Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Ten labrador....

IMGP3928.JPG

Pamiętam go z kwarantanny..myślałam, ze ktoś po niego przyjedzie, odbierze.....:-(((( 

Może napisać do fundacji pomoc labradorom?

wątpię, żeby to był ten bo i daleko... i kwarantanna minęła, ale może?

Posted
43 minuty temu, helli napisał:

To czerwone to chyba jakiś środek do dezynfekcji ran, kiedys już chyba było u innego psa, czyli może mieć ranę na szyi

IMGP4009.JPG.208f91c09297d548d028e173367f91de.JPG

Taj strasznie żal tych biedaków, zwłaszcza tych, którym poza bezdomnością jeszcze coś dolega :(  To koszmar jakiś, paranoja, że nawet Fundacja; która tyle robi dla tych biedaków, nie może dowiedzieć się co psu dolega.

Posted
Dnia 4.07.2018 o 23:23, Tyś(ka) napisał:

Pokazałam psiaki na FB :(

Tyś -  jest już odzew - przedwczoraj skontaktowała się ze mną pani Agata, która chce pomóc zamojskim psom;  działa na Fb - opłaca pobyt psów w hotelikach,  szuka im domów.

Dzisiaj rozmawiałyśmy ponownie - szansę na opuszczenie schroniska ma labek, sunia AM i sunia w typie belga - co z tego wyniknie to czas pokaże.

Na pewno potrzebne kciuki!

• Like 1
Posted
3 minuty temu, Tola napisał:

I jest już odzew - przedwczoraj skontaktowała się ze mną pani Agata, która chce pomóc zamojskim psom;  działa na Fb - opłaca pobyt psów w hotelikach,  szuka im domów.

Dzisiaj rozmawiałyśmy ponownie - szansę na opuszczenie schroniska ma labek, sunia AM i sunia w typie belga - co z tego wyniknie to czas pokaże.

Wspaniale ! Oby się udało !

Posted
5 minut temu, Tola napisał:

I jest już odzew - przedwczoraj skontaktowała się ze mną pani Agata, która chce pomóc zamojskim psom;  działa na Fb - opłaca pobyt psów w hotelikach,  szuka im domów.

To byłoby wspaniałe. Oby tak się stało.

Posted
3 minuty temu, Havanka napisał:

Wspaniale ! Oby się udało !

1 minutę temu, Nesiowata napisał:

To byłoby wspaniałe. Oby tak się stało.

Mam nadzieję, że p. Agacie uda się pomóc i zamojskim psom.

Jesteśmy w kontakcie, wiem też z rozmowy, że pani ma grono znajomych, którzy pomagają spanielom i psom w typie beagle.

Posted
11 minut temu, Tola napisał:

Wspaniale :) Żeby choć jeden psiak pozyskał dom, to i tak świetnie :)

Posted

A jutro wizyta PA w Warszawie dla Fioneczki, prosimy pięknie o kciuki.

IMGP3844.JPG

Miałam mnóstwo telefonów, ludzie dzwonili z całej Polski i wszyscy chcieli tylko Fionkę!

Niestety większość z dzwoniących zachwyciła się uroda koteczki, a w zamian nie mieli wiele do zaoferowania.

• Like 1
Posted

A Tekilka wciąż czeka w gabinecie na dom i NIKT nie dzwoni:(

Byłam dzisiaj u koteczki -  chodzi, mruczy, ociera się o nogi przychodzących do gabinetu - i wciąż czeka.

Nie wiem co jest nie tak - poprzednia szylkretka znalazła dom błyskawicznie, miałam sporo zapytań.

Widać trzeba mieć i łut przysłowiowego szczęścia...

WP_20180706_17_01_39_Pro.jpg

Posted

I jeszcze parę fotek Eli, która ma u nas krótkie wakacje - córa ma remont przedpokoju,  no a kotka nie może się przecież stresować;)

IMGP4020.jpg

IMGP4021.jpg

IMGP4025.jpg

IMGP4038.jpg

IMGP4047.jpg

• Like 1
Posted
36 minut temu, Nesiowata napisał:

Piękny wełniaczek.

Piękny, ale uroda nie pomogła jej w życiu  - koteczka po przejściach -  najpierw została  sprzedana, bo nie rodziła, a potem prawie porzucona, bo nie bawiła się z dziećmi - córka jest jej 3 właścicielem.

Posted
13 godzin temu, Tola napisał:

I jeszcze parę fotek Eli, która ma u nas krótkie wakacje - córa ma remont przedpokoju,  no a kotka nie może się przecież stresować;)

IMGP4020.jpg

IMGP4021.jpg

IMGP4025.jpg

IMGP4038.jpg

IMGP4047.jpg

Kot owieczka, niepowtarzalna chyba:)