Tola Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 1 godzinę temu, Anula napisał: Już jutro tyle psiaczków opuści schronisko.Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Psiaki jadą w sobotę - pojutrze;). Ale kciuki JUŻ TERAZ jak najbardziej wskazane:) Quote
Tola Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 Dostaliśmy fakturę do opłacenia - 1965 zł za koty (Jonny, Adaś, Kredka, Koksik, Mirabelka, Marcel) - to koszt za leczenie, testy, odpchlenie, odrobaczenie, kastrację i za Tofika ( badanie krwi, odrobaczenie, odpchlenie, leki). Fatura opózniona, bo najpierw prosiliśmy o podliczenie kosztów związanych z leczeniem parwo. Może ktoś mógłby wspomóc chociaż częścią swojego bazarku, byłabym bardzo wdzięczna. Quote
terra Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Tolu, wybierz proszę pieniążki (parę groszy) z FaniMani, bo reszta mi się blokuje. jak widzę tylko jest tylko jeden wspierający czyli ja(?) a szkoda, bo chyba więcej ludzi robi zakupy w internecie a to nic nie kosztuje. Można sobie zainstalować przypominajkę i za każdym razem te parę groszy od zakupów naliczają. Może warto rozpropagować tą formę wspomagania Fundacji? 1 Quote
Anula Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 4 godziny temu, Tola napisał: Psiaki jadą w sobotę - pojutrze;). Ale kciuki JUŻ TERAZ jak najbardziej wskazane:) Nio,ja już tak bardzo bym chciała aby opuściły schron i stąd ta pomyłka. Quote
xcat Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Dnia 2.05.2019 o 09:47, Tola napisał: Dostaliśmy fakturę do opłacenia - 1965 zł za koty (Jonny, Adaś, Kreda, Koksik, Mirabelka, Marcel) - to koszt za leczenie, testy, odpchlenie, odrobaczenie, kastrację i za Tofika ( badanie krwi, odrobaczenie, odpchlenie, leki). Fatura opózniona, bo najpierw prosiliśmy o podliczenie kosztów związanych z leczeniem parwo. Może ktoś mógłby wspomóc chociaż częścią swojego bazarku, byłabym bardzo wdzięczna. Tolu, ja będę robić bazarek, to zrobię na tą fakturę. 1 Quote
elik Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 5 minut temu, xcat napisał: Tolu, ja będę robić bazarek, to zrobię na tą fakturę. Też dorzucę coś z mojego następnego bazarku. 1 Quote
Tola Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 Dnia 2.05.2019 o 11:35, terra napisał: Tolu, wybierz proszę pieniążki (parę groszy) z FaniMani, bo reszta mi się blokuje. jak widzę tylko jest tylko jeden wspierający czyli ja(?) a szkoda, bo chyba więcej ludzi robi zakupy w internecie a to nic nie kosztuje. Można sobie zainstalować przypominajkę i za każdym razem te parę groszy od zakupów naliczają. Może warto rozpropagować tą formę wspomagania Fundacji? Bardzo Ci dziękuję za taka pomoc i za informację Przyznam, że nie bardzo wiem, jak się do tego zabrać, jutro przysiądę i spróbuję wybrać wpłatę, dam znać. Spróbuje też przesłać koleżance info na profil fundacji. Quote
Tola Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 Dnia 3.05.2019 o 19:36, xcat napisał: Tolu, ja będę robić bazarek, to zrobię na tą fakturę. Pięknie dziękuję Dnia 3.05.2019 o 19:43, elik napisał: Też dorzucę coś z mojego następnego bazarku. Tobie Elu również bardzo dziękuję Dnia 3.05.2019 o 20:16, Poker napisał: A co z płatnością w Izbicy? Faktura z Izbicy już opłacona w całości ( zostaje tylko do opłacenia pobyt Frezji, która odeszła parę dni temu). Ta teraz za koty to z tej lecznicy w Zamościu, w której leczone były szczeniaki z parwo od DT Karmelka, ta faktura za parwo też już opłacona. Quote
Tola Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 Dnia 2.05.2019 o 09:47, Tola napisał: Dostaliśmy fakturę do opłacenia - 1965 zł za koty (Jonny, Adaś, Kreda, Koksik, Mirabelka, Marcel) - to koszt za leczenie, testy, odpchlenie, odrobaczenie, kastrację i za Tofika ( badanie krwi, odrobaczenie, odpchlenie, leki). Fatura opózniona, bo najpierw prosiliśmy o podliczenie kosztów związanych z leczeniem parwo. Może ktoś mógłby wspomóc chociaż częścią swojego bazarku, byłabym bardzo wdzięczna. Wstawiłam fakturę. Quote
Tola Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 Znalazłam jeszcze na profilu schroniska takie dwa zdjęcia tego większego psiaka Quote
Alaskan malamutte Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 6 minut temu, Tola napisał: Znalazłam jeszcze na profilu schroniska takie dwa zdjęcia tego większego psiaka Ojej!! Mój niufek!!Tolu, musimy mu pomóc!!! Quote
Alaskan malamutte Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 13 minut temu, Poker napisał: Piękny pies Oj piękny....sen mi z powiek spędza...Czekamy na miejsce u Murki.... Quote
Tola Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 Dnia 2.05.2019 o 11:35, terra napisał: Tolu, wybierz proszę pieniążki (parę groszy) z FaniMani, bo reszta mi się blokuje. jak widzę tylko jest tylko jeden wspierający czyli ja(?) a szkoda, bo chyba więcej ludzi robi zakupy w internecie a to nic nie kosztuje. Można sobie zainstalować przypominajkę i za każdym razem te parę groszy od zakupów naliczają. Może warto rozpropagować tą formę wspomagania Fundacji? Terra - wysyłam PV:) Na razie zarejestrowałam fundację na FaniMani i zachęcam tymi plakacikami do wspomagania ZEA przy internetowych zakupach Quote
elik Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Martusiu o co tu chodzi? Co to jest to FaniMani.pl? EDIT Już wiem :) Ale np w Zooplusie widzę dwie aplikacje Fundacji ZEA, czy to wszystko jedno którą wybiorę? Quote
Tola Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 22 minuty temu, elik napisał: Martusiu o co tu chodzi? Co to jest to FaniMani.pl? Ja tez dopiero to rozgryzam, dzięki terra:) To jest Elu internetowy sposób wspomagania różnych organizacji - kupujesz przez internet, zaznaczasz organizację, którą chcesz wspomóc i ona dostaje ok. 2,5 % wartości Twoich zakupów w wybranych sklepach intrenetowych. Zajrzyj tutaj: https://fanimani.pl/ Quote
elik Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Przed chwilą, Tola napisał: Ja tez dopiero to rozgryzam, dzięki terra:) Ni wiem, czy dobrze tłumaczę - to jest Elu internetowy sposób wspomagania różnych organizcji - kupujesz przez internet, zaznaczasz organizację, która chcesz wspomoc i ona dostaje ok. 2,5 % wartosci zakupów w wybranych sklepach intrenetowych. Zajrzyj tutaj: https://fanimani.pl/ Już co nieco rozgryzłam. Edytowałam swój post. Przeczytaj proszę. Quote
Tola Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 6 minut temu, elik napisał: Martusiu o co tu chodzi? Co to jest to FaniMani.pl? Z tego co się już zorientowałam, to jest sporo sklepów z karmami dla zwierzaków Quote
elik Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 10 minut temu, elik napisał: Martusiu o co tu chodzi? Co to jest to FaniMani.pl? EDIT Już wiem :) Ale np w Zooplusie widzę dwie aplikacje Fundacji ZEA, czy to wszystko jedno którą wybiorę? Martusiu przeczytaj :) Quote
Tola Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 13 minut temu, elik napisał: Martusiu o co tu chodzi? Co to jest to FaniMani.pl? EDIT Już wiem :) Ale np w Zooplusie widzę dwie aplikacje Fundacji ZEA, czy to wszystko jedno którą wybiorę? To jednak zrobiłam błąd:( To chyba terra założyła tą jedna aplikację, a ja dzisiaj niepotrzebnie załozyłam drugą... Tak to jest, jak się nie człek nie bardzo orientuje i zaczyna działać;) I co teraz? Quote
Tola Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 23 minuty temu, elik napisał: Martusiu o co tu chodzi? Co to jest to FaniMani.pl? EDIT Już wiem :) Ale np w Zooplusie widzę dwie aplikacje Fundacji ZEA, czy to wszystko jedno którą wybiorę? Elu, myślę ze wszystko jedno którą wybierzesz. Quote
Tola Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 No nic - jeszcze raz zachęcam do wspomagania fundacji ZEa przy internetowych zakupach Quote
Recommended Posts