Alaskan malamutte Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 19 minut temu, Bogusik napisał: Martuniu,jeżeli jeszcze ktoś się zdecyduje pomóc któremuś z tych psiaków i szykował by się większy transport,to jeszcze byśmy wzięły "Frędzla" Chciałabym wziąć pod opiekę malutką Freskę, obiecałam jej to, jak zabierałam Nelcię..O ile będzie miejsce u Szafirki.. 1 1 Quote
Bogusik Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 5 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Chciałabym wziąć pod opiekę malutką Freskę, obiecałam jej to, jak zabierałam Nelcię..O ile będzie miejsce u Szafirki.. Było by wspaniale! :) Może jeszcze ktoś dołączy z chęcią wzięcia pod opiekę któregoś z tych bidulek....Tu chodzi o duże koszty transportu,a także masę kilometrów,które kierowca musi pokonać. Quote
Bogusik Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Jeszcze ten psiak nie daje mi spokoju....Czy on jest duży? Quote
Anula Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Ten piesek jest cudny w typie PONa.Jest zapewne średniakiem.Bardzo podobny do naszego tymczasika Aleksa.Po co ja tu weszłam na wątek?Chyba tylko po to aby mieć złamane serce i dręczone,pełne niepokoju myśli. Quote
Poker Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Anula , mogę wziąć do nas tę małą czarną od ewu . Czy wtedy weźmiecie powyższego biedaka pod swoje skrzydła ? 1 1 Quote
Anula Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 15 minut temu, Poker napisał: Anula , mogę wziąć do nas tę małą czarną od ewu . Czy wtedy weźmiecie powyższego biedaka pod swoje skrzydła ? Już miałam zakładać Kofi wątek ale się wstrzymam.Ja jestem za tak tylko muszę porozmawiać z Bogusik.Na razie nie odbiera telefonu.Dam znać. Quote
Anula Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 24 minuty temu, Poker napisał: Anula , mogę wziąć do nas tę małą czarną od ewu . Czy wtedy weźmiecie powyższego biedaka pod swoje skrzydła ? Rozmawiałam z Bogusią i oczywiście niech Kofi jedzie do Ciebie.Będzie miała cudny DT.A my pomyślimy nad trzema psiaczkami z tego wątku.Wieczorem będzie być może więcej wiadomości.Teraz muszę zawiadomić szafirkę a Ty zawiadomić ewu o decyzji bo ewu dogrywa transport na 02.05. 2 Quote
Poker Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Zaraz dam znać ewu. Miałam odpocząć od deteowania, ale jakoś trudno nam . 2 2 Quote
Alaskan malamutte Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 godzinę temu, Anula napisał: Rozmawiałam z Bogusią i oczywiście niech Kofi jedzie do Ciebie.Będzie miała cudny DT.A my pomyślimy nad trzema psiaczkami z tego wątku.Wieczorem będzie być może więcej wiadomości.Teraz muszę zawiadomić szafirkę a Ty zawiadomić ewu o decyzji bo ewu dogrywa transport na 02.05. Super!! To już mamy cztery psiaczki szczęściaczki, które opuszczą schronisko!!! Quote
Alaskan malamutte Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Może ktoś jeszcze??? Takie cuda czekają w zamojskim schronisku... Quote
elik Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 2 godziny temu, Anula napisał: Ty zawiadomić ewu o decyzji bo ewu dogrywa transport na 02.05. Transport na 2.05. jest potrzebny dla Duszka więc b.z. :) Quote
Alaskan malamutte Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Ten psiak spędza mi sen z powiek.... Quote
Anula Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Ten psiak spędza mi sen z powiek.... Tak,ten psiak jest przepiękny,na pewno wyczesany,wykąpany byłby najlepszym przyjacielem i ozdobą każdego domu. Za mało jest nas tu aby skutecznie tym psiakom w szybkim tempie pomagać dlatego tkwią tam. Quote
Sara2011 Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Może ktoś jeszcze??? Takie cuda czekają w zamojskim schronisku... Mi to psiątko bardzo zapadło w serducho, podobne do mojej pierwszej suni. Niestety nie uciułam już deklaracji :(. Quote
Gabi79 Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Mnie wszystkich szkoda, każdy jest cudny i zasługuje na szansę, niestety nie zdecyduję się w tej chwili na wzięcie żadnego z nich. Sarunia i Tigra się zasiedziały. Przepraszam pieski.... Quote
Tola Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Super!! To już mamy cztery psiaczki szczęściaczki, które opuszczą schronisko!!! Ja też poskaczę sobie z radości, 4 psie życia uratowane Anula, Bogusik, AM, Poker - bardzo Wam wszystkim dziękuję, bardzo! Sara201, Gabi791 - Wam tez bardzo dziękuję za chęć pomocy kolejnym zamojskim bezdomniakom, może uda się nastepnym razem. Quote
Tola Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 Dzisiaj rozmawiałam z Bogusik, Alaskan i szafirką, jest już wstępny plan działania - jutro o 11.00 jedziemy z AM do schroniska zarezerwować kolejne psiaki (mam nadzieję, ze jeszcze tam są). Jeśli nie będzie żadnych zmian i problemów, to szafirek przyjedzie po psiaki 7.05. raniutko (wtorek). Prosimy jutro o kciuki! 2 Quote
Anula Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Kciuki już zaciśnięte i jestem myślami z Wami i psiakami. Quote
Tola Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 A teraz jeszcze trochę o psiakach... Ten kudłatek jest faktycznie przesympatyczny, bardzo go żal, widać, z taką sierścią teraz będzie mu bardzo ciężko w schronisku. Wszystkich żal:( Quote
Gabi79 Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 24 minuty temu, Tola napisał: Dzisiaj rozmawiałam z Bogusik, Alaskan i szafirką, jest już wstępny plan działania - jutro o 11.00 jedziemy z AM do schroniska zarezerwować kolejne psiaki (mam nadzieję, ze jeszcze tam są). Jeśli nie będzie żadnych zmian i problemów, to szafirek przyjedzie po psiaki 7.05. raniutko (wtorek). Prosimy jutro o kciuki! Wspaniale!!! Które psiaczki opuszczą schronisko? Bo trochę się pogubiłam Quote
Tola Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 Te dwa psiaki są średniej wielkości, ciemniejszy trochę drobniejszy; oba sympatyczne, przyjazne. Quote
Tola Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 6 minut temu, Gabi79 napisał: Wspaniale!!! Które psiaczki opuszczą schronisko? Bo trochę się pogubiłam Jeżeli się uda , to ze schroniska wyjadą te psiaki: 1 Quote
Tola Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 Jutro postaram się wypytać o tego psiaczka, w jakim jest wieku...on chyba starszy, cięzko mu będzie... 1 Quote
Bogusik Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: Dzisiaj rozmawiałam z Bogusik, Alaskan i szafirką, jest już wstępny plan działania - jutro o 11.00 jedziemy z AM do schroniska zarezerwować kolejne psiaki (mam nadzieję, ze jeszcze tam są). Jeśli nie będzie żadnych zmian i problemów, to szafirek przyjedzie po psiaki 7.05. raniutko (wtorek). Prosimy jutro o kciuki! Mocno zaciskam kciuki i jutro będę czekać na wiadomości,czy psiaki są i udało się je zarezerwować. Quote
Recommended Posts