Tola Posted June 15, 2019 Author Posted June 15, 2019 Dom w Radości ma mała Liczi Miałam sporo telefonów, wytypowałam dwa domy do wizyty. Mała zamieszka w domu z ogrodem; Państwo mają 20 letniego syna, w domu jest tez zwierzak - 2 letnia wysterylizowana suczka. Jeszcze niedawno był starszy piesek, towarzysz suni, zabrała go choroba. 1 Quote
Tola Posted June 15, 2019 Author Posted June 15, 2019 Chciałam tutaj ogromnie podziękować Jo37, która pomimo jutrzejszego wyjazdu i pomimo strasznego upału odwiedziła dzisiaj 3 rodziny - DS Faworka, DS Liczi i ten chętny domek na Liczi. Asiu - bardzo dziękuję Quote
Tola Posted June 15, 2019 Author Posted June 15, 2019 Mnie pozostaje zgrać jutrzejszy wyjazd Faworka, 2 rudych kociaków i Liczi;) Quote
elik Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 5 godzin temu, Tola napisał: Nadal bez domu 2 rude kociaki; wczoraj elik, pomimo upału, pojechała na wizytę PA na drugi koniec Krakowa. Miała drobne wątpliwości, ale nim dobrze zastanowiłyśmy się, pani wysłała smsa, że rezygnuje! Elik - bardzo dziękuję za pomoc, wizytę i... przepraszam, ze tak to sie jakoś niefortunnie układa Dwa trochę pechowe kociaki 4 godziny temu, Tola napisał: Mnie pozostaje zgrać jutrzejszy wyjazd Faworka, 2 rudych kociaków i Liczi;) Czyli kociaczkom się jednak udało ? Quote
Jo37 Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Czyli kociaczkom się jednak udało ? Niestety nie tym. Ich dwaj bracia jadą do Pruszkowa. Quote
Tola Posted June 15, 2019 Author Posted June 15, 2019 4 godziny temu, elik napisał: Czyli kociaczkom się jednak udało ? 2 godziny temu, Jo37 napisał: Niestety nie tym. Ich dwaj bracia jadą do Pruszkowa. Jutro o Pruszkowa jadą te 2 kocurki i to do jednego domu:) 1 Quote
Jaaga Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 21 godzin temu, Tola napisał: Miałam sporo telefonów, wytypowałam dwa domy do wizyty. Tolu, jeśli drugi domek fajny i sprawdzony równiez, to może dałabyś kontakt do mnie odnośnie malutkiej Lukrecji, która przyjechała z zagłodzoną Bezą, jesli nie macie innego szczeniaczka? Quote
elik Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 13 godzin temu, Jo37 napisał: Niestety nie tym. Ich dwaj bracia jadą do Pruszkowa. Szkoda, myślałam, że jednak zgłosiły się odpowiedzialne osoby. No ale w końcu nie ważne, które, ważne, że w ogóle któreś koteczki znalazły dom. 12 godzin temu, Tola napisał: Jutro o Pruszkowa jadą te 2 kocurki i to do jednego domu:) Wygrali szczęśliwy los :) Quote
Tola Posted June 16, 2019 Author Posted June 16, 2019 11 godzin temu, Jaaga napisał: Tolu, jeśli drugi domek fajny i sprawdzony równiez, to może dałabyś kontakt do mnie odnośnie malutkiej Lukrecji, która przyjechała z zagłodzoną Bezą, jesli nie macie innego szczeniaczka? Jagna, wybrałyśmy dom w Radości, bo jest zdecydowanie bardziej odpowiedni dla takiego malucha. Zadzwoń do Jo37 i porozmawiaj, nie wiem, czy wszystkie informacje będą Ci pasowały... 1 Quote
Tola Posted June 16, 2019 Author Posted June 16, 2019 Dzisiejszy dzień był bardzo szczęśliwy dla 4 zamojskich zwierzaków - pojechały do swoich domów! Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do szczęścia czworonogów:) Do domu w Łomiankach pojechał znaleziony w lesie Faworek:) Jego rodzina przyjechała dzisiaj po kota do Lublina i zabrała przy okazji dwa rude kociaki do Warszawy. Faworek u siebie:) Quote
Tola Posted June 16, 2019 Author Posted June 16, 2019 Tym samym transportem do domu w Pruszkowie pojechały 2 rude kocurki:) Do Lublina Faworka i rudaski dowiózł DT rudych kociaków:) Quote
Tola Posted June 16, 2019 Author Posted June 16, 2019 Do DS w Radości pojechała maleńka Liczi - miała jechać dopiero w środę, Państwo jednak w ostatniej chwili zmienili zdanie i poprosili znajomego o wypad do Zamościa specjalnie po sunieczkę. Liczi u nas w oczekiwaniu na wyjazd Quote
Poker Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Faktycznie szczęśliwy dzień. Oby kolejne też takie były. 1 Quote
helli Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Młodym i ładnym chyba łatwiej (niż starym i brzydkim, heh), śliczna ta Liczi, wyjątkowo fotogeniczna, i kociaki też,p 1 Quote
mari23 Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 22 godziny temu, helli napisał: Młodym i ładnym chyba łatwiej (niż starym i brzydkim, heh), śliczna ta Liczi, wyjątkowo fotogeniczna, i kociaki też,p czasem cuda się zdarzają, miałam kiedyś adopcję niewidomego pieska po 4,5 roku pobytu u mnie, kiedy już uznałam, że zostanie dozywotnio, jak większość. Zamojski Czaruś - teraz Max kochający domek znalazł wyjątkowo szybko, a Milusiek pozdrawia Was ze spacerku i dziękuje za swoje nowe życie "na wolności" <3 3 Quote
Tola Posted June 17, 2019 Author Posted June 17, 2019 23 godziny temu, helli napisał: Młodym i ładnym chyba łatwiej (niż starym i brzydkim, heh), śliczna ta Liczi, wyjątkowo fotogeniczna, i kociaki też,p To tak jak u ludzi, młodość i uroda to atuty... Liczi dzisiaj w DS; mała je już papki, pije wodę, bo tutaj były z tym problemy, no ale jest już parę dni starsza;) Quote
Tola Posted June 17, 2019 Author Posted June 17, 2019 1 godzinę temu, mari23 napisał: czasem cuda się zdarzają, miałam kiedyś adopcję niewidomego pieska po 4,5 roku pobytu u mnie, kiedy już uznałam, że zostanie dozywotnio, jak większość. Zamojski Czaruś - teraz Max kochający domek znalazł wyjątkowo szybko, a Milusiek pozdrawia Was ze spacerku i dziękuje za swoje nowe życie "na wolności" <3 Miluś odmłodniał, wyglada na duzo młodszego piesia:) A z przyszłym domkiem tez nas może zaskoczyć;) 1 Quote
Tola Posted June 18, 2019 Author Posted June 18, 2019 Jakiś czas temu pisałam, że na spacerze z psami spotkałam nad nasza zamojską rzeką bobra. O bobrach w Zamościu robi się głośno;) https://www.facebook.com/ezamosc/videos/314529956122264/ Quote
Tola Posted June 20, 2019 Author Posted June 20, 2019 Faworek ma się bardzo dobrze w DS w Warszawie:) Pani pisze, ze ma wielki apetyt i zaczyna już przypominać kota, a nie zabiedzoną mysz;) 1 1 Quote
Tola Posted June 20, 2019 Author Posted June 20, 2019 Wczoraj mieliśmy 2 zgłoszenia o porzuconych kociakach, jeden z nich niestety nie przeżył:( Druga to szylkretka Kalinka, ma ok. 2 mies. Chcieliśmy dać maluszkę na miejsce Faworka, który wybył do DS do Warszawy, ale niestety Kalinka jest chora i musi zostać w lecznicy:(. Zdjęcia takie na szybko, mała bardzo ruchliwa, nic lepszego nie wyszło. Quote
Havanka Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Już wkrótce Faworek zaskoczy nas zmianą swojego image. Jest bezpieczny, nie głoduje i ma kogoś, kto się nim opiekuje. W takich warunkach szybko rozkwitnie i zauroczy każdego. 1 Quote
Tola Posted June 20, 2019 Author Posted June 20, 2019 17 minut temu, Havanka napisał: Już wkrótce Faworek zaskoczy nas zmianą swojego image. Jest bezpieczny, nie głoduje i ma kogoś, kto się nim opiekuje. W takich warunkach szybko rozkwitnie i zauroczy każdego. Tak, Faworek trafił do bardzo dobrego domu, doświadczonego i już zawsze będzie kochany. Rude kociaki też:) Dzisiaj miałam tel. z Krakowa o kolejnego rudego kociaka (zostały 2 kocurki), zobaczymy, co z tego wyniknie... Quote
Havanka Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 22 minuty temu, Tola napisał: Tak, Faworek trafił do bardzo dobrego domu, doświadczonego i już zawsze będzie kochany. Rude kociaki też:) Dzisiaj miałam tel. z Krakowa o kolejnego rudego kociaka (zostały 2 kocurki), zobaczymy, co z tego wyniknie... Oby cos dobrego sie z tego wykluło.Bardzo mocno trzymam kciuki ! 1 Quote
Recommended Posts