Tola Posted August 26, 2019 Author Posted August 26, 2019 Podobna informacja przyszła z warszawskiego domu Faworka, adoptowanego w czerwcu. 1 1 Quote
Havanka Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Wspaniale jest wiedzieć, że nasze maluszki mają super domki i że żyje im się dobrze. Tolu, czy w spr. rudaska miałaś telefon? Napisała do mnie pani, że bardzo jej zależy na nim. Poprosiłam o kontakt z Tobą. Quote
Poker Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Cudne zdjęcia , szczególnie małego kici z wielkim psem. Quote
b-b Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Miałam zapytanie o Kajmaczka. Podobno pani dzwoniła? Quote
Tola Posted August 28, 2019 Author Posted August 28, 2019 Dnia 27.08.2019 o 09:03, Havanka napisał: Wspaniale jest wiedzieć, że nasze maluszki mają super domki i że żyje im się dobrze. Tolu, czy w spr. rudaska miałaś telefon? Napisała do mnie pani, że bardzo jej zależy na nim. Poprosiłam o kontakt z Tobą. 19 godzin temu, b-b napisał: Miałam zapytanie o Kajmaczka. Podobno pani dzwoniła? Miałam parę zapytań o rudaski i z Krakowa i z Warszawy, na pewno coś drgnęło, ale domów z tego nie będzie:( Większość dzwoniących oferowała domy wychodzące, jednej z rodzin zginął niedawno kocurek - wpadł pod auto... No i na wiadomość o wizycie PA też robi swoje - ludzie albo od razu rezygnują albo obiecują, ze zadzwonią i potem cisza. Z tych wszystkich zapytań wytypowałam dom w Warszawie dla Kajmaka albo Kremika i Jo37 ma zajrzeć do pani pod koniec tygodnia. Jest tez szansa na dom w Krakowie dla białej Chałwy, ale to jeszcze nic pewnego; pani jest na wyjeździe do 12 września i zobaczymy czy zadzwoni po powrocie... Na razie Chałwa nadal do adopcji. Quote
Tola Posted August 28, 2019 Author Posted August 28, 2019 Havanka, b-b - pięknie dziękuję za pomoc w ogłaszaniu, nie dałabym rady bez Waszej pomocy, nadal z trudem chwytam chwile, aby napisać coś tutaj na forum. Przekazuję cd. dobrych wieści: Azja, suczka z pociętą łapka, którą chciano uśpić, ma wspaniałą rodzinę, jest już we własnym domciu w Zamościu:). Quote
Tyśka) Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Ostatnio coś Zamość przyjazny adopcyjniakom, super :) Wiele się tutaj dzieje, aż ciężko mi się połapać ile zwierzaków szuka domu, kto jest kim ;) Quote
Tola Posted August 28, 2019 Author Posted August 28, 2019 7 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ostatnio coś Zamość przyjazny adopcyjniakom, super :) Wiele się tutaj dzieje, aż ciężko mi się połapać ile zwierzaków szuka domu, kto jest kim ;) My tuta tez jesteśmy pozytywnie zaskoczeni, bo i Azja ma super domek i szczeniak Pixelek:) Oby tak dalej. Quote
Tola Posted August 28, 2019 Author Posted August 28, 2019 Czy pamiętacie małą Lolę, która zabraliśmy wraz z matką z podzamojskiej wsi? Lola zamieszkała w Warszawie w bloku; cały czas byłam ciekawa, co z niej wyrośnie;) Teraz Lola wygląda tak i waży 23 kg;) 1 2 Quote
Tola Posted August 28, 2019 Author Posted August 28, 2019 Malutka Liczi też urosła;). Sunia mieszka w Radosci:) 1 Quote
Tyśka) Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Mała Liczi słodka, prawie jak alaskan klee kai :) Tylko widzę na ostatnim zdjęciu, że poduszka na krześle została zjedzona przez mole ;) Quote
Tola Posted August 28, 2019 Author Posted August 28, 2019 6 minut temu, Tyś(ka) napisał: Mała Liczi słodka, prawie jak alaskan klee kai :) Tylko widzę na ostatnim zdjęciu, że poduszka na krześle została zjedzona przez mole ;) Mam link do całego albumu, tych moli to więcej było;) 1 Quote
b-b Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 4 godziny temu, Tola napisał: Miałam parę zapytań o rudaski i z Krakowa i z Warszawy, na pewno coś drgnęło, ale domów z tego nie będzie:( Większość dzwoniących oferowała domy wychodzące, jednej z rodzin zginął niedawno kocurek - wpadł pod auto... No i na wiadomość o wizycie PA też robi swoje - ludzie albo od razu rezygnują albo obiecują, ze zadzwonią i potem cisza. Z tych wszystkich zapytań wytypowałam dom w Warszawie dla Kajmaka albo Kremika i Jo37 ma zajrzeć do pani pod koniec tygodnia. Jest tez szansa na dom w Krakowie dla białej Chałwy, ale to jeszcze nic pewnego; pani jest na wyjeździe do 12 września i zobaczymy czy zadzwoni po powrocie... Na razie Chałwa nadal do adopcji. To chyba właśnie ta "moja". Z dwoma kocurkami w domu? Pani pisała mi na PLX ,że już doczekać się nie może :) Trzymam kciuki! 4 godziny temu, Tola napisał: Havanka, b-b - pięknie dziękuję za pomoc w ogłaszaniu, nie dałabym rady bez Waszej pomocy, nadal z trudem chwytam chwile, aby napisać coś tutaj na forum. Przekazuję cd. dobrych wieści: Azja, suczka z pociętą łapka, którą chciano uśpić, ma wspaniałą rodzinę, jest już we własnym domciu w Zamościu:). Matko! Co się z tymi ludźmi dzieje??? Wspaniale,że sunia trafiła w dobre ręce. 4 godziny temu, Tola napisał: Czy pamiętacie małą Lolę, która zabraliśmy wraz z matką z podzamojskiej wsi? Lola zamieszkała w Warszawie w bloku; cały czas byłam ciekawa, co z niej wyrośnie;) Teraz Lola wygląda tak i waży 23 kg;) Pamiętam to diablątko :))) Ale śliczna sunia z niej wyrosła :D 4 godziny temu, Tola napisał: Malutka Liczi też urosła;). Sunia mieszka w Radosci:) Jak widać po zdjęciach nie zła z niej rozrabiara :)) Wspaniały domek jej się trafił! 1 Quote
Dusia-Duszka Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 5 godzin temu, Tola napisał: 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Mała Liczi słodka, prawie jak alaskan klee kai :) Tylko widzę na ostatnim zdjęciu, że poduszka na krześle została zjedzona przez mole ;) No co Ty??? Tyś(ka)!!! Przecież na pierwszy rzut oka widać, że poduszka wybuchła! Dobrze..., że nic się psu nie stało. 3 1 Quote
Havanka Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Ale super wiadomości ! Azja, Liczi, Lola ! Poszczęściło się naszym futerkom ! 1 Quote
Nadziejka Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Cudowne wszytkie cudowne i w milosci serca trafily Niechaj wszystko dobruskie piekne zdrowiuskie trwa i trwa i trwa wzruszenia ogromne 1 Quote
Tola Posted August 30, 2019 Author Posted August 30, 2019 Dnia 28.08.2019 o 19:11, Tyś(ka) napisał: Mała Liczi słodka, prawie jak alaskan klee kai :) Tylko widzę na ostatnim zdjęciu, że poduszka na krześle została zjedzona przez mole ;) Tyśka, a co z tą koteczką, podobną do zaginionej, nic nie piszesz? Quote
Tola Posted August 30, 2019 Author Posted August 30, 2019 Mała Napoleonka vel Carla w swoim domu w Sosnowcu 3 1 Quote
Tola Posted August 30, 2019 Author Posted August 30, 2019 No i nasz wspólny ulubieniec Dex i jego poznańska rodzina z sierpniowymi pozdrowieniami:) 2 Quote
Tola Posted August 30, 2019 Author Posted August 30, 2019 Maxowi bez ucha kończą się fundusze, bardzo prosimy o pomoc - udostępnianie zbiórki, rozsyłanie do znajomych, rodziny. https://www.ratujemyzwierzaki.pl/owczarekbezucha 1 Quote
Tyśka) Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 4 godziny temu, Tola napisał: Tyśka, a co z tą koteczką, podobną do zaginionej, nic nie piszesz? Przepraszam, nic nowego nie wiem. Obie panie są w kontakcie ze sobą. Pisałam Natalii jedynie, że jak to będzie Rysia to żeby dała znać, ale cicho sza.... Quote
Tola Posted August 30, 2019 Author Posted August 30, 2019 I kolejna zbiórka, dla niewidomej Sary z zamojskiego schroniska - proszę o udostępnianie, bo od tego zależy jej powodzenie... https://www.ratujemyzwierzaki.pl/niewidomasara Quote
Tola Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 Dzisiaj Jo37 była na wizycie w Warszawie no jeden z rudych braci, Kajmak, może się pakować:) Jo37 bardzo dziękuję za wizytę Quote
Tola Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 W nadchodzącym tygodniu w Krakowie będzie wizyta dla Muffinka, proszę o kciuki! Pięknie dziękuję za pomoc w ogłaszaniu, nie dałabym sama rady Quote
Recommended Posts