Havanka Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Malinka i Mamba ( u mnie Malinka i Jeżynka ) wspólne ogłoszenie olx na Warszawę : https://www.olx.pl/oferta/malinka-i-jezynka-dwa-male-szczeniaczki-do-adopcji-CID103-IDz1zPQ.html Quote
Alaskan malamutte Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 1 minutę temu, Havanka napisał: Malinka i Mamba ( u mnie Malinka i Jeżynka ) wspólne ogłoszenie olx na Warszawę : https://www.olx.pl/oferta/malinka-i-jezynka-dwa-male-szczeniaczki-do-adopcji-CID103-IDz1zPQ.html Havanko, moje też na Warszawę... Quote
Havanka Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Havanko, moje też na Warszawę... Nie wiedziałam Asiu. W takim razie zmienie na Kraków. Quote
uxmal Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Dzisiaj przelałam na konto Anecik kwotę 596 zł z bazarku transportowego. W/w kwota jest łączną za transport: Fado : link do wątku Małej Niusi link do wątku - jedzie do Jaaga Malutkiej Neli link do wątku Malutkiej Saruni link do wątku Siostry Niusi pojechała do BDT do Anecik Proszę o potwierdzenie na wątku jeśli dojdą, Quote
elik Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Prześliczne szczeniaczki do zacałowania A mamuśka jak jeszcze jeden szczeniaczek :) Quote
Tyśka) Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 funia prosi o pomoc w ogłaszaniu Misia - domku jak nie było, tak nie ma, a Misio może być u niej tylko do 20. marca. Potem miałby trafić do awaryjnego DT do budy, ale to kolejna zmiana dla niego... teraz mieszka w domu. Dom w Holandii dopiero mógłby wziąć Misia w lipcu :( Misio nie umie załatwiać się będąc na smyczy i powarkuje na koty. Tak poza tym - ideał. Przybiera na wadze, teraz ma ok. 8kg. Kto może dopomóc? https://www.olx.pl/oferta/psi-szkielet-a-la-pinczer-wyrwany-z-horroru-teraz-czeka-na-dobro-CID103-IDyMdO2.html Quote
elik Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 22 godziny temu, uxmal napisał: Dzisiaj przelałam na konto Anecik kwotę 596 zł z bazarku transportowego. W/w kwota jest łączną za transport: Fado : link do wątku Małej Niusi link do wątku - jedzie do Jaaga Malutkiej Neli link do wątku Malutkiej Saruni link do wątku Siostry Niusi pojechała do BDT do Anecik Proszę o potwierdzenie na wątku jeśli dojdą, Tyle się ostatnio nadziała, że nie pamiętam, czy dziękowałam Ci za ten fantastyczny, bardzo zabawny i bardzo skuteczny bazarek. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłam, to teraz bardzo serdecznie dziękuję Ci za trud, pomysły i super wynik 1 Quote
b-b Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 11 minut temu, Tyś(ka) napisał: funia prosi o pomoc w ogłaszaniu Misia - domku jak nie było, tak nie ma, a Misio może być u niej tylko do 20. marca. Potem miałby trafić do awaryjnego DT do budy, ale to kolejna zmiana dla niego... teraz mieszka w domu. Dom w Holandii dopiero mógłby wziąć Misia w lipcu :( Misio nie umie załatwiać się będąc na smyczy i powarkuje na koty. Tak poza tym - ideał. Przybiera na wadze, teraz ma ok. 8kg. Kto może dopomóc? https://www.olx.pl/oferta/psi-szkielet-a-la-pinczer-wyrwany-z-horroru-teraz-czeka-na-dobro-CID103-IDyMdO2.html Justyś na jakie miasto zrobić? Quote
Tyśka) Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Przed chwilą, b-b napisał: Justyś na jakie miasto zrobić? Lublin, Kraków albo Rzeszów :) Chociaż na Lublinie wisiało ogłoszenie jakiś czas i nie było odzewu. Quote
b-b Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Lublin, Kraków albo Rzeszów :) Chociaż na Lublinie wisiało ogłoszenie jakiś czas i nie było odzewu. Zrobię na Kraków A zdjęcia gdzie mam szukać? Quote
Tyśka) Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 22 minuty temu, b-b napisał: Zrobię na Kraków A zdjęcia gdzie mam szukać? Są tutaj gdzieś (s. 838, 845, 849) też i na FB. Mam problem dzisiaj z FB i nie mogę pobierać i wysyłać zdjęć. Jak się naprawi FB to pobiorę zdjęcia od Kasi i wtedy mogę wysłać Ci na e-maila. Dziękuję :) Zdjęć, które mam zapisane (resztę pousuwałam ze swojego dysku jak psiak pojechał do siebie :( ) 1 Quote
b-b Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 40 minut temu, Tyś(ka) napisał: Są tutaj gdzieś (s. 838, 845, 849) też i na FB. Mam problem dzisiaj z FB i nie mogę pobierać i wysyłać zdjęć. Jak się naprawi FB to pobiorę zdjęcia od Kasi i wtedy mogę wysłać Ci na e-maila. Dziękuję :) Zdjęć, które mam zapisane (resztę pousuwałam ze swojego dysku jak psiak pojechał do siebie :( ) Coś jest z telefonem w ogłoszeniu nie tak bo nie idzie go wyświetlić. Quote
Tyśka) Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Przed chwilą, b-b napisał: Coś jest z telefonem w ogłoszeniu nie tak bo nie idzie go wyświetlić. Hmm, u mnie klika się normalnie, ale wysyłam na pw :) Quote
b-b Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 10 minut temu, Tyś(ka) napisał: Hmm, u mnie klika się normalnie, ale wysyłam na pw :) Może to coś u mnie bo teraz pod tekstem mi się otwiera a przy nicku nie. https://www.olx.pl/oferta/szkielecik-misio-czeka-na-dom-CID103-IDz2uI3.html Quote
Tyśka) Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 1 godzinę temu, b-b napisał: Może to coś u mnie bo teraz pod tekstem mi się otwiera a przy nicku nie. https://www.olx.pl/oferta/szkielecik-misio-czeka-na-dom-CID103-IDz2uI3.html Dziękuję za ogłoszenie, Misio dzisiaj zamienił warczenie na koty na ich gnębienie i przeganianie :( Ogłoszenie tym bardziej się przyda, dziękuję. 1 Quote
Onaa Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Zapraszam na mały bazarek dla Saruni która wraz z czwórką szczęśliwców opuściła niedawno schronisko: link do wątku bazarku a tam m.in. takie pisanki ozdobne :) 1 Quote
Tyśka) Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Zdjęcia Misia, które jeszcze znalazłam (ale nie wiem czy były na wątku) I znalazłam filmik, jedna z pierwszych pór jedzeniowych Misia: https://youtu.be/UqKvj8jt5_8 1 Quote
Tyśka) Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Puchatek... Wieści z hotelu: Puchatek to pies, który nic nie robi tylko kładzie się do góry brzuchem i zaczepia do głaskania :) Pies nakolankowy :) Jutro może uda się zrobić mu zdjęcia. Quote
Tola Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 Mam wieści z krakowskiego DS Alutki, koteczki z usuniętym guzkiem listwy mlecznej, mamy Alika i Aksamitki - koteczka po paru cichych dniach zaczęła trochę rozrabiać i atakować rezydenta. pani zakupiła feromony przyjażni i powoli wszystko wraca do normalnej kociej egzystencji:) Rezydent Kleksik Quote
elik Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Mam zapytanie o psiaczka, a nawet dwa, żeby się jeden nie nudził, nie tęsknił w 2 wieku 2-4 lata. Dom z ogrodzoną posesją, duże podwórko kojec 35 m służy do zamknięcia psa na czas wyjazdu z posesji. Pies/psy wg pani słów ma miejsce w domu. Pani ze Słomnik- małe miasteczko za Krakowem na trasie do Warszawy. Czy mamy takie psiaki i kogoś do wizyty PA w tamtym rejonie? Quote
Tola Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 22 godziny temu, elik napisał: Mam zapytanie o psiaczka, a nawet dwa, żeby się jeden nie nudził, nie tęsknił w 2 wieku 2-4 lata. Dom z ogrodzoną posesją, duże podwórko kojec 35 m służy do zamknięcia psa na czas wyjazdu z posesji. Pies/psy wg pani słów ma miejsce w domu. Pani ze Słomnik- małe miasteczko za Krakowem na trasie do Warszawy. Czy mamy takie psiaki i kogoś do wizyty PA w tamtym rejonie? U nas nie ma takiego psiaka, do wizyty też nie kojarzę nikogo... Quote
Tola Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Dwa posty wyżej pokazywała Alutkę w nowym domu w Krakowie, a to jej kociaki Alik i Aksamitka w DS w Warszawie, to ju nie maluszki, ale urosły! Alik jest już po zabiegu kastracji Quote
Tyśka) Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 23 godziny temu, elik napisał: Mam zapytanie o psiaczka, a nawet dwa, żeby się jeden nie nudził, nie tęsknił w 2 wieku 2-4 lata. Dom z ogrodzoną posesją, duże podwórko kojec 35 m służy do zamknięcia psa na czas wyjazdu z posesji. Pies/psy wg pani słów ma miejsce w domu. Pani ze Słomnik- małe miasteczko za Krakowem na trasie do Warszawy. Czy mamy takie psiaki i kogoś do wizyty PA w tamtym rejonie? Czy mogłabyś zaproponować Pani moją zakochaną psią parę? Majka ma z 1,5roku maksymalnie, (jej prawdopodobnie syn) rok. Średniej wielkości, Majka waży 20, a Laki jest drobniejszy. Ja poszukam kogoś do wizyty, a dla nich to byłaby szansa. Są w hotelu od 4msc, przez 7msc mieszkały na ulicy i nikt nie zwracał na nie uwagi... a w hotelu żyją bez żadnych deklaracji :( EDIT: Jakby co, to jest osoba do wizyty :) 1 Quote
Recommended Posts