Alaskan malamutte Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: świetny pomysł! Jest ich kilka... :( labków sporo do adopcji i w potrzebie, ale może pomogą zamojszczakowi... Znalazłam taką: http://www.fundacjaprima.pl/ Znasz inne? Quote
Alaskan malamutte Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 I jeszcze : http://adopcje.labradory.org/ Quote
helli Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 To czerwone to chyba jakiś środek do dezynfekcji ran, kiedys już chyba było u innego psa, czyli może mieć ranę na szyi Quote
Tyśka) Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 I jeszcze jest: http://www.zlotypies.org/; https://www.facebook.com/zlotypies/ Przynajmniej te znam :) Może jest ich więcej. Quote
Alaskan malamutte Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: I jeszcze jest: http://www.zlotypies.org/ Przynajmniej te znam :) Może jest ich więcej. Napisałam do adopcje.labradory...zobaczymy, czy odpowiedzą. Jesli nie, to napiszę do fundacji Prima... Spróbuję też zadzwonić do pani, która kiedyś chciała labka....oby nie adoptowała..... Quote
Tyśka) Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Ten labrador.... Pamiętam go z kwarantanny..myślałam, ze ktoś po niego przyjedzie, odbierze.....:-(((( Może napisać do fundacji pomoc labradorom? wątpię, żeby to był ten bo i daleko... i kwarantanna minęła, ale może? Quote
elik Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 43 minuty temu, helli napisał: To czerwone to chyba jakiś środek do dezynfekcji ran, kiedys już chyba było u innego psa, czyli może mieć ranę na szyi Taj strasznie żal tych biedaków, zwłaszcza tych, którym poza bezdomnością jeszcze coś dolega :( To koszmar jakiś, paranoja, że nawet Fundacja; która tyle robi dla tych biedaków, nie może dowiedzieć się co psu dolega. Quote
Alaskan malamutte Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Labek juz na stronie adopcje labradory http://adopcje.labradory.org/labrador-72/ Quote
b-b Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Tak strasznie szkoda tych wszystkich psiaków...a ta bezradność dobija :( Quote
Tola Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 Dnia 4.07.2018 o 23:23, Tyś(ka) napisał: Pokazałam psiaki na FB :( Tyś - jest już odzew - przedwczoraj skontaktowała się ze mną pani Agata, która chce pomóc zamojskim psom; działa na Fb - opłaca pobyt psów w hotelikach, szuka im domów. Dzisiaj rozmawiałyśmy ponownie - szansę na opuszczenie schroniska ma labek, sunia AM i sunia w typie belga - co z tego wyniknie to czas pokaże. Na pewno potrzebne kciuki! 1 Quote
Havanka Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 3 minuty temu, Tola napisał: I jest już odzew - przedwczoraj skontaktowała się ze mną pani Agata, która chce pomóc zamojskim psom; działa na Fb - opłaca pobyt psów w hotelikach, szuka im domów. Dzisiaj rozmawiałyśmy ponownie - szansę na opuszczenie schroniska ma labek, sunia AM i sunia w typie belga - co z tego wyniknie to czas pokaże. Na pewno potrzebne kciuki! Wspaniale ! Oby się udało ! Quote
Nesiowata Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 5 minut temu, Tola napisał: I jest już odzew - przedwczoraj skontaktowała się ze mną pani Agata, która chce pomóc zamojskim psom; działa na Fb - opłaca pobyt psów w hotelikach, szuka im domów. Dzisiaj rozmawiałyśmy ponownie - szansę na opuszczenie schroniska ma labek, sunia AM i sunia w typie belga - co z tego wyniknie to czas pokaże. Na pewno potrzebne kciuki! To byłoby wspaniałe. Oby tak się stało. Quote
Tola Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 3 minuty temu, Havanka napisał: Wspaniale ! Oby się udało ! 1 minutę temu, Nesiowata napisał: To byłoby wspaniałe. Oby tak się stało. Mam nadzieję, że p. Agacie uda się pomóc i zamojskim psom. Jesteśmy w kontakcie, wiem też z rozmowy, że pani ma grono znajomych, którzy pomagają spanielom i psom w typie beagle. Quote
elik Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 11 minut temu, Tola napisał: I jest już odzew - przedwczoraj skontaktowała się ze mną pani Agata, która chce pomóc zamojskim psom; działa na Fb - opłaca pobyt psów w hotelikach, szuka im domów. Dzisiaj rozmawiałyśmy ponownie - szansę na opuszczenie schroniska ma labek, sunia AM i sunia w typie belga - co z tego wyniknie to czas pokaże. Na pewno potrzebne kciuki! Wspaniale :) Żeby choć jeden psiak pozyskał dom, to i tak świetnie :) Quote
Jo37 Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Byłoby wspaniale, gdyby te psiaki wyszły ze schroniska. Quote
Tola Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 A jutro wizyta PA w Warszawie dla Fioneczki, prosimy pięknie o kciuki. Miałam mnóstwo telefonów, ludzie dzwonili z całej Polski i wszyscy chcieli tylko Fionkę! Niestety większość z dzwoniących zachwyciła się uroda koteczki, a w zamian nie mieli wiele do zaoferowania. 1 Quote
Tola Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 A Tekilka wciąż czeka w gabinecie na dom i NIKT nie dzwoni:( Byłam dzisiaj u koteczki - chodzi, mruczy, ociera się o nogi przychodzących do gabinetu - i wciąż czeka. Nie wiem co jest nie tak - poprzednia szylkretka znalazła dom błyskawicznie, miałam sporo zapytań. Widać trzeba mieć i łut przysłowiowego szczęścia... Quote
Tola Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 I jeszcze parę fotek Eli, która ma u nas krótkie wakacje - córa ma remont przedpokoju, no a kotka nie może się przecież stresować;) 1 Quote
Tola Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 36 minut temu, Nesiowata napisał: Piękny wełniaczek. Piękny, ale uroda nie pomogła jej w życiu - koteczka po przejściach - najpierw została sprzedana, bo nie rodziła, a potem prawie porzucona, bo nie bawiła się z dziećmi - córka jest jej 3 właścicielem. Quote
b-b Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Trzymam kciuki i za psiaczki i za kotki! Oby udało się pomóc jak największej ilości maluchów. Quote
agusiazet Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 13 godzin temu, Tola napisał: I jeszcze parę fotek Eli, która ma u nas krótkie wakacje - córa ma remont przedpokoju, no a kotka nie może się przecież stresować;) Kot owieczka, niepowtarzalna chyba:) Quote
Recommended Posts