Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dom w Radości ma mała Liczitaniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0009

Miałam sporo telefonów, wytypowałam dwa domy do wizyty.

Mała zamieszka w domu z ogrodem; Państwo mają 20 letniego syna, w domu jest tez zwierzak - 2 letnia wysterylizowana suczka. Jeszcze niedawno był starszy piesek, towarzysz suni, zabrała go choroba.

V__FAF3.jpg

• Like 1
Posted

Chciałam tutaj ogromnie podziękować Jo37, która pomimo jutrzejszego wyjazdu i pomimo strasznego upału odwiedziła dzisiaj 3 rodziny - DS Faworka, DS Liczi i ten chętny domek na Liczi.

Asiu - bardzo dziękujędziekuje-ruchomy-obrazek-0060

Posted
5 godzin temu, Tola napisał:

Nadal bez domu 2 rude kociaki; wczoraj elik, pomimo upału, pojechała na wizytę PA na drugi koniec Krakowa.

Miała drobne wątpliwości, ale nim dobrze zastanowiłyśmy się, pani wysłała smsa, że rezygnuje!

Elik - bardzo dziękuję za pomoc, wizytę i... przepraszam, ze tak to sie jakoś niefortunnie układa

dziekuje-ruchomy-obrazek-0081

Dwa trochę  pechowe kociaki

20190603_192527.jpg

20190601_163237.jpg

4 godziny temu, Tola napisał:

Mnie pozostaje zgrać jutrzejszy wyjazd Faworka, 2 rudych kociaków i Liczi;)

Czyli kociaczkom się jednak udało ?

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Niestety nie tym. Ich dwaj bracia jadą do Pruszkowa.

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

2 godziny temu, Jo37 napisał:

Jutro o Pruszkowa jadą te 2 kocurki i to do jednego domu:)

20190601_161320.jpg

20190601_160934.jpg

• Like 1
Posted
21 godzin temu, Tola napisał:

Miałam sporo telefonów, wytypowałam dwa domy do wizyty.

Tolu, jeśli drugi domek fajny  i sprawdzony równiez, to może dałabyś kontakt do mnie odnośnie malutkiej Lukrecji, która przyjechała z zagłodzoną Bezą, jesli nie macie innego szczeniaczka?

DSC00514.JPG

Posted
13 godzin temu, Jo37 napisał:

Szkoda, myślałam, że jednak zgłosiły się odpowiedzialne osoby. No ale w końcu nie ważne, które, ważne, że w ogóle któreś koteczki znalazły dom.

12 godzin temu, Tola napisał:

Jutro o Pruszkowa jadą te 2 kocurki i to do jednego domu:)

Wygrali szczęśliwy los :)

Posted
11 godzin temu, Jaaga napisał:

Tolu, jeśli drugi domek fajny  i sprawdzony równiez, to może dałabyś kontakt do mnie odnośnie malutkiej Lukrecji, która przyjechała z zagłodzoną Bezą, jesli nie macie innego szczeniaczka?

DSC00514.JPG

Jagna, wybrałyśmy dom w Radości, bo jest zdecydowanie bardziej odpowiedni dla takiego malucha.

Zadzwoń do Jo37 i porozmawiaj, nie wiem, czy wszystkie informacje  będą Ci pasowały...

• Upvote 1
Posted

Dzisiejszy dzień był bardzo szczęśliwy dla 4 zamojskich zwierzaków - pojechały do swoich domów!

Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do szczęścia czworonogów:)

Do  domu w Łomiankach pojechał znaleziony w lesie Faworek:)

Jego rodzina przyjechała dzisiaj po kota do Lublina i zabrała przy okazji dwa rude kociaki do Warszawy.

Faworek u siebie:)

SAVE_20190616_214707.jpg

SAVE_20190616_174118.jpg

SAVE_20190616_174127.jpg

SAVE_20190616_174131.jpg

SAVE_20190616_174144.jpg

Posted

Do DS w Radości pojechała maleńka Liczi - miała jechać dopiero w środę, Państwo jednak w ostatniej chwili zmienili zdanie i poprosili znajomego o wypad  do Zamościa specjalnie po sunieczkę.

Liczi u nas w oczekiwaniu na wyjazd

IMG_20190616_121853.jpg

IMG_20190616_121858(1).jpg

IMG_20190616_121902.jpg

IMG_20190616_121906.jpg

Posted
22 godziny temu, helli napisał:

Młodym i ładnym chyba łatwiej (niż starym i brzydkim, heh), śliczna ta Liczi, wyjątkowo fotogeniczna,  i kociaki też,p

czasem cuda się zdarzają, miałam kiedyś adopcję niewidomego pieska po 4,5 roku pobytu  u mnie, kiedy już uznałam, że zostanie dozywotnio, jak większość.

Zamojski Czaruś - teraz Max kochający domek znalazł wyjątkowo szybko, a Milusiek pozdrawia Was ze spacerku i dziękuje za swoje nowe życie "na wolności" <3

WP_20190617_20_01_41_Pro.JPG

• Like 3
Posted
23 godziny temu, helli napisał:

Młodym i ładnym chyba łatwiej (niż starym i brzydkim, heh), śliczna ta Liczi, wyjątkowo fotogeniczna,  i kociaki też,p

To tak jak u ludzi, młodość i uroda to atuty...

Liczi dzisiaj w DS; mała je już papki, pije wodę, bo tutaj były z tym problemy, no ale jest już parę dni starsza;)

IMG_1294.JPG

Posted
1 godzinę temu, mari23 napisał:

czasem cuda się zdarzają, miałam kiedyś adopcję niewidomego pieska po 4,5 roku pobytu  u mnie, kiedy już uznałam, że zostanie dozywotnio, jak większość.

Zamojski Czaruś - teraz Max kochający domek znalazł wyjątkowo szybko, a Milusiek pozdrawia Was ze spacerku i dziękuje za swoje nowe życie "na wolności" <3

WP_20190617_20_01_41_Pro.JPG

Miluś odmłodniał, wyglada na duzo młodszego piesia:)

A z przyszłym domkiem tez nas może zaskoczyć;)

• Like 1
Posted

Faworek ma się bardzo dobrze w DS w Warszawie:)

Pani pisze, ze ma wielki apetyt i zaczyna już przypominać kota, a nie zabiedzoną mysz;)

SAVE_20190620_101928.jpg

SAVE_20190620_101933.jpg

SAVE_20190620_101937.jpg

SAVE_20190620_103550.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Wczoraj mieliśmy 2 zgłoszenia o porzuconych kociakach,  jeden z nich niestety nie przeżył:(

Druga to szylkretka Kalinka, ma ok. 2 mies. 

Chcieliśmy dać maluszkę na miejsce Faworka, który wybył do DS do Warszawy, ale niestety Kalinka jest chora i musi zostać w lecznicy:(.

Zdjęcia takie na szybko, mała bardzo ruchliwa, nic lepszego nie wyszło.

IMGP9165.JPG

IMGP9168.JPG

IMGP9173.JPG

IMGP9174.JPG

IMGP9176.JPG

Posted

Już wkrótce Faworek zaskoczy nas zmianą swojego image. Jest bezpieczny, nie głoduje i ma kogoś, kto się nim opiekuje. W takich warunkach szybko rozkwitnie i zauroczy każdego.

• Like 1
Posted
17 minut temu, Havanka napisał:

Już wkrótce Faworek zaskoczy nas zmianą swojego image. Jest bezpieczny, nie głoduje i ma kogoś, kto się nim opiekuje. W takich warunkach szybko rozkwitnie i zauroczy każdego.

Tak, Faworek trafił do bardzo dobrego domu, doświadczonego i już zawsze będzie kochany.

Rude kociaki też:)

Dzisiaj miałam tel. z Krakowa o kolejnego rudego kociaka (zostały 2 kocurki), zobaczymy, co z tego wyniknie...

Posted
22 minuty temu, Tola napisał:

Tak, Faworek trafił do bardzo dobrego domu, doświadczonego i już zawsze będzie kochany.

Rude kociaki też:)

Dzisiaj miałam tel. z Krakowa o kolejnego rudego kociaka (zostały 2 kocurki), zobaczymy, co z tego wyniknie...

Oby cos dobrego sie z tego wykluło.Bardzo mocno trzymam kciuki !

• Like 1