Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wizyta dla Fionki wypadła bardzo dobrze. Rezydenci - 4 kotki i jeden starszy piesek. Wszystkie zwierzaki

zadbane, wyluzowane. Drapaki, budki, półeczki dla kotów w całym mieszkaniu. Balkon zabezpieczony.

Ludzie bardzo sympatyczni.  

• Like 1
Posted
21 minut temu, Jo37 napisał:

Wizyta dla Fionki wypadła bardzo dobrze. Rezydenci - 4 kotki i jeden starszy piesek. Wszystkie zwierzaki

zadbane, wyluzowane. Drapaki, budki, półeczki dla kotów w całym mieszkaniu. Balkon zabezpieczony.

Czyli Fioneczka będzie miała dom ! Na to się zanosi. To dobrze, bo ja też miałam mnóstwo odpowiedzi, ale nie o takie oferty zabiegałam. Dobrze, ze chociaż jeden domek okazał się takim, którego szukamy. Ciekawe, jak rezydenci przyjmą malutką kicię?

Joasiu, jak dobrze, ze jesteś...

Posted
Dnia 7.07.2018 o 10:48, agusiazet napisał:

Kot owieczka, niepowtarzalna chyba:)

Powtarzalna, powtarzalna - w naszym regionie jest hodowca tej rasy.

Na pewno niepowtarzalny ma charakter - taka trochę autystyczna;)

No i pierwszy raz widzę kota, który porusza się tylko w poziomie;)

Posted
Dnia 7.07.2018 o 14:01, Jo37 napisał:

Jo37 - bardzo dziękuję za wizytę k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,13_Au_orig.gif

Myślę, że Fionka znajdzie w tym domu wiele miłości, pani Ewa to bardzo ciepła osoba:)

Posted
15 minut temu, Jo37 napisał:

Mąż p. Ewy jest też bardzo lubi zwierzaki. Wszystkie drapaki, półki, budki

zostały zrobione przez niego.  

Czyli Fionka lepiej trafić nie mogła:)

Posted

Maleńka Fionka ma już swój dom - rodzina czeka na koteczkę - powoli będziemy szukać transportu no i leczyć oczko, bo pojawiła się w nim ropna wydzielina.

Mam też kolejną bardzo dobra informację - dzięki Fionce dom będzie miała maleńka Jeżynka:)

Wczoraj zadzwonił bardzo sympatyczny pan w sprawie Fionki;  zaproponowałam Jeżynkę, wysłałam zdjęcia i dzisiaj pan zadzwonił. ze są zauroczeni malutką:)

Niedawno odeszła starsza koteczka Państwa - dom w bloku, balkon zabezpieczony, rodzina popiera sterylizacje zaraz po osiągnięciu odpowiedniego wieku przez Jeżynkę.

Ponieważ malutka musi jeszcze pobyć z mamą, spokojnie ogarniemy temat wizyty:)

1973245749_BuczekFoto(45).jpg.030b742789837df6a4e49b35f910157f.jpg

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
11 minut temu, Tola napisał:

Havanka - bardzo dziękuję za ogłoszenie Fionki, dzięki Tobie dom będzie miała prawdopodobnie i Jeżynkak,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,13_Au_orig.gif

To cieszę sie podwojnie ! Skad jest pan ? Zeby sie tylko nie rozmyslil,zanim Jezynka bedzie gotowa do adopcji. Oby sie udalo ! Martusiu przypominam sie o kilka informacji na temat mamy Jezynki.

Posted
7 godzin temu, Havanka napisał:

To cieszę sie podwojnie ! Skad jest pan ? Zeby sie tylko nie rozmyslil,zanim Jezynka bedzie gotowa do adopcji. Oby sie udalo ! Martusiu przypominam sie o kilka informacji na temat mamy Jezynki.

Pan jest z Warszawy,  jest zdecydowany poczekać na Jeżynkę, ale jak to w życiu - wszystko może się jeszcze zdarzyć.

Posted
15 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Moje rejony, będę się rozglądać...Powiem też mamie, ona mieszka na Wyszyńskiego...

Bardzo Ci dziękuję.

2 minuty temu, Tola napisał:

Oby piękna znalazła drogę do swojego domu i swojego człowieka...

Tak, oby tylko ktoś nie wziął ją, bo śliczna i się nie przyznał, że ją ma:( Zawsze się tego obawiam, jak pies/kot jest śliczny, rasowy albo w typie.

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

Jutro p. Agata przyjeżdża po 3 psy - labka, sunię AM i sunię w typie belga - potrzebne kciuki!

Trzymam kciuki, aby jutro wszystko obyło się bez komplikacji :) 
Psiaki mają trafić do domowego hoteliku DIVIO - tam kilka fundacji ma psiaki, również pani Beata Piskorek. Koszt pobytu jednego psa to 450,- miesięcznie razem z karmą. Pani Agata wysłała tam swoją, lepszą karmę (Carnilove), ale niestety cena się nie zmieniła. Podziwiam ją za odwagę - bierze psy przecież duże... Oby psiaki jak najszybciej znalazły swoje Rodziny - takie na zawsze.

Posted
17 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Psiaki mają trafić do domowego hoteliku DIVIO - tam kilka fundacji ma psiaki, również pani Beata Piskorek. Koszt pobytu jednego psa to 450,- miesięcznie razem z karmą. Pani Agata wysłała tam swoją, lepszą karmę (Carnilove), ale niestety cena się nie zmieniła. Podziwiam ją za odwagę - bierze psy przecież duże... Oby psiaki jak najszybciej znalazły swoje Rodziny - takie na zawsze.

Trzymajmy mocno!

Posted
16 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

16 godzin temu, b-b napisał:

Kciuki mocno zaciśnięte!

15 godzin temu, Bogusik napisał:

Również mocno zaciskam!

Dzwoniła p. Agata - poza schroniskiem jest sunia belg i pies  ON.

Posted
7 minut temu, Tola napisał:

Dzwoniła p. Agata - poza schroniskiem jest sunia belg i pies  ON.

Sunia husky/am adoptowana? :( I labrador?

Cieszę się z tych dwojga szczęśliwców, ale żal pozostał, że nie udało się pomóc labkowi i suni am.