Tola Posted May 28, 2018 Author Posted May 28, 2018 Właśnie miałam telefon w sprawie Funcika z Krakowa - bardzo miła pani, ale niestety chciałaby wcześniej zobaczyć psiaka, którego adoptuje. Czekam dalej... No i kolejny porzucony pies, a właściwie sunia, podobno młodziutka Quote
Bogusik Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 O Bosiu :( Śliczna jest i wygląda na młodziutką.... Quote
b-b Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 3 godziny temu, Tola napisał: Właśnie miałam telefon w sprawie Funcika z Krakowa - bardzo miła pani, ale niestety chciałaby wcześniej zobaczyć psiaka, którego adoptuje. Czekam dalej... No i kolejny porzucony pies, a właściwie sunia, podobno młodziutka Śliczności...oszaleć idzie. Quote
Tyśka) Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Widziałam sunię na FB, na nieoficjalnej stronie zamojskiego schroniska :( A za Funcika trzymam kciuki. Rozumiem tych, którzy chcą poznać wcześniej psiaka, no ale może znajdzie się ktoś, kto nie będzie miał takiej potrzeby. Quote
Tola Posted May 29, 2018 Author Posted May 29, 2018 7 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Widziałam sunię na FB, na nieoficjalnej stronie zamojskiego schroniska :( A za Funcika trzymam kciuki. Rozumiem tych, którzy chcą poznać wcześniej psiaka, no ale może znajdzie się ktoś, kto nie będzie miał takiej potrzeby. To sunią ktoś się zaopiekował, to dobrze... To chyba ta pani dzwoniła, zaraz sprawdzę nr tel... Quote
Tola Posted May 29, 2018 Author Posted May 29, 2018 Pamiętacie na pewno owczarka Freda z zamojskiego schroniska, który pod koniec grudnia trafił pod opiekę dziewczyn z Warszawy. Wydawało się, że Fred wyszedł na prostą i teraz tylko czeka na nowy dom i kochającego człowieka. Ale Fred nadal ma kłopoty zdrowotne, jest po operacji, dziewczyny potrzebują pomocy - zrobiłam zbiórkę - udostępniajcie proszę na FB - od tego zależy jej powodzenie... Pomóżcie pomóc Fredowi https://www.ratujemyzwierzaki.pl/pomoc-dla-freda Quote
Anula Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Pamiętacie na pewno owczarka Freda z zamojskiego schroniska, który pod koniec grudnia trafił pod opiekę dziewczyn z Warszawy. Wydawało się, że Fred wyszedł na prostą i teraz tylko czeka na nowy dom i kochającego człowieka. Ale Fred nadal ma kłopoty zdrowotne, jest po operacji, dziewczyny potrzebują pomocy - zrobiłam zbiórkę - udostępniajcie proszę na FB - od tego zależy jej powodzenie... Pomóżcie pomóc Fredowi https://www.ratujemyzwierzaki.pl/pomoc-dla-freda Już wpłacony grosik i udostępnione.Biedny Fred.Na szczęście jest w bardzo dobrych rękach.Mam nadzieję,że to już ostatnie problemy Freda i będzie cieszyć się życiem. 1 Quote
Tola Posted May 30, 2018 Author Posted May 30, 2018 23 godziny temu, Anula napisał: Już wpłacony grosik i udostępnione.Biedny Fred.Na szczęście jest w bardzo dobrych rękach.Mam nadzieję,że to już ostatnie problemy Freda i będzie cieszyć się życiem. Bardzo dziękuję Anulka, to wielka pomoc dla Freda i opiekujących się nim osób Widzę, że u Freda zbiórka jest udostępniana, gorzej u Maxa... Quote
Jaaga Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Dnia 24.05.2018 o 23:31, uxmal napisał: Zauważył :) Pan z Rudy Śląskiej - Zapytał czy ogłoszenie jest aktualne. Może zadzwoni? Nie chciałam pisać, żeby nie zapeszyć, bo to nie było nic pewnego. Jesteśmy po spotkaniu i Olly jedzie do nowego domu. Jeszcze poczeka u nas do połowy lipca, bo Państwo wyjeżdżają, więc nie ma sensu, żeby od razu był zostawiony z rodziną Państwa. Bardzo polubił swojego przyszłego pana. Dziękuję bardzo za ogłoszenia. 1 3 Quote
uxmal Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Super :))) bardzo się ciesze:) To może jakiegoś psiaczka zamiast Olego ogłosić? Bo ma wykupiony pakiet Maxi do 23.06 Quote
Tola Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 12 godzin temu, Jaaga napisał: Nie chciałam pisać, żeby nie zapeszyć, bo to nie było nic pewnego. Jesteśmy po spotkaniu i Olly jedzie do nowego domu. Jeszcze poczeka u nas do połowy lipca, bo Państwo wyjeżdżają, więc nie ma sensu, żeby od razu był zostawiony z rodziną Państwa. Bardzo polubił swojego przyszłego pana. Dziękuję bardzo za ogłoszenia. Świetna wiadomość, zaraz wrzucę ją jeszcze na wątek Sabci i teraz Ollika 10 godzin temu, uxmal napisał: Super :))) bardzo się ciesze:) To może jakiegoś psiaczka zamiast Olego ogłosić? Bo ma wykupiony pakiet Maxi do 23.06 To chyba z Twojego ogłoszenia Ollik ma dom Jak można to prosiłabym o ogłoszenie dla Funcika, on tez nie ma swojego wątku na dogomanii. Tutaj są o nim informacje str.758 - 759, zaraz wrzucę też najnowsze zdjęcia Quote
Tola Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 Funcik pozdrawia; po przebytej babeszjozie ma mocznik w krwi, bierze leki, w w poniedziałek jedzie do kontroli. Zobaczcie jaki ładny z niego piesio:) 2 Quote
Tola Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 Podsyłajcie kochani link do zbiórki Maxa bez ucha, udostępniajcie na FB - zbiórka idzie marnie, a to jednak duża szansa na zebrarnie funduszy, których Maxowi bardzo brakuje:( https://www.ratujemyzwierzaki.pl/max-bez-ucha Może ktoś wrzuci link na FB na owczarki? Fred, o którym pisałam wyżej, w ciągu paru dni zebrał całą kwotę. Quote
uxmal Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 40 minut temu, Tola napisał: Świetna wiadomość, zaraz wrzucę ją jeszcze na wątek Sabci i teraz Ollika To chyba z Twojego ogłoszenia Ollik ma dom Jak można to prosiłabym o ogłoszenie dla Funcika, on tez nie ma swojego wątku na dogomanii. Tutaj są o nim informacje str.758 - 759, zaraz wrzucę też najnowsze zdjęcia Być może z mojego ogłoszenia :) Podmieniłam ogłoszenie - https://www.olx.pl/oferta/funcik-w-malym-ciele-wielkie-serduszko-CID103-IDtCQrp.html Powodzenia Funciku. 1 Quote
elik Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Podsyłajcie kochani link do zbiórki Maxa bez ucha, udostępniajcie na FB - zbiórka idzie marnie, a to jednak duża szansa na zebrarnie funduszy, których Maxowi bardzo brakuje:( https://www.ratujemyzwierzaki.pl/max-bez-ucha Może ktoś wrzuci link na FB na owczarki? Fred, o którym pisałam wyżej, w ciągu paru dni zebrał całą kwotę. Udostępniłam. 1 Quote
Havanka Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Fantastycznie, że Olik bedzie mial swoj domek ! Martusiu gratuluję! Ależ sie cieszę ! A nowe zdjecia Funcika coraz piekniejsze ! Jutro dodam do swojego ogloszenia bo dzisiaj piszę z komórki. 2 Quote
b-b Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Wspaniale,że Olik znalazł swój domek :) Teraz oby i Funcikowi się udało :) 1 Quote
konfirm31 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 9 godzin temu, Tola napisał: Podsyłajcie kochani link do zbiórki Maxa bez ucha, udostępniajcie na FB - zbiórka idzie marnie, a to jednak duża szansa na zebrarnie funduszy, których Maxowi bardzo brakuje:( https://www.ratujemyzwierzaki.pl/max-bez-ucha Może ktoś wrzuci link na FB na owczarki? Fred, o którym pisałam wyżej, w ciągu paru dni zebrał całą kwotę. Maxa od razu wrzuciłam na Owczarka na fb, udostępniam jak mogę. I też trochę wpłaciłam. Nie ma chłopak szczęścia :(. Quote
Tola Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 23 godziny temu, uxmal napisał: Być może z mojego ogłoszenia :) Podmieniłam ogłoszenie - https://www.olx.pl/oferta/funcik-w-malym-ciele-wielkie-serduszko-CID103-IDtCQrp.html Powodzenia Funciku. Bardzo dziękuję 22 godziny temu, elik napisał: Udostępniłam. Dziękuję pięknie 14 godzin temu, konfirm31 napisał: Maxa od razu wrzuciłam na Owczarka na fb, udostępniam jak mogę. I też trochę wpłaciłam. Nie ma chłopak szczęścia :(. Masz rację, chyba to szczęście w życiu bardzo ważne, a Max jakoś od początku ma "pod górkę":( Dziękuję, ze jesteś z Maxem Quote
Tola Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Mam bardzo dobre wieści od Pańci trójłapka Jasia - dostała pracę w Opolu i wróciła do swojego rodzinnego miasta, od początku adopcji Jasia starała się o ten powrót:) Jaś w Opolu:) Kontrola zakupów - proszę pokazać, co macie w siatkach;) 2 Quote
Recommended Posts