Tyśka) Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Lisek Misiek ślepek ślepawy pozdrawia :) P. Kasia mówi, że pies do rany przyłóż, bardzo chwyta za serce... 3 Quote
elik Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Misio szkielecik ślepawy pozdrawia :) P. Kasia mówi, że pies do rany przyłóż, bardzo chwyta za serce... Wygląda na takiego słodkiego psianka :) Ślepawy, czyli coś niecoś widzi? Quote
Nadziejka Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Dnia 27.02.2019 o 17:25, Tyś(ka) napisał: Bardzo dziękuję :) Misio podaje sam z siebie łapkę. Wygląda na wniebowziętego. Calineczku maluni ruduni przecudny do noszenia na raczetach do milosci ponad wszytko do calowania opowiadania lezunkwania do szalenstw uroczych psich niechaj sie spelni psie serdunko najpiekniejsze Tobie maluteczku niechaj sie spelni niechaj ktos bedzie Twoj na zawsze na zawsze zaopiekuje da spokojny najcudowniejszy domcik 1 Quote
Tyśka) Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 2 minuty temu, elik napisał: Wygląda na takiego słodkiego psianka :) Ślepawy, czyli coś niecoś widzi? Podobno będzie ciężko się rozstać :) elik, tego nie wiadomo - przyszły DS obiecał opłacić okulistę, ale tam też się czeka trochę. Zdaniem p. Kasi, opiekunki Misia - piesek w ogóle nie widzi, ale genialnie sobie radzi, ma cudną pamięć. Osoby postronne mogą nie zauważać kalectwa. Quote
Nadziejka Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Podobno będzie ciężko się rozstać :) elik, tego nie wiadomo - przyszły DS obiecał opłacić okulistę, ale tam też się czeka trochę. Zdaniem p. Kasi, opiekunki Misia - piesek w ogóle nie widzi, ale genialnie sobie radzi, ma cudną pamięć. Tysiu pislalaysmy chyba w tym samiuckim czasei haha jaki przecudnyyyyy! Bardzo bardzo raduje i modle aby mogl pozostac moze w dt? takie czary czaruje .... Quote
Nadziejka Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 8 minut temu, Tyś(ka) napisał: Lisek Misiek ślepek ślepawy pozdrawia :) P. Kasia mówi, że pies do rany przyłóż, bardzo chwyta za serce... Milionik pozdrowien i modlitwe dla Ciebie malentasiu Quote
Tyśka) Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 3 minuty temu, Nadziejka napisał: Tysiu pislalaysmy chyba w tym samiuckim czasei haha jaki przecudnyyyyy! Bardzo bardzo raduje i modle aby mogl pozostac moze w dt? takie czary czaruje .... Oj, Nadziejko, p. Kasia nie może go zostawić :( ale mówi, że pies słodycz. OLX wisi maluszka, ludzie chętnie zaglądają, jakieś telefony są :-) Quote
elik Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: Podobno będzie ciężko się rozstać :) elik, tego nie wiadomo - przyszły DS obiecał opłacić okulistę, ale tam też się czeka trochę. Zdaniem p. Kasi, opiekunki Misia - piesek w ogóle nie widzi, ale genialnie sobie radzi, ma cudną pamięć. Osoby postronne mogą nie zauważać kalectwa. Najważniejsze żeby DS do kochał, a będzie piesio szczęśliwy bez względu na to czy widzi, czy nie :) Quote
Nadziejka Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Gdyby jakis domcik zaczarowany mogl na zawsze biedunia rudunia pokochac to pomoge calem sercem za wszytkim postaram pomoc i badania i jedzonko i pluszaczki i kocyski i poduszecki i wszelkie beda potrzebnosci i szezleczki i ubraneczka dla malentasia stasia domcik tutaj w kraju Tysienko pamietaj o mnie w rqzie by cud i tutaj mial swoja przystan rudunio to pamietaj ze obiecala,m i nigdy nie wycofam chyba ze by mnie jakie jufo porwallo ...albo nagla smierc Quote
Nadziejka Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Nadziejkowy sercem pisany kolejny kramcik zapraszam Dobredzuszki zapraszam po roznosci do 16 marca Dla zamojskich biedunow roznosci przydasie wszelasie-Zapraszam Dobreduszki do 16 marca godz 24.00 Quote
Tola Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 Dnia 2.03.2019 o 11:46, Tyś(ka) napisał: Lisek Misiek ślepek ślepawy pozdrawia :) P. Kasia mówi, że pies do rany przyłóż, bardzo chwyta za serce... Mam wieści od Kasi, u której był slepaczek po zabraniu ze schronu, że piesio wczoraj pojechał do swojego nowego domu w Lublinie. 2 1 Quote
elik Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 1 minutę temu, Tola napisał: Mam wieści od Kasi, u której był slepaczek po zabraniu ze schronu, że piesio wczoraj pojechał do swojego nowego domu w Lublinie. Więc jednak pozostanie w Polsce. A to się Ciocia Nadzejka ucieszy :) Ja też, bo ominie go dłuuuuga, stresująca podróż, no i wizyta PA będzie możliwa, bo w Holandii to nie bardzo :) Quote
Nadziejka Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 o matko jak cudnie jak cudnie ! 3 minuty temu, Tola napisał: Mam wieści od Kasi, u której był slepaczek po zabraniu ze schronu, że piesio wczoraj pojechał do swojego nowego domu w Lublinie. Sciskam ogromnie za malentasie i Rodzinke Tolu przekaz prosze p Kasi i Nowej rodzince w razie gdyby potrzebowali czegokolwiek to dajcie mi znac serduszka 1 Quote
elik Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Przed chwilą, Nadziejka napisał: o matko jak cudnie jak cudnie ! Hi, hi, hi a nie mówiłam :) Nadziejeczko, ja też się cieszę :) Quote
Nadziejka Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Nadziejkowy sercem pisany kolejny kramcik dzis wyczarowalalm! zapraszam Dobredzuszki zapraszam po roznosci do 16 marca Dla zamojskich biedunow roznosci przydasie wszelasie-Zapraszam Dobreduszki do 16 marca godz 24.00 Quote
Nadziejka Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 A ciociuniu bede wiesci prawda beda beda od kochaniutkiego beda? 21 minut temu, Tola napisał: Mam wieści od Kasi, u której był slepaczek po zabraniu ze schronu, że piesio wczoraj pojechał do swojego nowego domu w Lublinie. Quote
b-b Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Wspaniale,że udał się chłopakowi zawojować kogoś sercem tu na miejscu:) Quote
Olena84 Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Dnia 1.03.2019 o 18:03, Tola napisał: Rozumiem, dziękuję za chec pomocy, może kolejnym razem się uda. Będę wspierać psiaki które wyjechały chociaż 1 Quote
Tola Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 14 minut temu, Olena84 napisał: Będę wspierać psiaki które wyjechały chociaż Bardzo dziękujemy:) Jak będę w schronie to postaram się coś dowiedzieć o tych psiakach... Quote
Poker Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Niesamowite, tak szybko DS się znalazł? Bardzo się cieszę. Quote
Tola Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 45 minut temu, Poker napisał: Niesamowite, tak szybko DS się znalazł? Bardzo się cieszę. Podobno z OLX ktos się zgłosił, nic więcej nie wiem. Quote
Tola Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 9 godzin temu, Nadziejka napisał: A ciociuniu bede wiesci prawda beda beda od kochaniutkiego beda? Jak tylko coś będę wiedziała, na pewno tutaj napiszę:) Quote
Tyśka) Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: Podobno z OLX ktos się zgłosił, nic więcej nie wiem. Tak, p. Kasia zadzwoniła parę dni temu z mojego ogłoszenia na olx. :) A to było tak: Pani wypatrzyła Misia na OLX, jeszcze jak miał ogłoszenie na Lublin (potem przeniosłam na W-wę). I tak zobaczyła, że chwyciła za telefon :) Następnie wypełniła ankietę przed/a, przeprowadziła kilka rozmów z p. Kasią i się umówiły spotkanie zapoznawcze w sobotę. :) Nic nie mówiłam, żeby nie zapeszyć. Pani z Holandii zrozumiała, że super rajski domek szykuje się w Lublinie, ale powiedziała że tak czy tak opłaci psiakowi wizytę u okulisty. Wczoraj Misiulek pojechał, Rodzina podobno wymarzona, taka że od razu Misio przylgnął sercem do nowej Pani, szedł z nią na smyczy niczym szkolony pies i jak pojechali to Pani Kasia wciąż czuła ciepło, które emanowało od tej Osoby :) Domek taki naprawdę z marzeń-marzeń :) Misiek od razu to wiedział. Tyle wiem, dzisiaj byłam poza zasięgiem, więc nie wiem nic nowego, ale myślę, że można już się cieszyć. Misio w schronisku: I po tym jak wpakował się do auta swojej Rodziny :)) 6 1 Quote
Recommended Posts