Tola Posted January 16, 2019 Author Posted January 16, 2019 Przedstawiam Bronię, zabraną przez Ewę z zamojskiego schronu (6 kg wagi, 2 lata, spokojna, cichutka) - zaczynamy szukać domu. Quote
terra Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Prześliczne to czarne kocie rodzeństwo, kochających domków życzę. Czarna Bronia też słodka. 1 Quote
Tola Posted January 17, 2019 Author Posted January 17, 2019 Zrobiłam Broni OLX na Warszawę - będa nowe zdjęcia, to poproszę o zrobienie OLX na Kraków. https://www.olx.pl/oferta/mikro-sunia-czeka-na-nowy-dom-CID103-IDyf6Y2.html Quote
Tola Posted January 17, 2019 Author Posted January 17, 2019 A to OLX na Warszawę dla czarnego rodzeństwa https://www.olx.pl/oferta/rozmruczane-kocie-szczescia-do-adopcji-CID103-IDyfh0E.html Quote
Tola Posted January 17, 2019 Author Posted January 17, 2019 Elwisek vel Ernest pozdrawia z DS z Warszawy 1 Quote
Havanka Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 4 godziny temu, Tola napisał: Zrobiłam Broni OLX na Warszawę - będa nowe zdjęcia, to poproszę o zrobienie OLX na Kraków. https://www.olx.pl/oferta/mikro-sunia-czeka-na-nowy-dom-CID103-IDyf6Y2.html Ja już zrobiłam na Kraków. Jak będą nowe zdjecia, to wstawie do ogłoszenia. Bronia jako Zuzia: https://www.olx.pl/oferta/dwuletnia-mikro-zuzia-do-adopcji-CID103-IDyfv0U.html Alutkę i kocie rodzeństwo wyróżniłam na tydzień. Promowanie będzie od jutra. Quote
Havanka Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Adasiowi i Elwiskowi trafiły się super domki ! Widać na zdjeciach ich błogostan i wymarzone poczucie bezpieczeństwa. 1 Quote
Tola Posted January 18, 2019 Author Posted January 18, 2019 19 godzin temu, Havanka napisał: Ja już zrobiłam na Kraków. Jak będą nowe zdjecia, to wstawie do ogłoszenia. Bronia jako Zuzia: https://www.olx.pl/oferta/dwuletnia-mikro-zuzia-do-adopcji-CID103-IDyfv0U.html Alutkę i kocie rodzeństwo wyróżniłam na tydzień. Promowanie będzie od jutra. Eluś - pięknie dziękuję, to wielka pomoc Quote
Tola Posted January 18, 2019 Author Posted January 18, 2019 Mam też cudny filmik z radosną Bronią, wysłałam do Bogusik, może uda się tutaj wstawić, bo do ogłoszenia to nie wiem, czy można? Quote
Bogusik Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 2 godziny temu, Tola napisał: Mam też cudny filmik z radosną Bronią, wysłałam do Bogusik, może uda się tutaj wstawić, bo do ogłoszenia to nie wiem, czy można? Już wstawiam cudowną, radosną Bronię :) 5 Quote
Havanka Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Ależ wielka radość ! Bronia jest cudowna ! Zaraz wstawię nowe zdjecia do ogłoszenia. 1 Quote
Tyśka) Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Jakie z niej kochane serduszko :) Ojej. 1 Quote
uxmal Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Byłam dzisiaj u Anastazji i jej opiekunów. Chciałam zrobić jej zdjęcie ale jest bardzo szybka ciekawska i pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęekna. Jest wspaniała - obwąchała mnie, od razu do mnie przybiegła, nie bała się widać że jest szczęśliwa. Opiekunowie też są super. Powiedzieli, że Anastazja jest tak wspaniała i otwarta - jakby mieszkała u nich od lat. 1 Quote
Havanka Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Niesamowite, koty raczej trudno adoptują sie do nowych miejsc. Z tego wynika, ze Anastazja jest bardzo zadowolona z tego domku. Co tu dużo pisać, wystarczy spojrzeć na plac zabaw, jaki dostała w prezencie. Quote
uxmal Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 5 minut temu, Havanka napisał: Niesamowite, koty raczej trudno adoptują sie do nowych miejsc. Z tego wynika, ze Anastazja jest bardzo zadowolona z tego domku. Co tu dużo pisać, wystarczy spojrzeć na plac zabaw, jaki dostała w prezencie. Jest zadowolona i nie boi się. Mam pełno psich zapachów na sobie -wąchała mnie z ciekawością. Tak intensywnie mnie sprawdzała :) Aż z wrażenia zamiast kontenerka zabrałabym kuwetę :))))))) hihihih To zdjęcie które wkleiłam jest z poprzedniej strony:( mnie się nie udało :(( Quote
Tola Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 20 godzin temu, uxmal napisał: Byłam dzisiaj u Anastazji i jej opiekunów. Chciałam zrobić jej zdjęcie ale jest bardzo szybka ciekawska i pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęekna. Jest wspaniała - obwąchała mnie, od razu do mnie przybiegła, nie bała się widać że jest szczęśliwa. Opiekunowie też są super. Powiedzieli, że Anastazja jest tak wspaniała i otwarta - jakby mieszkała u nich od lat. Ale mi sprawiłaś niespodziankę tym wpisem:) Cieszę się, że trafiła do dobrego domu i opiekuńczej rodziny, to tez Twoja Martuś zasługa :) Mnie też koteczka bardzo się podobała, a tyle czasu przesiedziała w lecznicy, teraz myślę, ze widocznie czekała na tych ludzi:) Jo37, uxmal - dzięki dziewczyny za opiekę na naszymi kontenerkami;) Quote
Tola Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 Dnia 18.01.2019 o 12:43, Bogusik napisał: Już wstawiam cudowną, radosną Bronię :) Bardzo dziękuję Bogusik za wstawienie filmiku, dobrze byłoby dodać go do ogłoszeń, ale nie wiem, czy to możliwe, podpowie ktoś? Quote
Tola Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 Wczoraj zgłosił się dom dla obu czarnych kociaków, pan mieszka w Laskach - na razie rozmawiamy;) Quote
Tola Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 W tym roku również proszę Was o pomoc - jeśli nie macie jeszcze wybranej organizacji – proszę o przekazanie 1 % Proszę również o rozesłanie ulotek do rodziny i znajomych - to dla nas wielka pomoc, to dzięki wpłatom z 1 % możemy potem przez cały rok pomagać zwierzakom! Quote
Havanka Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 10 minut temu, Tola napisał: Wczoraj zgłosił się dom dla obu czarnych kociaków, pan mieszka w Laskach - na razie rozmawiamy;) To dopiero niespodzianka ! Jest szansa ! Oby tylko nie znikła... Trzymam wyjątkowo mocno kciuki ! Quote
Tola Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 Właśnie przed chwilką zadzwoniła pani z Krakowa w sprawie Alutki! W domu jest już wykastrowany kocurek znaleziony na ulicy. Organizuję wizytę PA:) Trzymajcie kciuki! 2 Quote
Recommended Posts