elik Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 7 godzin temu, mdk8 napisał: Ma ktoś jakiś pomysł ? Może do kikou? Tam dziadki maja się dobrze. Quote
Nesiowata Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 8 minut temu, elik napisał: Może do kikou? Tam dziadki maja się dobrze. Elik - czy Ty dzisiaj w ogóle spałaś? Quote
elik Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 1 minutę temu, Nesiowata napisał: Elik - czy Ty dzisiaj w ogóle spałaś? Jakoś mi było nie po drodze do łóżka, chociaż przez chwilkę myślałam, że już, już usnę, ale coś spać nie dawało i z łóżka mnie wywiało Jednak teraz tak coś czuję, że łóżko chodzi za mną :) Może jednak się walnę? Quote
Nesiowata Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 1 minutę temu, elik napisał: Jakoś mi było nie po drodze do łóżka, chociaż przez chwilkę myślałam, że już, już usnę, ale coś spać nie dawało i z łóżka mnie wywiało Jednak teraz tak coś czuję, że łóżko chodzi za mną :) Może jednak się walnę? To chyba czas najwyższy! Quote
elik Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Przed chwilą, Nesiowata napisał: To chyba czas najwyższy! Chyba, ale jeszcze skoczę do Beni :) Quote
Tola Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 17 godzin temu, mdk8 napisał: Kochani potrzebny najchetniej BDT lub DT albo niedrogi hotel dla 16-to letniego niedużego dziadka . który żyje pod gołym niebem pod jednym z zamojskich bloków. Jedni karmią inni przeganiają . Do tej pory był z synkiem ale tego dziewczyny umieściły już u Murki . Dla dziadka nie ma miejsca. On nie ma dużo czasu . POMOCY. Ma ktoś jakiś pomysł ? 10 godzin temu, elik napisał: Może do kikou? Tam dziadki maja się dobrze. Dt u nas brak, same umieszczamy psiaki w hotelikach. Jaaga nie ma miejsca, u Murki kolejka, czeka m,in staruszek ze schronu. Moze faktycznie zapytać u kikou.. Quote
Tola Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 Dzisiaj przy ulicy została znaleziona ta koteczka, prawdopodobnie potrącona przez auto. Kotka leżała w takim stanie całą noc, jest w hipotermii, walczy w lecznicy:( Bardzo proszę o kciuki. Quote
elik Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: Dzisiaj przy ulicy została znaleziona ta koteczka, prawdopodobnie potrącona przez auto. Kotka leżała w takim stanie całą noc, jest w hipotermii, walczy w lecznicy:( Bardzo proszę o kciuki. Biedactwo Quote
mari23 Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 3 godziny temu, Tola napisał: Dt u nas brak, same umieszczamy psiaki w hotelikach. Jaaga nie ma miejsca, u Murki kolejka, czeka m,in staruszek ze schronu. Moze faktycznie zapytać u kikou.. może dwójkę do kikou - tam naprawdę opieka dla staruszków profesjonalna i czuła zarazem Quote
elik Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 5 godzin temu, Tola napisał: Dzisiaj przy ulicy została znaleziona ta koteczka, prawdopodobnie potrącona przez auto. Kotka leżała w takim stanie całą noc, jest w hipotermii, walczy w lecznicy:( Bardzo proszę o kciuki. Martusiu, co z koteczką? Czy już coś konkretnego wiadomo? Quote
Jolanta08 Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Kciuki zaciśnięte i też się pytam co z koteczką ? Quote
Tola Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Martusiu, co z koteczką? Czy już coś konkretnego wiadomo? 57 minut temu, Jolanta08 napisał: Kciuki zaciśnięte i też się pytam co z koteczką ? Koteczka żyje, ale stan jest bardzo ciężki, ta noc będzie prawdopodobnie decydująca Quote
elik Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Zdrowiej maleńka. Teraz masz szanse na dobre kocie życie, tylko wytrwaj!. Quote
Jaaga Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Szkoda, że tak daleko od nas koteczka jest. Na pewno neurolog sporo działaby. Nasz Lukrecjusz miał 7 tyg., jak dobiło do niego auto. Chirurg zalecił eutanazję, ale poszył go, jak chciałam. był w śpiączce kilka dni, miał uraz mózgu i krwiak na nim. potem poruszał się wzdłuż własnej osi. Dr Olender go wyciągnęła. Pozostałością jest tylko padaczka pourazowa, z którą żyje bez problemu 7 lat. Czasem natura zaskakuje nawet lekarzy i przeżywają "beznadziejne przypadki". Quote
Tola Posted May 16, 2019 Author Posted May 16, 2019 Koteczka przeżyła noc, jest teraz w lecznicy. Ma uraz miednicy, jest krwiak w okolicy pęcherza, na razie tyle wyszło z diagnostyki. Quote
Tola Posted May 16, 2019 Author Posted May 16, 2019 Byłyśmy z Alaskan dzisiaj w schronisku tuz przed zamknięciem, rezerwowałyśmy tego małego staruszka dla Oleny. Jest na wybiegu z innymi 2 małymi niewidomymi staruszkami :(:(:( Błagamy o pomoc dla nich!!! Quote
Tola Posted May 16, 2019 Author Posted May 16, 2019 Dawny wybieg Florka, Timiego I Lucka Boksy ogólne - psy Quote
Recommended Posts