Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniale jest wiedzieć, że nasze maluszki mają super domki i że żyje im się dobrze.

Tolu, czy w spr. rudaska miałaś telefon? Napisała do mnie pani, że bardzo jej zależy na nim. Poprosiłam o kontakt z Tobą.

Posted
Dnia 27.08.2019 o 09:03, Havanka napisał:

Wspaniale jest wiedzieć, że nasze maluszki mają super domki i że żyje im się dobrze.

Tolu, czy w spr. rudaska miałaś telefon? Napisała do mnie pani, że bardzo jej zależy na nim. Poprosiłam o kontakt z Tobą.

19 godzin temu, b-b napisał:

Miałam zapytanie o Kajmaczka. Podobno pani dzwoniła?

Miałam parę zapytań o rudaski i z Krakowa i z Warszawy, na pewno coś drgnęło, ale domów z tego nie będzie:(

Większość dzwoniących oferowała domy wychodzące, jednej z rodzin zginął niedawno kocurek - wpadł pod auto...

No i na wiadomość o wizycie PA też robi swoje - ludzie albo od razu rezygnują albo obiecują, ze zadzwonią  i potem cisza.

Z tych wszystkich zapytań wytypowałam dom w Warszawie dla Kajmaka albo Kremika i Jo37 ma zajrzeć do pani pod koniec tygodnia.

Jest tez szansa na dom w Krakowie dla białej Chałwy, ale to jeszcze nic pewnego; pani jest na wyjeździe  do 12 września i zobaczymy czy zadzwoni po powrocie...

Na razie Chałwa nadal do adopcji.

Posted

Havanka, b-b - pięknie  dziękuję za pomoc w ogłaszaniu, nie dałabym rady  bez Waszej pomocy, nadal z trudem chwytam chwile, aby napisać coś tutaj na forum. 

Przekazuję cd. dobrych wieści:

Azja, suczka z pociętą łapka, którą chciano uśpić,  ma wspaniałą rodzinę,  jest już we własnym domciu w Zamościu:).

SAVE_20190807_162315.jpg

Posted
7 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Ostatnio coś Zamość przyjazny adopcyjniakom, super :)
Wiele się tutaj dzieje, aż ciężko mi się połapać ile zwierzaków szuka domu, kto jest kim ;)

My tuta tez jesteśmy pozytywnie zaskoczeni, bo i Azja ma super domek i szczeniak Pixelek:)

Oby tak dalej.

Posted

Czy pamiętacie małą Lolę, która zabraliśmy wraz z matką z podzamojskiej wsi?

Lola zamieszkała w Warszawie w bloku; cały czas byłam ciekawa, co z niej wyrośnie;)

IMG_20181109_105548.jpg

Teraz Lola wygląda tak i waży 23 kg;)

SAVE_20190819_180244.jpg

SAVE_20190819_180252.jpg

SAVE_20190819_180305.jpg

SAVE_20190819_201502(1).jpg

SAVE_20190819_201506.jpg

• Like 1
  • Upvote 2
Posted
6 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Mała Liczi słodka, prawie jak alaskan klee kai :) Tylko widzę na ostatnim zdjęciu, że poduszka na krześle została zjedzona przez mole ;)

Mam link do całego albumu, tych moli to więcej było;)

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, Tola napisał:

Miałam parę zapytań o rudaski i z Krakowa i z Warszawy, na pewno coś drgnęło, ale domów z tego nie będzie:(

Większość dzwoniących oferowała domy wychodzące, jednej z rodzin zginął niedawno kocurek - wpadł pod auto...

No i na wiadomość o wizycie PA też robi swoje - ludzie albo od razu rezygnują albo obiecują, ze zadzwonią  i potem cisza.

Z tych wszystkich zapytań wytypowałam dom w Warszawie dla Kajmaka albo Kremika i Jo37 ma zajrzeć do pani pod koniec tygodnia.

Jest tez szansa na dom w Krakowie dla białej Chałwy, ale to jeszcze nic pewnego; pani jest na wyjeździe  do 12 września i zobaczymy czy zadzwoni po powrocie...

Na razie Chałwa nadal do adopcji.

To chyba właśnie ta "moja".  Z dwoma kocurkami w domu?

Pani pisała mi na PLX ,że już doczekać się nie może :)

Trzymam kciuki!

Havanka, b-b - pięknie  dziękuję za pomoc w ogłaszaniu, nie dałabym rady  bez Waszej pomocy, nadal z trudem chwytam chwile, aby napisać coś tutaj na forum. 

Przekazuję cd. dobrych wieści:

Azja, suczka z pociętą łapka, którą chciano uśpić,  ma wspaniałą rodzinę,  jest już we własnym domciu w Zamościu:).

SAVE_20190807_162315.jpg

Matko! Co się z tymi ludźmi dzieje???

Wspaniale,że sunia trafiła w dobre ręce.

Czy pamiętacie małą Lolę, która zabraliśmy wraz z matką z podzamojskiej wsi?

Lola zamieszkała w Warszawie w bloku; cały czas byłam ciekawa, co z niej wyrośnie;)

IMG_20181109_105548.jpg

Teraz Lola wygląda tak i waży 23 kg;)

SAVE_20190819_180244.jpg

SAVE_20190819_180252.jpg

SAVE_20190819_201502(1).jpg

SAVE_20190819_201506.jpg

Pamiętam to diablątko :)))

Ale śliczna sunia z niej wyrosła :D

Malutka Liczi też urosła;). Sunia mieszka w Radosci:)

Rysia 10.jpg

Rysia 1.jpg

Rysia 2.jpg

Rysia 3.jpg

Jak widać po zdjęciach nie zła z niej rozrabiara :))

Wspaniały domek jej się trafił!

• Like 1
Posted
5 godzin temu, Tola napisał:

Rysia 4.jpg

4 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Mała Liczi słodka, prawie jak alaskan klee kai :) Tylko widzę na ostatnim zdjęciu, że poduszka na krześle została zjedzona przez mole ;)

No co Ty??? Tyś(ka)!!! Przecież na pierwszy rzut oka widać, że poduszka wybuchła! Dobrze..., że nic się psu nie stało. 

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Podobny obraz  Cudowne wszytkie cudowne

i w milosci serca trafily 

Niechaj wszystko dobruskie piekne zdrowiuskie

trwa i trwa i trwa

wzruszenia ogromne

• Like 1
Posted
Dnia 28.08.2019 o 19:11, Tyś(ka) napisał:

Tyśka, a co z tą koteczką, podobną do zaginionej, nic nie piszesz?

Posted

Tyśka, a co z tą koteczką, podobną do zaginionej, nic nie piszesz?

Przepraszam, nic nowego nie wiem. Obie panie są w kontakcie ze sobą. Pisałam Natalii jedynie, że jak to będzie Rysia to żeby dała znać, ale cicho sza....

Posted

W nadchodzącym tygodniu w Krakowie będzie wizyta dla Muffinka, proszę o kciuki!

Pięknie dziękuję za pomoc w ogłaszaniu, nie dałabym sama rady serce-ruchomy-obrazek-0128

IMGP9695.JPG