. ciężki, bo i stres związany z Zulką i zabiegiem, ale też pełen trudnych rozmów o adopcji (Tania, Mały), kłopotów ze zwierzakami tu na miejscu.

Mamy zgłoszony kolejny koci miot z matką, którego nie mam gdzie umieścić, mamy kociaka, u którego test na FIv wyszedł dodatni no i mamy młodziutką sunię, której trzeba znalezc jakieś tymczasowe miejsce (sunia podobna trochę  do Pszenicznego vel Paputka).

Brak mi sił, czasu, pomysłów:(

Jutro jadę do lecznicy w Izbicy odwiedzić koty,  a potem do Lublina do Ani pożegnać się z Rumbą:(.

https://www.dogomania.com/forum/topic/127255-kaleka-narnia-vel-rumba-zostaje-na-zawsze-w-dt-–-uzbieralismy-na-ortezę/

Posted
Dnia 18.09.2019 o 07:50, terra napisał:

Zaciskam kciuki za Zulcię i wszystkie zwierzaczki.

A co  z Rumbą?

Trzymaj się Tolu.

Dnia 18.09.2019 o 09:14, Jolanta08 napisał:

Kciuki zaciśnięte za Zulkę.

Dlaczego pożegnać Rumbę ?

Dnia 18.09.2019 o 12:51, elik napisał:

Co z Rumbą? Na wątku nic nie ma.

Rumba jest ciężko chora, ma guza na płucu; z powodu chorego serca nie można zrobić TK, więc nie można suni więcej pomóc:(

Na razie Rumba nie cierpi, ma leki, ale Ania zadzwoniła, bo w takich chorobach to nigdy nie wiadomo, kiedy przyjdzie kryzys:(.

Biedna sunia, tyle w swoim życiu wycierpiała i nadal zły los jej nie oszczędza:(

Rumba jest w DS 5 lat, mogłaby jeszcze cieszyć się psim życiem.

Ania ja tak pięknie wyprowadziła z tego kalectwa, suczka chodzi, biega na 4 łapach.

Posted

Byłam w Izbicy odwiedzić kociaki, zrobiłam parę zdjęć, można podmienić w ogłoszeniach.

Precelek - najmniejszy z rodzeństwa z Żurawnicy, cichutki, spokojny

IMGP0204.JPG

IMGP0206.JPG

IMGP0207.JPG

IMGP0212.JPG

Posted
3 minuty temu, Tola napisał:

Rumba jest ciężko chora, ma guza na płucu; z powodu chorego serca nie można zrobić TK, więc nie można suni więcej pomóc:(

Na razie Rumba nie cierpi, ma leki, ale Ania zadzwoniła, bo w takich chorobach to nigdy nie wiadomo, kiedy przyjdzie kryzys:(.

Biedna sunia, tyle w swoim życiu wycierpiała i nadal zły los jej nie oszczędza:(

Rumba jest w DS 5 lat, mogłaby jeszcze cieszyć się psim życiem.

Ania ja tak pięknie wyprowadziła z tego kalectwa, suczka chodzi, biega na 4 łapach.

Brak mi słów :(( trzymaj się życia sunieczko jak najdłużej ale bez bólu

• Like 1