Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Tola napisał:

Zrobiłam Broni OLX na Warszawę - będa nowe zdjęcia, to poproszę o zrobienie OLX na Kraków.

https://www.olx.pl/oferta/mikro-sunia-czeka-na-nowy-dom-CID103-IDyf6Y2.html

Ja już zrobiłam na Kraków. Jak będą nowe zdjecia, to wstawie do ogłoszenia.

Bronia jako Zuzia: https://www.olx.pl/oferta/dwuletnia-mikro-zuzia-do-adopcji-CID103-IDyfv0U.html

Alutkę i kocie rodzeństwo wyróżniłam na tydzień. Promowanie będzie od jutra.

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Mam też  cudny filmik z radosną Bronią, wysłałam do Bogusik, może uda się tutaj wstawić, bo do ogłoszenia to nie wiem, czy można?

Już wstawiam cudowną, radosną Bronię :)

• Like 5
Posted

Byłam dzisiaj u Anastazji i jej opiekunów.

Chciałam zrobić jej zdjęcie ale jest bardzo szybka  ciekawska i pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęekna.

Jest wspaniała - obwąchała mnie, od razu do mnie przybiegła, nie bała się widać że jest szczęśliwa.

Opiekunowie też są super. Powiedzieli, że Anastazja jest tak wspaniała i otwarta - jakby mieszkała u nich od lat.

image.png

• Like 1
Posted

Niesamowite, koty raczej trudno adoptują sie do nowych miejsc. Z tego wynika, ze Anastazja jest bardzo zadowolona z tego domku. Co tu dużo pisać, wystarczy spojrzeć na plac zabaw, jaki dostała w prezencie.

Posted
5 minut temu, Havanka napisał:

Niesamowite, koty raczej trudno adoptują sie do nowych miejsc. Z tego wynika, ze Anastazja jest bardzo zadowolona z tego domku. Co tu dużo pisać, wystarczy spojrzeć na plac zabaw, jaki dostała w prezencie.

Jest zadowolona i nie boi się. Mam pełno psich zapachów na sobie -wąchała mnie z ciekawością. Tak intensywnie mnie sprawdzała :)

Aż z wrażenia zamiast kontenerka zabrałabym kuwetę :))))))) hihihih

To zdjęcie które wkleiłam jest z poprzedniej strony:( mnie się nie udało :((

Posted
20 godzin temu, uxmal napisał:

Byłam dzisiaj u Anastazji i jej opiekunów.

Chciałam zrobić jej zdjęcie ale jest bardzo szybka  ciekawska i pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęekna.

Jest wspaniała - obwąchała mnie, od razu do mnie przybiegła, nie bała się widać że jest szczęśliwa.

Opiekunowie też są super. Powiedzieli, że Anastazja jest tak wspaniała i otwarta - jakby mieszkała u nich od lat.

image.png

Ale mi sprawiłaś niespodziankę tym wpisem:)

Cieszę się, że trafiła do dobrego domu i opiekuńczej rodziny, to tez Twoja Martuś zasługa :)

Mnie też koteczka bardzo się podobała, a tyle czasu przesiedziała w lecznicy, teraz myślę, ze widocznie czekała na tych ludzi:)

Jo37, uxmal - dzięki dziewczyny za opiekę na naszymi kontenerkami;)

Posted
Dnia 18.01.2019 o 12:43, Bogusik napisał:

Już wstawiam cudowną, radosną Bronię :)

Bardzo dziękuję Bogusik za wstawienie filmiku, dobrze byłoby dodać go do ogłoszeń, ale nie wiem, czy to możliwe, podpowie ktoś?

Posted

W tym roku również proszę Was o pomoc - jeśli nie macie  jeszcze wybranej organizacji – proszę o przekazanie 1 %

Proszę również  o rozesłanie ulotek do rodziny i znajomych - to dla nas wielka pomoc,  to dzięki wpłatom z 1 %

możemy potem przez cały rok pomagać zwierzakom!

ZEA_ulotka_1proc-1.jpg

Posted
10 minut temu, Tola napisał:

Wczoraj zgłosił się dom dla obu czarnych kociaków, pan mieszka w Laskach - na razie rozmawiamy;)

IMGP7017.JPG

To dopiero niespodzianka ! Jest szansa ! Oby tylko nie znikła... Trzymam wyjątkowo mocno kciuki !

Posted

Właśnie przed chwilką zadzwoniła pani z Krakowa w sprawie Alutki!

W domu jest już wykastrowany kocurek znaleziony na ulicy.

Organizuję wizytę PA:)

Trzymajcie kciuki!

46990569_1152495018208415_3779106316040011776_n.jpg

• Like 2